Image default
Επιχειρήσεις

Όμιλος Quest: Διπλή βράβευση στα Business IT Excellence Awards

Το πρόγραμμα υποτροφιών για εκμάθηση κώδικα “Mind the ” της Uni Systems και των εταιρειών του Ομίλου Quest, καθώς και ο πελατοκεντρικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Info Quest Technologies βραβεύτηκαν στα φετινά Business IT Excellence Awards, τα οποία θεσμοθετήθηκαν από το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η υλοποίηση του προγράμματος εκμάθησης κώδικα “Mind the βραβεύτηκε με Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνική Προσφορά / ΕΚΕ» για τα πολλαπλά οφέλη στους εκπαιδευόμενους και εν γένει στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής. Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό, δίνοντάς τους κατόπιν τη δυνατότητα να ενταχθούν στις εταιρείες του Ομίλου Quest,  με κύριο οργανισμό αξιοποίησης των νέων προγραμματιστών τη Uni Systems, την εταιρεία του Ομίλου που υλοποιεί μεγάλης εμβέλειας έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Οι νέες ψηφιακές λειτουργίες της Info Quest Technologies, που έχουν σημαντικά λειτουργικά οφέλη για τους πελάτες τους, βραβεύτηκαν με Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Σύνδεση Επιχειρηματικής & ICT Στρατηγικής». Η Info Quest Technologies τα τελευταία χρόνια υλοποιεί ένα εκτενές πλάνο Ψηφιακού Μετασχηματισμού με βασικούς άξονες τον μετασχηματισμό διαδικασιών και λειτουργιών και των σημείων διεπαφής με τους πελάτες της.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις  του Ομίλου Quest αντικατοπτρίζουν τη μεταφορά τεχνογνωσίας και αξίας στην Ελληνική αγορά και αποτυπώνουν το όραμα του Ομίλου Quest για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το οποίο συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Τεχνολογία, Καινοτομία,  Επιχειρηματικότητα» και υπηρετείται με συνέπεια επί 40 χρόνια.

Σχετικα αρθρα

Intralot: Υπογραφή με πέντε τράπεζες για ομολογιακό δάνειο €100 εκατ.

admin

Alpha Bank: Στη διοικητική ομάδα o Ν.Β. Σαλακάς

admin

Autohellas: Στις 18 Απριλίου η ΓΣ για τη διάθεση κερδών

admin

Autohellas: Στις 18 Απριλίου η ΓΣ για διάθεση κερδών και Stock Awards

admin

Πρωτοποριακή συνεργασία BCA College και Brown Hotels για τη δημιουργία ενός νέου Diploma in Resorts and Hotels Operations Management

admin

Eργο ψηφιακής αναβάθμισης στην Eurobank Leasing ολοκλήρωσε η SingularLogic

admin

Entersoft: Στην Unity το 37,26% των μετοχών

admin

Ξιφαράς (ΔΕΠΑ): Σε διαιτησία με τη Gazprom για τις τιμές αερίου

admin

Συνεργασία Hurricane Electric με τη Lancom

admin

BBG: «Πράσινο φως» SSM για τα μερίσματα των ελληνικών τραπεζών

admin

Συνεργασία United Media με την Nova TV της Κροατίας

admin

Euroxx: Βλέπει μεγάλα περιθώρια ανόδου στη μετοχή της ΔΕΗ

admin