Image default
Επιχειρήσεις

Χρυσή Διάκριση Τεχνολογικής Αριστείας για Office Line και INTRALOT

Χρυσή διάκριση τεχνολογικής αριστείας απέσπασαν για τη συνεργασία τους η Office Line και η INTRALOT στην κατηγορία «Νέες Tεχνολογικές Τάσεις σε Εφαρμογές και Υπηρεσίες Cloud» κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Impact BITE Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο θεσμός επιβραβεύει την ταχεία καινοτομία και την επιχειρησιακή αριστεία που διαμορφώνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιριών στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Το Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στις δύο εταιρίες για τη συνεργασία τους σε σημαντικό έργο Ψηφιακού Μετασχηματισμού της INTRALOT. Το έργο αφορούσε στην ψηφιακή εξέλιξη σημαντικών πληροφοριακών υποδομών και διαχείρισης εφαρμογών της εταιρίας με πρωτοποριακές λύσεις Cloud, με σκοπό την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την προσβασιμότητα σε εφαρμογές και δεδομένα για τις θυγατρικές του Ομίλου και τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην τεχνογνωσία και εμπειρία της Office Line που ανέλαβε την υλοποίηση, σε συνεργασία με τους ΙΤ μηχανικούς της INTRALOT, το έργο ολοκληρώθηκε επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη λειτουργία, αλλά και τη γρήγορη και ασφαλή μετάβαση των εφαρμογών στο προηγμένο Microsoft Azure Cloud περιβάλλον.

Εκ μέρους της Office Line A.E, ο κ. Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να λαμβάνουμε μια τόσο σημαντική διάκριση για ένα έργο που μας φέρνει στο προσκήνιο της τεχνολογικής καινοτομίας. Η χαρά είναι διπλή, γιατί μοιραζόμαστε αυτή τη διάκριση με την INTRALOT, έναν ξεχωριστό και σημαντικό πελάτη μας, με τον οποίο υλοποιήσαμε ένα έργο μετεγκατάστασης κρίσιμων υποδομών, παρέχοντας του όλες τις απαραίτητες λύσεις και υπηρεσίες για να μεταβεί στο ασφαλές περιβάλλον του Cloud, επιταχύνοντας έτσι τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του, με το βλέμμα προς το μέλλον. Τέτοια έργα αποτελούν πυξίδα για όλο τον κλάδο και είναι σημαντικό να διακρίνονται και να αναδεικνύονται ως βέλτιστες πρακτικές και εναύσματα ενδυνάμωσης συνεργασιών».

Για τη διάκριση και τη συνεργασία των δύο εταιριών, ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό βραβείο για τη μετάβαση στο Cloud. Θα ήθελα να συγχαρώ τους μηχανικούς της INTRALOT για την αφοσίωση και τη δέσμευση τους στην υλοποίηση της στρατηγικής μας και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, Office Line και Microsoft, για την υποστήριξη τους στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της εταιρίας μας».

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Δημήτρης Καλπαξής, VP, Cloud Infrastructure & Corporate IT της INTRALOT δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη βράβευση μας. Σε συνεργασία με την Office Line ολοκληρώσαμε με επιτυχία την ομαλή μετεγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών της INTRALOT στο Microsoft Azure Cloud. Οι Cloud λύσεις αποτελούν βασικό παράγοντα της τεχνολογικής στρατηγικής μας, που έχει στόχο τη δημιουργία αξίας από την επεξεργασία δεδομένων».

Τα βραβεία Impact Bite Awards διοργανώνονται από το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ. Πρόκειται για έναν έγκριτο θεσμό που δίνει το βήμα στις πρωταγωνίστριες εταιρίες του κλάδου ICT να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία τους.

Σχετικα αρθρα

Απεβίωσε ο πρόεδρος της Eurobrokers Γιώργος Κούμπας

admin

Με τα εστιατόριά τους κλειστά, Βέλγοι σεφ μαγειρεύουν για γιατρούς και νοσηλευτές

admin

Η Ελληνική ομάδα της Blanchard συμμετείχε στο Blanchard Summit 2019

admin

Folli Follie: Για την 31η Ιανουαρίου 2020 αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση

admin

Η Alpha Bank «Best Private Bank in Greece» για δεύτερη συνεχή χρονιά

admin

Apple: «Λουκέτο» σε επιπλέον 30 καταστήματα στις ΗΠΑ

admin

Τα μέτρα στην Αλβανία παρατείνονται “μέχρι τη λήξη της επιδημίας”

admin

Lamda Development: Οι απαιτούμενες ενέργειες για την επένδυση στο Ελληνικό

admin

Νέες εξαγορές του Spitogatos.gr στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

admin

Trastor: Αύξηση 44,3% των εσόδων από μισθώματα το α΄ εξάμηνο του 2020

admin

Ελληνικό: Στο ΣτΕ η προσφυγή της Hard Rock – Ανοίγει ο δρόμος για την προσφορά της Mohegan

admin

Νότια Κορέα: Παράταση κατά 15 ημέρες στα μέτρα κοινωνικής απόστασης

admin

ΟΛΠ: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα επέκτασης του νέου προβλήτα κρουαζιέρας

admin

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από Deutsche Telekom και STEM Education

admin

Τσιάρας για πρώην εργαζόμενους Ελευθεροτυπίας: Hθικό θέμα με τη στάση των τραπεζών

admin

Στα διαδικτυακά marketplaces ζητούν διέξοδο τα καταστήματα

admin

Lufthansa: Στα 1,5 δισ. το «χτύπημα» του κορωνοϊού μόνο Απρίλιο-Ιούνιο

admin

Αναταράξεις στο ελληνικό χρηματιστήριο ελέω γεωπολιτικής αβεβαιότητας

admin