Image default
Επιχειρήσεις

Η Eurolife FFH βραβεύθηκε στο 5ο Annual Sustainability Summit

Ειδικό βραβείο για την καινοτομία και την κοινωνική προσφορά της έλαβε η Eurolife FFH στο πλαίσιο του 5ου Annual Sustainability Summit, το οποίο διοργανώθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, από το Κέντρο Αειφορίας (CSE), σε συνεργασία με το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε για τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού στις 50 δομές των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας όλης της χώρας, ως απάντηση στις αυξημένες ανάγκες τους κατά την περίοδο του γενικευμένου lockdown. Το Annual Sustainability Summit, ένας καθιερωμένος θεσμός-συνάντηση ανάμεσα στην ακαδημαϊκή και την επιχειρηματική κοινότητα, πραγματοποιήθηκε φέτος ως live digital event, με τίτλο «Βιώσιμη Ανάκαμψη: Προκλήσεις και Ευκαιρίες».

Πρόκειται για μια βράβευση που έρχεται ως αναγνώριση μιας ιδιαίτερα σημαντικής πρωτοβουλίας της εταιρείας. Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Στο πλαίσιο αυτό, ένωσε τις δυνάμεις της με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, απαντώντας στις ανάγκες των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας, τα οποία φροντίζουν καθημερινά συμπολίτες μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, όπως άτομα με βαριές σωματικές ή/και νοητικές αναπηρίες, άτομα με δυσκολίες από ανίατες ασθένειες, βρέφη και παιδιά χωρίς οικογένεια, ηλικιωμένοι και ενήλικες με χρόνιες παθήσεις.

Μέσω της προσφοράς της Eurolife FFH, προσφέρθηκαν συνολικά 642.040 είδη προστατευτικού εξοπλισμού (μάσκες, γάντια, στολές), 9.341 είδη ιατρικού εξοπλισμού, αναλώσιμων & ιατρικών μηχανημάτων, 15 συμπυκνωτές οξυγόνου, 35 νεφελοποιητές, 22.100 είδη απολύμανσης και 16.404 είδη προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας.

Η πρωτοβουλία αυτή υποστήριξε και διευκόλυνε το έργο των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου, έχοντας 5.192 ωφελούμενους συνολικά – τόσο μέλη των ευπαθών ομάδων και των ομάδων υψηλού κινδύνου, όσο και του διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού των ΚΚΠ.

Η βράβευση στο 5ο Annual Sustainability Summit, μόλις λίγους μήνες από την υλοποίηση της δράσης, αναγνωρίζει το όφελος που δημιουργήθηκε στις τοπικές κοινωνίες και τη σημασία της για τη φροντίδα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη από υποστήριξη. Η Eurolife FFH δίνει αξία σε δραστηριότητες που, με την άμεση και αποτελεσματική υλοποίησή τους, έχουν ουσιαστικό θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τους ανθρώπους.

Σχετικα αρθρα

Ποιοι είναι οι Ολλανδοί επενδυτές που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο της Ελλάκτωρ

admin

Δικαστική απόφαση-σταθμός για το Dieselgate: Ανοίγει ο δρόμος για μαζικές αγωγές κατά της VW

admin

ΑΝΕΚ: Ζημιές 13,2 εκατ. Ευρώ το α΄ εξάμηνο του 2020

admin

Νέα τριετής επιχειρησιακή σύμβαση στην Alpha Bank

admin

Mandate για έκδοση πενταετούς ομολόγου 500 εκατ. από Wind

admin

«Μεροκάματο»-ρεκόρ: 13 δισεκατομμυρια δολάρια σε μια μόλις μέρα!

admin

Παρουσία της Deloitte Ελλάδος στην Κρήτη

admin

Το 75% της ASA Recycle απέκτησε θυγατρική της Ελλάκτωρ

admin

Γυρίζει σελίδα η Cosmote TV

admin

Mohegan: Το Ελληνικό θα γυρίσει σελίδα για την Ελλάδα

admin

ΟΕΕ: Σεμινάριο για ενημέρωση επί των έκτακτων νομοθετικών μέτρων του Υπ. Εργασίας

admin

Χρηματοδότηση για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στον Αγροτικό Τομέα

admin

Μια προς μια διαψεύδει τις φήμες η Ελλάκτωρ

admin

H BriQ απέκτησε τρία νέα ακίνητα συνολικής αξίας €3,98 εκατ.

admin

Εξαντλήθηκαν τα iPhones 11 την πρώτη ημέρα διάθεσής τους!

admin

Folli Follie: Πήραμε τον έλεγχο των πνευματικών δικαιωμάτων της Links of London

admin

ETE: Στο σφυρί «κόκκινα» δάνεια 1,5 δισ. ευρώ

admin

Alpha Bank: Κινήσεις διευκόλυνσης δανειοληπτών για την προστασία α’ κατοικίας

admin