Image default
Επιχειρήσεις

Three Cents: Εξαγωγές σε 35 χώρες, μέσα από επενδύσεις και εξωστρέφεια

Η εταιρεία Three Cents, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, εστιάζοντας στη ενίσχυση της παρουσίας της στον κλάδο του retail, μέσα από τη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεών της, ενώ παράλληλα στοχεύει σε ισχυροποίηση της παρουσίας της στην παγκόσμια αγορά.

Πλέον οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πιο εύκολα τα μοναδικά, premium αναψυκτικά και mixers, καθώς τα προϊόντα Three Cents είναι ήδη διαθέσιμα στα ράφια γνωστών αλυσίδων super markets ανά την Ελλάδα. Επιπρόσθετα η εταιρεία, πιστή στη φιλοσοφία της για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, προγραμματίζει σημαντικές προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της μέσα στο 2021.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014, από τους Βασίλη Καλαντζή, Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο και Γιώργο Τσιρίκο, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του bartending και της εστίασης. Με 10 προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό της και αιχμή του δόρατος την πολύ δημοφιλή Pink Grapefruit Soda, μια γεύση που εμπνεύστηκαν και πρώτοι δημιούργησαν τα Three Cents, η εταιρεία έχει καταφέρει ξεκινώντας από την Ελλάδα, να αποτελεί μία διεθνή επιτυχία, με παρουσία σε 35 χώρες, σε 3 ηπείρους.

Ήδη, μέσα σε 6 χρόνια παρουσίας των Three Cents στην αγορά, τα προϊόντα της έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην προτίμηση, επαγγελματιών και καταναλωτών. Από το 2016, τη διανομή των Three Cents έχει αναλάβει η εταιρεία ΑΜΒΥΞ, ενώ μέσα από την πρόσφατη εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας από το Virtus South European Fund, η εταιρεία Three Cents ενισχύει περαιτέρω τη λειτουργία της, έτσι ώστε να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της στις αγορές που δραστηριοποιείται ήδη, αλλά και να διευρύνει περαιτέρω το εγχώριο και παγκόσμιό αποτύπωμά της.

Οι τέσσερις ιδρυτές των Three Cents, Βασίλης Καλαντζής, Γιώργος Μπάγκος, Δημήτρης Νταφόπουλος και Γιώργος Τσιρίκος υπογράμμισαν: «Λαμβάνοντας υπόψη, τη μέχρι τώρα πορεία μας, όραμά μας ήταν και παραμένει η δημιουργία καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων, που θα προσφέρουν έμπνευση, καλύπτοντας τις ανάγκες καταναλωτών και επαγγελματιών. Για εμάς η κατανάλωση ενός ποιοτικού αναψυκτικού, είτε μόνο του, είτε ως mixer ενός ποτού, δεν είναι πλέον πολυτέλεια – είναι κάτι που μπορεί ο οποιοσδήποτε να απολαύσει και στο σπίτι του».

Αυτή τη στιγμή, στην αγορά κυκλοφορούν 10 κωδικοί προϊόντων Three Cents: Pink Grapefruit Soda, Mandarin & Bergamot Soda, Cherry Soda, Sparkling Lemonade, Ginger Beer, Tonic Water, Dry Tonic, Aegean Tonic, Lemon Tonic, Two Cents Plain.

Λίγα λόγια για τη Three Cents

Η Three Cents είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των premium αναψυκτικών και mixers. Ιδρύθηκε το 2014 και διαθέτει μία γκάμα 10 προϊόντων – αναψυκτικά και tonics, με αιχμή του δόρατος την Pink Grapefruit Soda, αλλά και το Tonic Water. Τα Three Cents παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε 35 χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Νορβηγία , η Ελβετία, η Τουρκία και το Χονγκ Κονγκ.

Διαβάστε περισσότερα: 

Απάτη τύπου carousel: Tρία e-shops «εξαφάνισαν» ΦΠΑ 15 εκατ. μέσα σε 3 χρόνια

H κυβέρνηση «ρίχνει» 107 εκατ. ευρώ για την απασχόληση στις λιγνιτικές περιοχές

Αγοράζοντας ηλεκτρικό μοντέλο με leasing: Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις

Σχετικα αρθρα

Alpha Trust-Ανδρομέδα: Στις 18/4 η ΓΣ για μέρισμα με δικαίωμα επανεπένδυσης

admin

ΛΑΡΚΟ: Δέσμευση για παράταση των συμβάσεων εργασίας έως τις 12 Μαίου

admin

BriQ Properties: Αύξηση 14% στα έσοδα από ενοίκια το 2023

admin

Noval Property: Νέο μέλος του ΔΣ ο Μιχ. Παναγής

admin

Βασιλάκης: Έρχονται νέες συνεργασίες μέχρι το τέλος του 2024 για την Autohellas

admin

Trastor: Αυξημένα κατά 25,2% τα EBITDA το 2023

admin

Intralot: Υπογραφή με πέντε τράπεζες για ομολογιακό δάνειο €100 εκατ.

admin

Alpha Bank: Στη διοικητική ομάδα o Ν.Β. Σαλακάς

admin

Autohellas: Στις 18 Απριλίου η ΓΣ για τη διάθεση κερδών

admin

Autohellas: Στις 18 Απριλίου η ΓΣ για διάθεση κερδών και Stock Awards

admin

Πρωτοποριακή συνεργασία BCA College και Brown Hotels για τη δημιουργία ενός νέου Diploma in Resorts and Hotels Operations Management

admin

Eργο ψηφιακής αναβάθμισης στην Eurobank Leasing ολοκλήρωσε η SingularLogic

admin