Image default
Επιχειρήσεις

Τριπλή διάκριση για τα προϊόντα Φέτας Π.Ο.Π. της ΗΠΕΙΡΟΣ στα βραβεία Great Taste

Η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ, Φέτα Π.Ο.Π., η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν για την ποιότητα και τη γεύση τους στα φετινά βραβεία. Η παραδοσιακή φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, που εδώ και χρόνια κατέχει μία μοναδική θέση στο τραπέζι και στην καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών, απέσπασε την ανώτατη διάκριση κερδίζοντας 3 αστέρια.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, βραβεύτηκε με 2 αστέρια, ενώ η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασε 1 αστέρι. Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας, κ. Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις, από έναν καταξιωμένο, διεθνή διαγωνισμό, μάς τιμούν και μάς χαροποιούν ιδιαίτερα. Αποτελούν άλλη μία σημαντική αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα, αλλά και την αυθεντική, παραδοσιακή γεύση – στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ.

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως παραπάνω από 32.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο και στην Ελασσόνα, στη Θεσσαλία. Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο», η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.

 

Σχετικα αρθρα

Alpha Trust-Ανδρομέδα: Στις 18/4 η ΓΣ για καταβολή μερίσματος

admin

Alpha Trust-Ανδρομέδα: Στις 18/4 η ΓΣ για μέρισμα με δικαίωμα επανεπένδυσης

admin

ΛΑΡΚΟ: Δέσμευση για παράταση των συμβάσεων εργασίας έως τις 12 Μαίου

admin

Bain & Company: Εμπιστοσύνη στη συνεχή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

admin

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Ο Ν. Μπήλιος αναλαβάνει Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων

admin

BriQ Properties: Αύξηση 14% στα έσοδα από ενοίκια το 2023

admin

Noval Property: Νέο μέλος του ΔΣ ο Μιχ. Παναγής

admin

Βασιλάκης: Έρχονται νέες συνεργασίες μέχρι το τέλος του 2024 για την Autohellas

admin

Μουσικός Οίκος Νάκα: Αύξηση πωλήσεων και σταθερά κέρδη στο α’ εξάμηνο

admin

Trastor: Αυξημένα κατά 25,2% τα EBITDA το 2023

admin

ΙΕΛΚΑ: Σταθερός στο 2,75% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο

admin

Intralot: Υπογραφή με πέντε τράπεζες για ομολογιακό δάνειο €100 εκατ.

admin