Image default
Επιχειρήσεις

Lamda Hellix: Νέο μέλος του ομίλου της Digital Reality

Η Lamda Hellix, έπειτα από 17 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης λειτουργίας, πραγματοποιεί το επόμενο βήμα-ορόσημο της στρατηγικής της ανάπτυξης και ανακοινώνει σήμερα μαζί με την Interxion, μια εταιρεία της Digital Realty, ότι αποτελεί πλέον μέλος του Ομίλου της Digital Realty (NYSE: DLR), κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών carrier και cloud-neutral colocation data centres παγκοσμίως.

Η Lamda Hellix είναι ο μεγαλύτερος carrier και cloud-neutral colocation πάροχος στην Ελλάδα, παρέχοντας το πιο ολοκληρωμένο portfolio best-in-class υπηρεσιών cloud και colocation στη χώρα. Στο state-of-the-art Athens DC Campus της, φιλοξενείται η πλειοψηφία των κοινοτήτων cloud & internet που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων πλήθους ΜΜΕ, πολυεθνικών επιχειρήσεων και εταιριών από τον χρηματοπιστωτικό & το δημόσιο τομέα ενώ εξυπηρετείται από όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Ελλάδα και τα 2 IXs, SEECIX.net & GR-IX.

Με την εξαγορά της Lamda Hellix, η Digital Realty αποκτά πρόσβαση σε ένα εξαιρετικά σημαντικό connectivity hub, σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της περιοχής αλλά και σημαντικής πύλης εισόδου, ενώ ενισχύει την παγκόσμια θέση της, που περιλαμβάνει περισσότερους από 4.000 πελάτες σε πάνω από 280 data centres, σε 23 χώρες. Επιβεβαιώνει, επίσης, τις συνεχείς επενδύσεις της Digital Realty στην πλατφόρμα, PlatformDIGITAL®, την παγκόσμια πλατφόρμα data centre που υποστηρίζει πελάτες σε όλο τον κόσμο ενισχύοντας τις στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού τους και εξομαλύνοντας την πολυπλοκότητα της διαρκούς αυξανόμενης ανάγκης για παγκόσμια κάλυψη και ταυτόχρονη πρόσβαση σε επιπλέον world-class υποδομές data centre & cloud.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη υποστηρίζοντας την ανάπτυξη των πελατών μας, παραμένοντας πιστοί στην αφοσίωσή μας για παροχή προηγμένων τεχνολογιών και υποδομών ώστε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, τους Έλληνες και την Ελλάδα εν γένει», ανέφερε ο David Ruberg, Chief Executive, EMEA. «Οι κορυφαίες επιδόσεις και υπηρεσίες της Lamda Hellix, σε συνδυασμό με τη σταθερή ανάπτυξη και κερδοφορία της εταιρείας, την έχουν καταστήσει ηγετικό πάροχο υπηρεσιών data centre στην ευρύτερη περιοχή και έχουν αναδείξει τον κρίσιμο ρόλο που μπορεί να επιτελέσει η Ελλάδα στον αναπτυσσόμενο κόσμο του cloud παγκoσμίως. Πιστεύουμε ότι η κορυφαία θέση της Lamda Hellix στην Ελλάδα, δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες για τoν Όμιλο της Digital Realty και είμαστε σίγουροι ότι με βάση τις υπάρχουσες σχέσεις μας με τους παγκόσμιους cloud providers και την κοινή πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, θα δημιουργηθούν σημαντικές νέες ευκαιρίες, ενισχύοντας και επιταχύνοντας περαιτέρω την ανάπτυξή της.»

Το management team της Lamda Hellix, ένα από τα πιο καταξιωμένα στην Ευρώπη με συνολική εμπειρία 60 ετών στο τομέα, θα συνεχίσει αυτούσιο συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου Απόστολου Κάκκου, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται του Ομίλου στην περιοχή.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη στρατηγική μας συμφωνία με τον Όμιλο της Digital Realty και την ένταξή μας στην παγκόσμια πλατφόρμα PlatformDIGITAL®» δήλωσε ο Απόστολος Κάκκος. «Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει όχι μόνο να παρέχουμε στους πελάτες μας τεράστιες δυνατότητες επέκτασης και ανάπτυξης σε 6 ηπείρους, 23 χώρες και 48 πόλεις σε όλο τον κόσμο αλλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες στην περιοχή μας, συμβάλλοντας στον περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό και ανάπτυξη της Ελλάδας. Παράλληλα θα επιταχύνουμε τα σημαντικά αναπτυξιακά επενδυτικά μας πλάνα με νέα world-class data centers καθιστώντας την Ελλάδα ως τον πλέον ανερχόμενο και σημαντικό κόμβο στην νέα Ψηφιακή Εποχή: 5G, Cloud & Big Data, AI, IoT, Industry 4.0».

Σχετικα αρθρα

MYTILINEOS: Ξεκινούν οι κατασκευαστικές εργασίες για τη μονάδα της Λιβύης-Συμφωνία $400 εκατ.

admin

Στο στόχαστρο του Τραμπ και η Alibaba

admin

Έρευνα για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ξεκίνησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού

admin

Κυριακούλης: Έγκριση από ΔΣ για λήψη έντοκου δανείου από Αρετή Κυριακούλη

admin

IAG: Ζημιές €1,3 δισ. για τη μητρική της British Airways σε ένα τρίμηνο

admin

Intralot: Στα €25-28 εκατ. η επίπτωση της πανδημίας σε επίπεδο EBITDA

admin

ΕΥΔΑΠ: Άφαντο το πόρισμα του ΤΕΕ για την Ψυτάλλεια, μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις  των πραγματογνωμόνων  

admin

Samsung: Στηρίζει το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

admin

Επτά κορυφαία διεθνή βραβεία για τα ΕΛΠΕ στον «Ετήσιο Απολογισμό 2018»

admin

Νέες ψηφιακές λύσεις από την ΕΥ για τον τομέα της ενέργειας

admin

Cosmote: Δωρεάν για 3 μήνες η υπηρεσία Office 365 Business Premium σε ΜμΕ

admin

Από την Β.Σ. Καρούλιας η διανομή των προϊόντων του Κτήματος Σιγάλα

admin

Attica Group: Συνεργασία με την Logimatic

admin

Ζανιάς (Eurobank): «Είναι σημαντικό να μην επηρεαστεί η κουλτούρα πληρωμών μετά τα μορατόρια»

admin

Χ.Θεοχάρης: 70.000.000 στον εσωτερικό τουρισμό

admin

Σε συντονισμό με τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια το Χ.Α.

admin

Ενεργή συμμετοχή της Πειραιώς στην συναλλαγή για το Ιασώ

admin

Lufthansa: Τα πληρώματα καμπίνας στηρίζουν τις συμφωνίες μείωσης κόστους

admin