Image default
Οικονομία

Αγρότη: Συνάντησε το ΚΥΔ ψηφιακά και με ασφάλεια κάνε δωρεάν τη δουλειά σου

H NEA ΠΑΣΕΓΕΣ, προσανατολισμένη πάντα στην προσπάθεια της ουσιαστικής υποστήριξης των χιλιάδων παραγωγών και των ΚΥΔ, ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμη και πλήρως λειτουργική η νέα ψηφιακή εφαρμογή, το meet.kyd.gr, μέσω της οποίας τόσο οι αγρότες όσο και τα ίδια τα ΚΥΔ, μπορούν εύκολα, αποτελεσματικά και κυρίως με ασφάλεια και με απόλυτη τήρηση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη χώρα για τον κορωνοϊό, να διεκπεραιώσουν κάθε εργασία, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του παραγωγού και η άσκοπη μετακίνησή του.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό εργαλείο, εξαιρετικά απλό στη χρήση του, με το οποίο καθίσταται άμεσα εφικτή η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε παραγωγούς και ΚΥΔ, χωρίς μάλιστα ο παραγωγός να χρειαστεί να κάνει οτιδήποτε περισσότερο, παρά να χρησιμοποιήσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Φυσικά…και χωρίς κάποια χρέωση, καθώς η ψηφιακή πλατφόρμα meet.kyd.gr παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τους συνεργάτες της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, ώστε από σήμερα να τεθεί σε καθολική χρήση και να μπορέσουν οι χιλιάδες παραγωγοί, από το κινητό τους τηλέφωνο ή από τον υπολογιστή τους, να συνομιλήσουν με το συνεργαζόμενο ΚΥΔ και από την ασφάλεια του σπιτιού τους να ολοκληρώσουν, για παράδειγμα, την απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου, διαδικασία υποχρεωτική υπενθυμίζουμε, για τους δε ενταγμένους στα Βιολογικά ή στο πρόγραμμα των αυτόχθονων φυλών, με καταληκτική ημερομηνία την 16η Νοεμβρίου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι διορθώσεις των Αιτήσεων της Ενιαίας Ενίσχυσης απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ, διαδικασία που επίσης απαιτεί τη συμμετοχή των αγροτών.

Υπενθυμίζουμε, ότι ανάλογη εφαρμογή είχε σχεδιάσει και διαθέσει, επίσης ΔΩΡΕΑΝ, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και κατά την πρώτη καραντίνα, όταν μάλιστα κάποιοι πάσχιζαν για να μείνουν κλειστά τα ΚΥΔ και να μην υποβληθούν οι Δηλώσεις ΟΣΔΕ, με όσες συνέπειες θα είχε αυτό για τις πληρωμές. Με ψηφιακό τρόπο και τότε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ έδωσε τη λύση, η οποία μάλιστα υιοθετήθηκε από την πολιτεία και έτυχε απόλυτης εφαρμογής.

Στις νέες συνθήκες, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ έρχεται για μια ακόμη φορά να δώσει διεξόδους, όχι με πυροτεχνήματα και με ανούσιες εκδηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης και επικοινωνιακής προβολής, αλλά με επί της ουσίας λύσεις στα πραγματικά προβλήματα που δημιουργούνται από τους ισχύοντες περιορισμούς.

Το εργαλείο meet.kyd.gr ήρθε για να μείνει. Και για να αποτελέσει την ψηφιακή πύλη υποστήριξης των παραγωγών σήμερα και στο μέλλον, για οποιαδήποτε εργασία και όποια ανάγκη προκύψει.

Σχετικα αρθρα

“Πανδημία” ανεργίας: Ο κορονοϊός έφερε 332.070 λιγότερες προσλήψεις

admin

HSBC: Ύφεση 6% φέτος στην Ελλάδα

admin

Δώρο Χριστουγέννων 2019: Μέχρι πότε πρέπει να πληρωθεί – Πώς υπολογίζεται

admin

Στα 1.166,76 ευρώ ο μέσος μισθός για πλήρη εργασία

admin

Συντάξεις: Αυξήσεις έως 196 ευρώ το μήνα στις επικουρικές – Τι θα γίνει με τις κύριες

admin

Σύνοδος Κορυφής για… γερά νεύρα : Συνεχίζεται για πέμπτη μέρα – Τελική πρόταση κατέθεσε ο Μισέλ

admin

Φορολογικές δηλώσεις : Πότε ανοίγει το Taxisnet – Δείτε το νέο έντυπο Ε1

admin

Μπουρλά : Παράρτημα της Pfizer στη Θεσσαλονίκη με 600 νέες θέσεις εργασίας

admin

Χρηματιστήριο: Ανακάμπτουν οι τιμές των μετοχών -Στις 545,74 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

admin

Προσελκύοντας τρομαγμένους καταναλωτές: Τι κάνουν τα καταστήματα στο εξωτερικό

admin

Παγκόσμιο ψηφιακό φόρο προωθεί από το Νταβός η Γαλλία

admin

Παράταση υποχρεωτικής τηλεργασίας και κλιμακωτού ωραρίου

admin

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ενισχύσει την εμπιστοσύνη»

admin

Με εντυπωσιακές επιδόσεις επανήλθε η Wall Street από τον κοροναϊό

admin

ΕΚΤ: Τι θα φέρει το ντεμπούτο της Λαγκάρντ 

admin

Ο Φινλανδός Τόμας Σαρανχέιμο νέος πρόεδρος του EuroWorking Group

admin

ΟΑΕΔ: Επιδότηση έως 17.000 ευρώ σε 2.500 ανέργους

admin

EastMed: Έπεσαν οι υπογραφές για τον αγωγό που δημιουργεί νέο ενεργειακό διάδρομο στην περιοχή

admin