Image default
Επιχειρήσεις

Συνεργασία Sunlight, Seagull και Crown για μπαταρίες λιθίου στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας

Σε μία από τις μεγαλύτερες στρατηγικές συνεργασίες της τελευταίας περιόδου στην Ελλάδα, με καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση των «πράσινων» υποδομών και επενδύσεων μέσω της παροχής μπαταριών λιθίου, συμμετέχει η Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά 3 μεγάλες εταιρείες στο χώρο τους, η αμερικάνικη Crown, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανυψωτικών μηχανημάτων υψηλής ποιότητας στον κόσμο, η Seagull SA, διεθνής εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαμεταφοράς και logistics και η Sunlight, κορυφαίος παραγωγός βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται στρατηγικά με αποτέλεσμα την παροχή μίας ολοκληρωμένης λύσης μπαταριών λιθίου που θα καλύπτει ενεργειακά τις ανάγκες των νέων και σύγχρονων αποθηκευτικών κέντρων διανομής της Seagull SA σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Η επαναστατική σειρά μπαταριών λιθίου της Sunlight συνδυάζει τα σημαντικά πλεονεκτήματα των μπαταριών τεχνολογίας λιθίου, όπως υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές, 17 επίπεδα ασφάλειας, μεγάλη διάρκεια ζωής και αποθηκευτική χωρητικότητα ενέργειας καθώς και χαμηλό κόστος χρήσης, με τις καινοτόμες εφαρμογές της τεχνολογίας Industry 4.0 που αφορούν στη χρήση τεχνολογιών Internet of Things στη βιομηχανία.

Επένδυση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από τη Seagull

Η επένδυση της Seagull, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, αφορά στην επταετή μίσθωση 60 νέων ανυψωτικών μηχανημάτων υψηλής ποιότητας από την εταιρεία Crown, τα οποία συνοδεύονται με μπαταρίες λιθίου Sunlight τελευταίας τεχνολογίας.

Η ασφάλεια, η ποιότητα και η αντοχή σε σκληρή εργασία των μηχανημάτων Crown σε συνδυασμό με την σύγχρονη και «καθαρή» ενέργεια των μπαταριών λιθίου της Sunlight συνιστούν μεγάλο πλεονέκτημα για την αύξηση της παραγωγικότητας και την μείωση του κόστους ενέργειας, με τρόπο οικονομικό και αποδοτικό για την Seagull και τους πελάτες της.

Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί μέρος μιας σειράς κινήσεων εκ μέρους της Seagull, η οποία ενισχύει θετικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα «πρασινίζοντας» εξολοκλήρου τον εξοπλισμό των αποθηκών της.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία των τριών μεγάλων εταιρειών με διεθνή δραστηριότητα τοποθετεί την Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων στον μετασχηματισμό του τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αποδεικνύοντας την αξία των πράσινων επενδύσεων σε ένα κλάδο με πρωτεύουσα σημασία εν μέσω της κρίσης που έφερε η πανδημία της COVID-19.

--

Σχετικα αρθρα

Η Ολυμπία Οδός υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

admin

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ενέκρινε το deal ΔΕΠΑ Εμπορίας – North Solar

admin

ΑΒΑΞ: Ανακοίνωση για το δυστύχημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Κοζάνης

admin

Εστίαση: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις

admin

ΣΒΕ: Ολική καταστροφή αγροτικής παραγωγής φρούτων στην Κεντρική Μακεδονία – Βαθιά πληγή στις βιομηχανίες μεταποίησης φρούτων

admin

Volkswagen: «Άλμα» στις πωλήσεις παγκοσμίως τον Μάρτιο

admin

Wolt: Φέρνει στην πόρτα των καταναλωτών τα καταστήματα Μουστάκα

admin

Κορκίδης για «self test»: Σημαντικό βήμα προς την ελεύθερη λειτουργία της αγοράς

admin

ΟΤΕ: Οδηγεί τα λιμάνια και τη ναυτιλία στη νέα ψηφιακή εποχή

admin

Viva Wallet: Δυνατότητα για άνοιγμα λογαριασμού χωρίς χαρτιά

admin

ΕΛΣΤΑΤ: «Βουτιά» στα έσοδα κατά 10% για τις ελληνικές επιχειρήσεις

admin

Αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου: Τα υπέρ και τα κατά – Τι δείχνει νέα έρευνα

admin