Image default
Επιχειρήσεις

SoftOne: Έρχονται τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA και η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

 

Από την 1η Οκτωβρίου 2020 ξεκίνησε πιλοτικά, η ψηφιακή διαβίβαση παραστατικών προς την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ – για όλες τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα, από την 1η Ιανουαρίου 2021, η αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών γίνεται υποχρεωτική για το σύνολο των επιχειρήσεων αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων από την ΑΑΔΕ επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και λογιστών, τόσο σε ότι αφορά την τιμολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε ότι αφορά την εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων.
Η SoftOne, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις νέες και ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις διαχείρισης που απορρέουν για τις επιχειρήσεις, έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη μηχανογραφική τους υποστήριξη, διασφαλίζοντας παράλληλα την έγκαιρη και εύκολη συμμόρφωσή τους με τη νέα νομοθεσία.
Το σύνολο των εφαρμογών και λύσεων της SoftOne είναι πλήρως προσαρμοσμένες σε όλα τα νέα δεδομένα, βοηθώντας κάθε επιχείρηση να ανταπεξέλθει με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα στις υποχρεώσεις που δημιουργεί η τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων.

Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
SoftOne EINVOICING

Η SoftOne είναι μία από τις πρώτες εταιρείες λογισμικού που έχουν πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.

Η υπηρεσία EINVOICING της SoftOne έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης υπηρεσιών παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο Cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING εγγυάται τη real-time διασύνδεση με το σύστημα λογισμικού κάθε επιχείρησης και την πλατφόρμα myDATA, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά σε τελικούς λήπτες και την ΑΑΔΕ, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους!

Ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης με ισχυρά χαρακτηριστικά!
EINVOICING.GR

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές, η υπηρεσία EINVOICING της SoftOne διαθέτει ισχυρά λειτουργικά χαρακτηριστικά:

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με ένα Κλικ: Έκδοση και διακίνηση ηλεκτρονικών παραστατικών χονδρικής και λιανικής πώλησης, απαλλάσσοντας κάθε επιχείρηση από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών.
Διασύνδεση με κάθε ERP: Διασύνδεση με κάθε λογισμικό ή σύστημα τιμολόγησης της αγοράς μέσω WEB API και real-time άντληση των δεδομένων των παραστατικών.
Ψηφιακή Σήμανση: Σήμανση και αυθεντικοποίηση των παραστατικών ως κείμενο, αλλά και QRCode για την άμεση επαλήθευσή τους με σάρωση.
Ενημέρωση myDATA: Διαβίβαση της σύνοψης των παραστατικών, ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ και λήψη του Μοναδικού Αριθμού Καταχώρησης (Μ.Α.Ρ.Κ).
Αρχειοθέτηση στο Cloud: Αυτόματη αρχειοθέτηση του παραστατικού στο Cloud για το χρονικό διάστημα που ορίζει η νομοθεσία ή επιθυμεί ο εκδότης.
Online παράδοση: Αποστολή ειδοποίησης προς παραλήπτη με σχετικό link για να κατεβάσει το παραστατικό, καθώς και αρχείο δεδομένων για αυτόματη εισαγωγή στο σύστημά του.
Περισσότερες πληροφορίες για την Πιστοποιημένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της SoftOne στο www.einvoicing.gr

ECOS myDATA από τη SoftOne
Εκπλήρωση myDATA για όλους!

Η νέα cloud υπηρεσία ECOS myDATA ανταποκρίνεται πλήρως στην ανάγκη ευθυγράμμισης των επιχειρήσεων με τη νέα νομοθεσία, απαλλάσσοντάς τες πρακτικά από το υπέρογκο κόστος ή/και την αυξημένη πολυπλοκότητα που συνεπάγεται η τεχνική προσαρμογή της υφιστάμενης μηχανογράφησής τους στις απαιτήσεις τήρησης των Ηλεκτρονικών Βιβλίων.

Πλήρως συμβατό με οποιοδήποτε σύστημα ERP της αγοράς (οποιουδήποτε κατασκευαστή), το ECOS myDATA αξιοποιεί τις διαθέσιμες πληροφορίες και εγγραφές του συστήματος της επιχείρησης, αναλαμβάνοντας την έγκυρη διαβίβαση (και λήψη) όλων των προβλεπόμενων δεδομένων (εσόδων, εξόδων και λογιστικών εγγραφών τακτοποίησης) στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Χωρίς μεγάλες και συνεχείς επενδύσεις, χωρίς υψηλό κόστος, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στο σύστημα μηχανογράφησης της επιχείρησης!

Συμβατό με οποιοδήποτε ERP: Η υπηρεσία ECOS myDATA επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις των myDATA, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα δεδομένα του συστήματος που χρησιμοποιεί, χωρίς καμία αλλαγή ή μετατροπή του.

Απόλυτη συμμόρφωση με ΑΑΔΕ: Ως cloud υπηρεσία, το ECOS myDATA ενημερώνεται αυτόματα με νέες διατάξεις ή μεταβολές διασφαλίζοντας την πλήρη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Ταχύτητα & αξιοπιστία: Με αυτοματοποιημένες εργασίες, η εφαρμογή ECOS myDATA επιτρέπει τον έλεγχο και τη διαβίβαση παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA μέσα από μία εύχρηστη κονσόλα που δεν απαιτεί εκπαίδευση.

Χωρίς υψηλό κόστος και υπέρογκες επενδύσεις: Η υπηρεσία ECOS myDATA δεν απαιτεί υψηλό κόστος επένδυσης ή δαπανηρές αναβαθμίσεις του ERP.

Περισσότερες πληροφορίες για την cloud υπηρεσία ECOS myDATA στο www.s1ecos.gr/mydata/

Σχετικα αρθρα

Ενεργοί κωδικοί στο Χρηματιστήριο από κάθε σημείο του πλανήτη

admin

Αύξηση 11% στην επιβατική κίνηση εξωτερικού της Aegean

admin

Πάγωσε η αγορά ακινήτων περιμένοντας την αναστολή ΦΠΑ

admin

Στρατηγική συνεργασία Accor με την Aegean Airlines

admin

Νέο Εξελιγμένο Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας WiSPR της ΙDE στην DSEi 2019

admin

Το «Orange Grove» με «Ημέρα Επιχειρηματικότητας» στην Interamerican

admin

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Διεθνής Πρωτοβουλία Δράσης ύψους 100 εκατ. δολαρίων για τον COVID-19

admin

Χ.Α.: Στασιμότητα μέχρι την αποκλιμάκωση του γεωπολιτικού ρίσκου

admin

Jumbo: Το 2020 θα πρέπει να θεωρείται μια χαμένη χρονιά – Πάνε πίσω τα νέα καταστήματα

admin

Παρουσία του ReGeneration στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

admin

Μιχαηλίδης (ΕΤΕ): Είμαστε ικανοί και θα πετύχουμε

admin

«Λουκέτο» μετά από 115 χρόνια στο εργοστάσιο της PITSOS – Στην Τουρκία η παραγωγή

admin

Επιβεβαιώνει το Euro2day.gr η ΑΝΕΚ για τη μερική μετατροπή του ΜΟΔ

admin

Σαράντης: Αγορά ιδίων μετοχών έως το 10% του μετοχικού κεφαλαίου

admin

Folli Follie: Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με τους ομολογιούχους

admin

Πώς η τεράστια ζήτηση για χριστουγεννιάτικα «έριξε» το e-shop της Jumbo

admin

Εξαντλήσαμε τις επιλογές διαμηνύει η Πειραιώς στην ΟΤΟΕ

admin

Καντώρος: Ο χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός συμβάλλει στην ευημερία

admin