Image default
Επιχειρήσεις

Mars Food: Αλλάζει το όνομα και την εικόνα του UNCLE BEN’S

Την απόφασή της να προχωρήσει σε αλλαγή του brand UNCLE BEN’S® σε Ben’s Original™,  ανακοίνωσε σήμερα η Mars Food σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τη φιλοδοξία του brand να δημιουργήσει ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της εταιρείας να παράγει το καλύτερο ρύζι στον κόσμο.

«Το τελευταίο διάστημα, έχουμε ακούσει χιλιάδες καταναλωτές, τους Συνεργάτες μας και άλλους ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Fiona Dawson, Global President Mars Food, Multisales και Global Customers. «Κατανοούμε τις ανισότητες που πιθανά σχετίζονταν με το όνομα και το πρόσωπο του brand στην προηγούμενη μορφή του, και όπως ανακοινώσαμε τον Ιούνιο, δεσμευτήκαμε να αλλάξουμε».

Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να αφαιρέσει την εικόνα που υπάρχει στη συσκευασία και να προχωρήσει σε μια πιο δίκαιη απεικόνιση. Έτσι, το brand δεν αλλάζει απλώς το όνομα και την εικόνα του. Αναλαμβάνει επίσης δράση για την ενίσχυση της ενσωμάτωσης και της ισότητας, θέτοντας ένα νέο όραμα για το brand: τη δημιουργία ευκαιριών που προσφέρουν σε όλους μια θέση στο τραπέζι.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα κοινωνικά προγράμματα του Ben’s Original™ θα διασφαλίσουν ότι οι λιγότερο προνομιούχες κοινότητες θα έχουν πρόσβαση στα θρεπτικά γεύματα που όλοι αξίζουμε, ενώ παράλληλα θα δώσουν τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης, ανεξάρτητα από τη φυλή ή την εθνικότητα στην οποία ανήκουν, να αποκτήσουν ευκαιρίες εκπαίδευσης, ώστε οι ιδέες και οι φωνές τους να μπορούν να εκτιμηθούν από όλους. Αυτό το έργο θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. όπου το brand έχει ξεκινήσει συνεργασία με την National Urban League με στόχο σε πρώτη φάση την υποστήριξη επίδοξων Αφροαμερικανών Σεφ μέσω παροχής υποτροφιών, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα θα διευρυνθεί ώστε να υποστηρίξει και άλλες λιγότερο προνομιούχες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

«Τα brands θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο δρόμο της ισότητας για θέματα που σχετίζονται με τη φυλετική δικαιοσύνη, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση», δήλωσε ο Marc Morial, President and CEO, National Urban League. «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Ben’s Original™ καθώς αυτό εξελίσσεται και ξεκινά μια νέα πορεία με ένα νέο όραμα, παρέχοντας στις Αφροαμερικανικές κοινότητες, στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο, πιο δίκαιες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα».

Επιπλέον, στη Greenville του Μισισιπή – όπου το Ben’s Original ™ παράγεται για περισσότερα από 40 χρόνια – η Mars Food θα προχωρήσει σε επενδύσεις στην τοπική κοινότητα με στόχο την αντιμετώπιση ζητημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή των Η.Π.Α εδώ και πολλές γενιές. Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών ευκαιριών για περισσότερους από 7.500 μαθητές της περιοχής, καθώς και στην προώθηση της πρόσβασης σε φρέσκα τρόφιμα.

Αυτές οι αρχικές πρωτοβουλίες σχεδιάζονται και θα υλοποιηθούν παράλληλα με τις διαχρονικές δεσμεύσεις της Mars, Incorporated για προώθηση της φυλετικής ισότητας, είτε αυτή αφορά την αυξημένη εκπροσώπηση στο εργατικό δυναμικό, την ηγεσία και την ανάπτυξη ταλέντων, είτε την καλύτερη διαχείριση των δαπανών, ειδικά προς τους προμηθευτές της, με στόχο την προώθηση θετικών αλλαγών.

«Αναμφίβολα, η εφαρμογή προοδευτικών αλλαγών αυτής της κλίμακας θα είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Ωστόσο, τώρα είναι η ιδανική χρονική στιγμή», πρόσθεσε η Fiona Dawson. «Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το σωστό για το brand και την εταιρεία μας προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δημιουργούμε πραγματικά ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς για όλους».

Οι νέες συσκευασίες Ben’s Original™ θα αρχίσουν να φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων το 2021.

Σχετικα αρθρα

ΕΥ: O κορωνοϊός αποτελεί καταλύτη για ένα εξατομικευμένο σύστημα υγείας

admin

Θέση στο ΔΣ της ΕΑΕΕ λαμβάνει ο Σταύρος Κωνσταντάς της Εθνικής Ασφαλιστικής

admin

Τράπεζα Πειραιώς: Ψηφιακά ο 5ος κύκλος του Project Future με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα

admin

Μάχη με τον χρόνο και τους πιστωτές δίνουν 21 εισηγμένες εταιρείες με αρνητικά ίδια κεφάλαια

admin

ΤτΕ: Έως 30/11 η υποβολή των χρηματοοικονομικών καταστάσεων 2019 από εταιρείες του μη χρηματοπιστωτικού τομέα

admin

Γερμανικές εταιρείες συνέβαλαν στον επάνδρωση του τουρκικού στόλου drones

admin

Apple Leisure Group: Eπεκτείνεται στην Ελλάδα με τη διαχείριση 3 ξενοδοχείων ιδιοκτησίας της HIP

admin

Νηρεύς: Στις 27/11 η ΓΣ για έκδοση ομολογιακών ύψους 237 εκατ. ευρώ

admin

Quest: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ως €12 εκατ.

admin

Αλιβιζάτος (Skroutz): Επιταχύνεται ο μετασχηματισμός με άξονα το marketplace

admin

Google: 15% αύξηση εσόδων το γ’ τρίμηνο του 2020

admin

Δωρεάν το ρεύμα στα Volvo

admin

Reuters: Κοντά σε deal με JP Morgan η ΔΕΗ για απλήρωτους λογαριασμούς

admin

Alpha Bank: Απώλειες στις διεθνείς αγορές μετά τη σημαντική ενίσχυση

admin

H Epsilon Net στον δρόμο για την κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου

admin

Διαπίστευση Joint Commission International στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

admin

Daimler: Ανεβαίνουν οι τόνοι στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους, σε κίνδυνο 15.000 θέσεις εργασίας

admin

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η Ναυτεμπορική

admin