Image default
Επιχειρήσεις

Edenred: Στηρίζει έμπρακτα τον κλάδο της της εστίασης

Η Edenred®, στο πλαίσιο της ευρύτερης στήριξης του κλάδου της εστίασης που δέχεται ισχυρό πλήγμα από την αρχή της πανδημίας, σχεδιάζει και υλοποιεί μία ξεχωριστή πρωτοβουλία για την ενίσχυση των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων του δικτύου Ticket Restaurant®, που αυτή την περίοδο χρειάζονται τη στήριξή μας περισσότερο από ποτέ.

Με μήνυμα «Ένα δώρο για το καλό», η Edenred έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant με τα συνεργαζόμενα εστιατόρια και καφέ, δίνοντάς τους ένα σημαντικό κίνητρο – έως και 30% επιστροφή ανά συναλλαγή – ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τη δραστηριότητα του κλάδου.

Από 1 έως και 31 Δεκεμβρίου, η Edenred καλεί τους κατόχους Ticket Restaurant®, να κάνουν «ένα δώρο για το καλό» επιλέγοντας να απολαύσουν, μέσω της κάρτας Ticket Restaurant, αγαπημένες γεύσεις, από αγαπημένα καφέ και εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου.

Με στόχο να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει τους καταναλωτές για τη συμμετοχή τους, για κάθε παραγγελία από €10 και άνω, η Edenred επιστρέφει €3 στον χρήστη, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής.

Για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρεία έχει δημιουργήσει την ειδική πλατφόρμα More than Ever, #morethanever, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.edenred.gr/morethanever. Επιπλέον, για την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr.

Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τη συμμετοχή του κοινού, στόχος είναι να ενισχυθούν άμεσα περί τα 4.000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, που πλήττονται άμεσα από την κρίση.

Με αφορμή την έναρξη της πρωτοβουλίας, ο κος Γιάννης Κολοβός, CEO της Edenred δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή, εργαζόμαστε αδιάλειπτα για να υποστηρίξουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας μέσα από προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που είναι προσαρμοσμένα στις νέες ανάγκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

Κάνοντας «Ένα δώρο για το καλό», μαζί με τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant θέλουμε πραγματικά να υποστηρίξουμε τον κλάδο της εστίασης που βιώνει σημαντικές προκλήσεις τους τελευταίους μήνες. Με μία απλή κίνηση, επιθυμούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου και μαζί να συμβάλλουμε ώστε την επόμενη μέρα να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από κάθε καφέ και κάθε γεύμα που ετοιμάζουν για εμάς».

Σημειώνεται ότι, από την αρχή της πανδημίας, η Edenred αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον τομέα των παροχών, σχεδίασε και προσέφερε νέες, καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, όπως η κάρτα MyBenefits, μέσω της οποίας έδωσε τη δυνατότητα στις εταιρείες, να αξιοποιήσουν την παροχή του εταιρικού Holiday Voucher και με τους εργαζομένους τους, να στηρίξουν τον κλάδο του τουρισμού που μαζί με εκείνον της εστίασης, βιώνουν μία πρωτόγνωρη κρίση.

Σχετικα αρθρα

Πρεμιέρα για το νέο Ταμείο Εγγυοδοσίας – Οι όροι για χρηματοδότηση με εγγύηση Δημοσίου

admin

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Εκ νέου στη διαβάθμιση «Α» η αξιολόγηση από ICAP

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Νέα διαδικτυακή υπηρεσία για τους πελάτες Μέσης Τάσης

admin

Πάνω από 580 νεοφυείς επιχειρήσεις στο Μητρώο του ElevateGreece

admin

ΕΧΑΕ: Στο 5,06% η έμμεση συμμετοχή της Goldman Sachs

admin

Aegean: Στις 11/9 το record date για τους τόκους του ομολόγου

admin

ΕΛΠΕ: Στα 66 εκατ. ευρώ τα EBITDA στο γ’ τρίμηνο

admin

Σάκκος: «Δεν θυμάμαι αν τα 80 χιλιάρικα ήταν σε μετρητά ή για φιλανθρωπική δωρεά»

admin

«Λουκέτο» μετά από 115 χρόνια στο εργοστάσιο της PITSOS – Στην Τουρκία η παραγωγή

admin

Fourlis: Στις 24 Νοεμβρίου ανακοινώνονται τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2020

admin

Οι «λευκοί κύκνοι» αλλάζουν το σκηνικό στο Χ.Α.

admin

Εξαντλήσαμε τις επιλογές διαμηνύει η Πειραιώς στην ΟΤΟΕ

admin

Mytilineos: Δωρεά 65 ειδικών αναπνευστήρων στο υπουργείο Υγείας

admin

Folli Follie: Σφήνα μερίδας ομολογιούχων κατά του αιτήματος πτώχευσης

admin

Η Inform Λύκος προκρίθηκε στο διαγωνισμό κατασκευής καρτών ευφυούς ταχογράφου 2ης γενιάς

admin

Οι συνδέσεις 5G θα ξεπεράσουν το 1,7 δισ. το 2023

admin

Αττικά Πολυκαταστήματα: Στους βασικούς μετόχους το ποσοστό της Picar

admin

ΝΤΟΠΛΕΡ: Αύξηση 11,1% του κύκλου εργασιών το 2019

admin