Image default
Επιχειρήσεις

ΚΑΥΚΑΣ: Νέες διακρίσεις στα Lighting Awards 2020

Στα Lighting Awards 2020, τα πρώτα ελληνικά βραβεία για το lighting design που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, διακρίθηκε η KAYΚΑΣ ΑΕ.

Η ΚΑΥΚΑΣ απέσπασε μία από τις μεγάλες διακρίσεις των βραβείων, τον τίτλο Supplier of the Year, καθώς και τέσσερα βραβεία στον πυλώνα Projects και συγκεκριμένα στις κατηγορίες: Retail Stores – Interior Lighting, Retail Stores – Exterior Lighting , Hospitality – Interior Lighting και Hospitality – Exterior Lighting.

Αναλυτικά, στην εταιρεία απονεμήθηκαν δύο βραβεία Gold για τον σχεδιασμό, τη μελέτη φωτισμού και παροχή υλικών για τον εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό του retail store Neon Bakery & Coffee καθώς και ένα βραβείο Silver και ένα Bronze για τον σχεδιασμό και τη μελέτη του εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού του ξενοδοχείου Robinson Club «Ιεράπετρα» αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Neon Bakery & Coffee, ένα ευρωπαϊκά αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό έργο και ένα από τα πολύ ιδιαίτερα projects της ΚΑΥΚΑΣ, αναδείχθηκε Client of the Year.

Η παροχή λύσεων της ΚΑΥΚΑΣ και η συμμετοχή της σε επίπεδο σχεδιασμού, μελέτης, τεχνικής συμβουλής και φυσικά παροχής υλικών σε πολυάριθμα projects που αφορούν τόσο νέες εγκαταστάσεις όσο και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις κτιρίων και υποδομών προκύπτούν από πολλαπλούς παράγοντες: την πολυετή εμπειρία της εταιρείας, τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, τη στρατηγική συνεργασία της με παγκοσμίως καταξιωμένους κατασκευαστές και τη στελέχωση της με εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει υψηλό τεχνικό υπόβαθρο.

Το 2020 αποτέλεσε μια ιδιαίτερη χρονιά για την ΚΑΥΚΑΣ καθώς, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η εταιρεία επένδυσε περαιτέρω στην επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου της, το οποίο ανέρχεται πλέον στα 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ η εν λόγω διάκριση επιβεβαιώνει και την δυναμική της ως πάροχο λύσεων προστιθέμενης αξίας, ακόμη και στα πλέον απαιτητικά projects.

Σχετικά με τις διακρίσεις της ΚΑΥΚΑΣ στα Lighting Awards 2020, ο κος Νίκος Καυκάς, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτές διακρίσεις που ακουμπάνε στην καρδιά του οράματος της ΚΑΥΚΑΣ: την ολιστική προσέγγιση πελατών και έργων. H ευέλικτη οργανωτική δομή μας και η άριστη εσωτερική συνεργασία όλων των τμημάτων, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα, με γνώμονα πάντα την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών και συνεργατών μας».

Σχετικα αρθρα

Mytilineos: Σε τροχιά κερδοφορίας και το πρώτο τρίμηνο του 2020

admin

Ποια έργα «χτυπά» η Avax στη Μέση Ανατολή

admin

Triton: Το μεγαλύτερο πλοίο που διέσχισε ποτέ τη Διώρυγα του Παναμά

admin

Επενδύσεις και άνοιγμα σε νέες αγορές από τη Νιτσιάκος

admin

Κεντρική Κλινική Αθηνών: 4 μέτρα για την συνδρομή του Ε.Σ.Υ.

admin

Αύξηση 15%-16% στις πωλήσεις για το 2019 αναμένει η Frigoglass

admin

Lamda Development: Προχωρά σε μερική αλλαγή χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων

admin

Κλειστές ελέω κορωνοϊου 205.984 επιχειρήσεις, με 1.063.098 εργαζόμενους

admin

Η Wood & Company αυξάνει την τιμή-στόχο της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή κατά 61%

admin

Νέες επενδύσεις 19,2 εκατ. σε φωτοβολταϊκά από τον όμιλο R Energy 1

admin

Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στο 10ετές πρόγραμμα του ΑΔΜΗΕ

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Τι θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση της 10ης Σεπτεμβρίου

admin

Παπουτσάνης: Στα €600 χιλ. τα καθαρά κέρδη εξαμήνου

admin

AXA: Νέες υπηρεσίες σε καλύψεις υγείας, οχημάτων και κατοικίας

admin

Eurobank: Ικανοποιητικές οι δυο προσφορές για το mega deal

admin

Ποια είναι τα 54 μέτρα για την προσέλκυση κεφαλαίων στο Χρηματιστήριο Αθηνών

admin

Ο CEO της Stoiximan/Betano στο «CEO Initiative. Business as a platform for change»

admin

Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα δημιουργεί η New Sia Greece

admin