Image default
Επιχειρήσεις

Profile: Συνεργασία αμοιβαίας αντιπροσώπευσης με την Surecomp

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει νέα συνεργασία αμοιβαίας αντιπροσώπευσης λύσεων με την Surecomp, την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης trade finance (χρηματοδότηση διεθνούς εμπορίου) συστημάτων για τράπεζες και επιχειρήσεις. Η συμφωνία αφορά σε αμοιβαία αντιπροσώπευση των λύσεων που αναπτύσσουν οι εταιρείες, σε πλήθος γεωγραφικών περιοχών, που έχουν παρουσία, υποστηρίζοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών και άλλων επιχειρηματικών τομέων.

Με παρουσία σε 80 χώρες, η Surecomp είναι καταξιωμένη εταιρεία ανάπτυξης λύσεων για τον χρηματοοικονομικό τομέα που καλύπτουν καίριες απαιτήσεις τόσο των τραπεζών όσο και των επιχειρήσεων, προσφέροντας μια καινοτόμα προσέγγιση στην ψηφιοποίηση του trade finance. Οι λύσεις της εταιρείας έχουν αναγνωριστεί διεθνώς για την εξοικονόμηση κόστους και χρόνου, καθώς και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που δημιουργούν.

Η πανδημία σε συνδυασμό με την αναζήτηση ψηφιακών υποδομών οδηγούν τις τράπεζες να βελτιώσουν τις διαδικασίες χρηματοδότησης συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και τη μείωση του κόστους, με παράλληλη μείωση και του ρίσκου στις περίπλοκες διαδικασίες. Ο όγκος των απαιτήσεων χρηματοδότησης δημιουργεί πλέον στις τράπεζες την ανάγκη να διαπραγματεύονται πιο αποτελεσματικά και με ευρύτερη διασύνδεση σε ένα μεγαλύτερο οικοσύστημα εμπορικών χρηματοδοτήσεων και συναλλακτικής τραπεζικής.

Η Surecomp θα αντιπροσωπεύσει τις λύσεις της Profile που αφορούν σε τραπεζικές εργασίες και διαχείριση επενδύσεων διευρύνοντας τη γκάμα των επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της. Οι λύσεις της Profile έχουν διακριθεί και συμπεριληφθεί στις σημαντικότερες αξιολογήσεις διεθνών αναλυτών (analyst reports), συνέπεια της συνεχούς επένδυσης σε αυτοματοποίηση και καινοτομία. Οι λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να αυτοματοποιούν διαδικασίες και να απελευθερώνουν το χρόνο των στελεχών, ενώ προσφέρουν πλήρη συμμόρφωση σε κανονιστικές οδηγίες και κλαδικά πρότυπα, επιτρέποντας εύκολη υλοποίηση στο cloud ή στις τοπικές εγκαταστάσεις (on premises).

«H Profile έχει δεσμευτεί να ανταποκρίνεται και να ξεπερνάει τις απαιτήσεις των πελατών της, εξασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων τους. Με την προώθηση των λύσεων μας από κοινού είμαστε (Surecomp & Profile) σε θέση να προσφέρουμε βέλτιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς σε ευέλικτες, αξιόπιστες λύσεις, με δυνατότητες υλοποίησης τόσο στο cloud όσο και on-premises, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας.» σημείωσε ο κ. Μπάμπης Στασινόπουλος, CEO, στην Profile Software.

«Η σημαντική εμπειρία, η φήμη και το καταξιωμένο δίκτυο καθιστούν την Profile ιδανικό συνεργάτη για την Surecomp» εξηγεί ο κ. Γκάι Πέρρυ (Guy Perry), πρόεδρος της Surecomp «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ξεκινάμε τη συνεργασία μας για την προώθηση trade finance λύσεων σε ψηφιακό επίπεδο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε λοιπές αγορές στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, καθώς επίσης και στην προώθηση των λύσεων της Profile στις χώρες που έχουμε παρουσία».

H Profile παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις λύσεων για τράπεζες, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, με προϊόντα που καλύπτουν όλο το εύρος των απαιτήσεων σε Core Banking, Treasury, Risk Management, Trade Finance κ.ά. ώστε να εξασφαλίζεται ολοκληρωμένη προσέγγιση και υποστήριξη των επιχειρηματικών αναγκών.

Σχετικα αρθρα

Covid 19: Πρόστιμα σχεδόν 50.000 ευρώ και προσωρινό λουκέτο σε 78 επιχειρήσεις

admin

Τι θα κάνουν οι Έλληνες μόλις λήξει η καραντίνα -Καφέ, Εστιατόριο, Κομμωτήριο, Ταξίδι

admin

Forthnet: Μετατροπή 22.153 μετατρέψιμων ομολογιών σε μετοχές

admin

ΟΛΘ: Αύξηση 17,9% στον κύκλο εργασιών – Στα 16,45 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2019

admin

B&F Ενδυμάτων: Τι έγινε στη γενική συνέλευση των ομολογιούχων

admin

ΙΑΣΩ: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,01€/μετοχή

admin

Εurobank: «Παραμένουμε αισιόδοξοι για το τουριστικό προϊόν της χώρας»

admin

Eurobank: Στο τρέχον τρίμηνο η ζημιά 1,5 δισ. από Cairo

admin

Ο ΔΑΑ βράβευσε τις αεροπορικές με την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία το 2019

admin

ΤΑΙΠΕΔ: Τέσσερα επενδυτικά σχήματα για τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης

admin

Έρχονται επιδοτούμενα δάνεια €450 εκατ. σε επιχειρήσεις τουρισμού, μεταφορών, κατασκευών και ενέργειας

admin

Aegean: «Kαίει» 40 εκατ. ευρώ το μήνα – Ζητά ορατότητα για κρατικά εργαλεία στήριξης

admin

Raynair: Κλείνει τη βάση στη Φρανκφούρτη μετά την άρνηση των Γερμανών πιλότων για μισθολογικές μειώσεις

admin

CNL Capital: Έκδοση ομολογιακού έως 1 εκατ. ευρώ

admin

ΔΕΗ: Φρενάρει το επενδυτικό πλάνο της επιχείρησης, αναθεωρείται προς τα πάνω ο στόχος για τις ΑΠΕ

admin

ΔΕΗ: Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου το investor day στην Αθήνα

admin

Alpha Bank: Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του Tier II

admin

EY: Οι προοπτικές της Ελλάδας ως παγκόσμιου ναυτιλιακού και διαμετακομιστικού κέντρου

admin