Image default
Επιχειρήσεις

Data Communication: Το myData Connector κερδίζει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων

Το myData Connector, η καινοτόμα SaaS λύση της Data Communication, για την άμεση διασύνδεση των μηχανογραφικών συστημάτων των επιχειρήσεων με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, βρήκε ευρύτατη ανταπόκριση από πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλους παίκτες της αγοράς, ιδιαίτερα στους κλάδους Auditing, Retail, Φαρμάκου & Ασφαλειών, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ από 01/01/2021.

Εταιρείες, όπως οι Deloitte, Fashion Box (REPLAY), UCB και Gilead Sciences, έχουν ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση διασύνδεσης με την πλατφόρμα MyDATA με συνεργάτη την Data Communication, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού και Microsoft Gold Partner, στοχεύοντας στην πλήρη εναρμόνισή τους με τις απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ, αποφεύγοντας πολύπλοκες, δαπανηρές και χρονοβόρες αναβαθμίσεις στο υφιστάμενο μηχανογραφικό τους σύστημα.

Το myData Connector, middleware εργαλείο μεταξύ του ERP της επιχείρησης και της πλατφόρμας myDATA, είναι συμβατό με κάθε ERP σύστημα τρίτου κατασκευαστή, επιτρέποντας άμεση ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων εύκολα, με απόλυτη ασφάλεια και χαμηλό κόστος.

Λύση ήδη up and running, παρέχει άμεσα τη δυνατότητα πιλοτικής διαβίβασης στις επιχειρήσεις που το επέλεξαν, ενσωματώνοντας παράλληλα την ισχυρή τεχνογνωσία και την 30+ετή εμπειρία της Data Communication στην παροχή λογιστικών λύσεων για την ελληνική αγορά. 

Αυτοματοποίηση και μείωση του κόστους επένδυσης

Συγκεκριμένα, η λύση αυτοματοποιεί πλήρως το σύνολο των αναγκών της διαχείρισης Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ μέσα από ένα κεντρικό, ενιαίο σύστημα, χωρίς να απαιτεί καμία αλλαγή στο σύστημα μηχανογράφησης της επιχείρησης, στο Λογιστικό Σχέδιο, το Μητρώο Συναλλασσόμενων ή τον τρόπο καταχώρησης των παραστατικών.

Επιπλέον, το myData Connector συμβάλλει σε σημαντική μείωση 50% του συνολικού κόστους επένδυσης (TCO), όντας SaaS λύση στο Microsoft Azure, που δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές, διατίθεται με ευέλικτη αδειοδοτική πολιτική και αναβαθμίζεται αυτόματα χωρίς κόστος.

Οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν, επιπρόσθετα, εξοικονόμηση χρόνου 80% και σημαντική μείωση πολυπλοκότητας με την άμεση εγκατάσταση, τη minimum αρχικοποίηση και τη γρήγορη εξοικείωση χρηστών, λόγω του γνώριμου Microsoft περιβάλλοντος της εφαρμογής.

Τέλος, το myData Connector διασφαλίζει μέγιστη προστασία και αξιοπιστία των διαβιβαζόμενων δεδομένων με τα προηγμένα πρωτόκολλα ασφάλειας Microsoft Azure, ενώ έχει πιστοποιηθεί για την ασφάλειά του από την SPACE Hellas.

H Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών εφαρμογών επιχειρησιακού και λογιστικού software, καθώς και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων.

Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Σχετικα αρθρα

Ο «Δημόκριτος» στους 3 φιναλίστ για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Προώθησης της Επιχειρηματικότητας

admin

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την Εθνική Τράπεζα

admin

CHRO ΟΤΕ: Διαμορφώνουμε εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στη διαφορετικότητα

admin

Συμφωνία ΔΕΠΑ-ΕΤΕπ για κατασκευή πλοίου τροφοδοσίας LNG

admin

Flexopack: Αύξηση 62% στα καθαρά κέρδη πρώτου εξαμήνου

admin

Ιασώ: Τα σχέδια και οι συνέργειες, μετά την είσοδο της Oaktree στο μετοχικό της κεφάλαιο

admin

Αύξηση τζίρου, μείωση κερδών για τα Πλαστικά Θράκης στο εξάμηνο

admin

Στην 84η ΔΕΘ συμμετείχε η Excelon

admin

Lamda Development: Ποιες είναι οι επιπτώσεις της πανδημίας στα εμπορικά κέντρα

admin

Μητσοτάκης: Ξετυλίξαμε το περίπλοκο κουβάρι που κληρονομήσαμε με το Ελληνικό

admin

LAMDA Development: Τα μέτρα πρόληψης για το άνοιγμα από Δευτέρα

admin

Μετρό: Ελπίδες για την γραμμή 4 δίνει η στάση των υποψηφίων

admin

Apple: Αύξηση 11% στα έσοδα το β΄ τρίμηνο του 2020 στα 59,68 δισ. δολάρια – Split 4/1 των μετοχών ανακοίνωσε η εταιρεία

admin

Νέα στελέχη στον ΟΠΑΠ

admin

Ψηφιοποιεί τις υπηρεσίες της η Autohellas για ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση

admin

Grant Thornton: Τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν στα χέρια τους οι επιχειρήσεις στη «μετά lockdown» εποχή

admin

Open Day από Emirates στην Ελλάδα

admin

Ενισχύει την οργανωτική της δομή η ΜеtLife Eλλάδας

admin