Image default
Επιχειρήσεις

Μασούτης: Δωροεπιταγές 300.000 ευρώ στο νοσοκομειακό προσωπικό της Θεσσαλονίκης

Την ώρα που δίνεται η μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη, η κοινωνία δοκιμάζει τις αντοχές της και το Εθνικό Σύστημα Υγείας τα όριά του, η εταιρεία Μασούτης κάνει μια συμβολική κίνηση αναγνώρισης.

Στηρίζει την τιτάνια προσπάθεια του υγειονομικού προσωπικού των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας το ποσό των 300.000 ευρώ σε δωροεπιταγές οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν στα καταστήματά της.

Το ποσό δίδεται ως έμπρακτη απόδειξη σεβασμού και ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους περίπου 6.000 επαγγελματίες υγείας που μάχονται καθημερινά με τον COVID-19: Γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό και υποστηρικτικό προσωπικό των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος, Θεαγένειο, Παπανικολάου, Παπαγεωργίου, Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Η ενέργεια υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας μέσω των υπεύθυνων των Υγειονομικών Περιφερειών.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας μίλησε με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία της εταιρείας Μασούτης αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση. Συγκεκριμένα δήλωσε «Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης η εταιρεία Μασούτης συνδράμει σε αυτήν την ύψιστη εθνική προσπάθεια με δωροεπιταγές σε γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό και υποστηρικτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ θερμά για αυτή την συμβολική και ουσιαστική ενέργεια προς τους ανθρώπους μας που μάχονται στην πρώτη γραμμή  στην αντιμετώπιση της μεγάλης εθνικής κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης από την πλευρά του είπε ότι «πρόκειται για μια συμβολική κίνηση ελάχιστης αναγνώρισης του τεράστιου έργου των ανθρώπων των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης που με αυταπάρνηση δίνουν καθημερινό αγώνα. Θεωρούμε χρέος μας να συμβάλουμε με κάποιον τρόπο σε αυτόν τον αγώνα τους, σε μια περιοχή που πλήττεται τόσο πολύ αυτήν την περίοδο. Είναι ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και έμπρακτης στήριξης. Η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά μας, Γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να δώσουμε το «παρών» και εύχομαι να αποτελέσουμε και αυτή τη φορά ένα πολύ καλό παράδειγμα. Για την οικογένεια Μασούτη το ‘εδώ, για σένα’ είναι μια διαρκής δέσμευση, που την κάνει πράξη».

Η εταιρεία Μασούτης από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στήριξης της μάχης με τον κορωνοϊό και της αντιμετώπισης της κοινωνικής κρίσης από την πανδημία στηρίζοντας κοινωνικούς φορείς και οργανισμούς της Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 νέα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά, εργαζόμενους και επιχειρήσεις

H Cosco ζητά τη μεταβίβαση του 16% των μετοχών του ΟΛΠ – Τελεσίγραφο στην κυβέρνηση

Κινητοποιήσεις της ΕΝΙΘ για άμεσες προσλήψεις και την επίταξη του ιδιωτικού τομέα

Σχετικα αρθρα

Νέο θεσμικό πλαίσιο ζητούν οι ΑΕΕΑΠ από το ΥΠΕΘΟ

admin

Πράσινη επένδυση €50 εκατ. από τον Διεθνή Αερολυμένα Αθηνών

admin

Μάχη με τον χρόνο για το δάνειο των 20 εκατ. στην Avramar

admin

Ποιες εισηγμένες ψάχνονται για πωλήσεις ακινήτων

admin

Ποιες κατασκευαστικές διεκδικούν τα νέα οδικά έργα ύψους 900 εκατ. ευρώ

admin

Οι 21 εισηγμένες που μοιράζουν μερίσματα 2 δισ. ευρώ

admin

Πειραιώς: Διάθεση 205.680 δωρεάν μετοχών σε στελέχη και προσωπικό

admin

Πειραιώς: Διάθεση 205.680 δωρεάν μετοχών σε στελέχη και προσωπικό

admin

Intralot: Μερική αποπληρωμή ομολόγου ύψους 130 εκατ. ευρώ

admin

Intralot: Προχώρησε σε πρόωρη μερική αποπληρωμή ομολόγου ύψους 130 εκατ. ευρώ

admin

ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώνονται οι νέες εγκαταστάσεις 400 kv του κέντρου υπερύληψης τάσης Κουμουνδούρου

admin

Δ. Κουτσολιούτσος στη δίκη Folli Follie: Δεν ήταν «φούσκα» η εταιρία

admin