Image default
Επιχειρήσεις

Η Data Communication γιόρτασε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

H Data Communication, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού και Microsoft Gold Partner, συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π.).

Από τις 5 έως τις 10 Οκτωβρίου 2020, ξεκίνησε μία σειρά εσωτερικών διαδικτυακών δράσεων ενημέρωσης και αφύπνισης των ανθρώπων της στις αρχές εξυπηρέτησης πελατών, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της καθημερινής επικοινωνίας τους τόσο με τον εξωτερικό όσο και με τον εσωτερικό τους πελάτη.

Η Data Communication αυτή την ιδιαίτερη χρονιά εστίασε στην καθημερινή ενημέρωση των εργαζομένων της μέσω ενημερωτικών emails τονίζοντας τη σημασία του να ακούς τον πελάτη, να κατανοείς τις ανάγκες του και να στέκεσαι πάντα στο πλευρό του.

Success story στην εξυπηρέτηση πελατών

Στο πλαίσιο της προσέγγισης της εταιρείας να εστιάζει στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και στο τι σημαίνει στην πράξη να έχεις πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη, το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού προέτρεψε όσους βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης να στείλουν τις προσωπικές τους ιστορίες – success stories – εξυπηρέτησης πελατών. Στο τέλος της εβδομάδας βράβευσε την καλύτερη ιστορία και την μοιράστηκε με όλους!

Τι είναι η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αφορά σε έναν διεθνή θεσμό, που εορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.
Η HR Manager της Data Communication, Νάσια Σκούτζου δήλωσε σχετικά:

«Το όραμά μας είναι να βρισκόμαστε ενεργά δίπλα σε κάθε πελάτη, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του και να λύνουμε τα θέματά του πριν καν εκείνα προκύψουν».

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα, ο καθένας από το ρόλο του, προσωποποιημένες υπηρεσίες και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτέλεσε ακόμη μία ευκαιρία για εμάς να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας και να τους ευχαριστήσουμε για το καθημερινό τους έργο και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες μας», συμπλήρωσε η κ. Σκούτζου.

Λίγα λόγια για την Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών εφαρμογών επιχειρησιακού και λογιστικού software, καθώς και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων.

Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Σχετικα αρθρα

ΣΙΔΜΑ: Περιορίστηκαν οι προ φόρων ζημιές το α’ εξάμηνο

admin

Σταθερές πωλήσεις το 2018 για τη ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ

admin

The Telegraph: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός μετά την κρίση του κορωνοϊού

admin

Ο ΤΑΡ εισάγει το πρώτο φυσικό αέριο στο ελληνικό τμήμα του αγωγού

admin

ΕΛΤΡΑΚ: Στο 83,27% ανήλθε η έμμεση συμμετοχή των ELTRAK CP και Νατάσα Κόβα

admin

Υψηλή συμμετοχή διεθνών επενδυτών στο Eurobond της Μυτιληναίος

admin

Gazprom: Πρόστιμο $7,6 δισ. για τον Nord Stream 2 από τις πολωνικές αρχές

admin

Εγκρίθηκε με… περικοπές το master plan της Cosco για τον ΟΛΠ

admin

ΓΕΚΕ: Διανέμει καθαρό μέρισμα €0,09/μετοχή

admin

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ

admin

Αττική Οδός: Tο υπ. Υποδομών ξεκινά τη διαδικασία για τη δημοπράτηση της παραχώρησης

admin

Η νέα Επιτροπή Ελέγχου της Σαράντης

admin

Lamda: Στο 50,62% μειώθηκε το ποσοστό της Consolidated Lamda

admin

Μπουτάρης: Τη μετατροπή των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές ενέκρινε η ΓΣ

admin

Η Bayer Ελλάς στο πρώτο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Καινοτομίας

admin

Quest: Αύξηση στις πωλήσεις και τα EBITDA στο 9μηνο

admin

Πάνω από διακόσια Επαγγελματικά Ταμεία «βλέπει» ο Γ. Βοτσαρίδης

admin

Walt Disney: Απολύει 28.000 εργαζόμενους στα θεματικά πάρκα λόγω πανδημίας

admin