Image default
Επιχειρήσεις

Cosmote: Δωρεά 500.000 ευρώ προς τις Ένοπλες Δυνάμεις

Σε δωρεά ύψους 500.000 ευρώ, προς το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών, προχώρησε η Cosmote, με στόχο να συνδράμει στο έργο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και το Λιμενικό Σώμα επιτηρούν και ενισχύουν τη φύλαξη των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας.

Η δωρεά αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για την υποστήριξη των μέσων περιπολίας και των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και υλικών για την ενίσχυση των κωλυμάτων απαγόρευσης πρόσβασης, συνολικής αξίας 500.000 ευρώ.

Το αντικείμενο της δωρεάς καθορίστηκε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που δημιουργούνται από τη διαρκή επιτήρηση των συνόρων.

Το συμφωνητικό για την αποδοχή της δωρεάς της COSMOTE, υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας», από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ.

Κατά την τελετή υπογραφής του συμφωνητικού, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την COSMOTE και τον Όμιλο ΟΤΕ, τον κ. Μιχάλη Τσαμάζ που εκπροσώπησε σήμερα τον Όμιλο εδώ, δηλώνοντας ότι αισθανόμαστε ευτυχείς. Ο αγώνας των Ένοπλων Δυνάμεων συναντά υποστηρικτές από το επιχειρείν, ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικούς Ομίλους της χώρας, που δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, από τα Στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων, από την Στρατιωτική Ηγεσία και με την στήριξη τις Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου, προκειμένου να φέρουν σε πέρας και στο ακέραιο την αποστολή τους, όπως και κάνουν».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει το ύψιστο καθήκον της περιφρούρησης και της διασφάλισης των συνόρων της χώρας μας σε γη, θάλασσα και ουρανό. Στον Όμιλο ΟΤΕ θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια, βοηθώντας την άσκηση καθηκόντων στα ελληνικά σύνορα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και λόγω της πανδημίας. Εκ μέρους των εργαζομένων και της διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ, ευχαριστούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για το έργο που προσφέρουν. Εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της χώρας και φροντίζουν ώστε να νιώθουμε όλοι ασφαλείς».

Μέσα από συνεχείς πρωτοβουλίες και δράσεις για τη στήριξη της κοινωνίας και των πολιτών, του έργου της πολιτείας και την ανάπτυξη της χώρας, όραμα του Ομίλου ΟΤΕ είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σκυλακάκης: «Πότε θα γίνουν οι πρώτες εκταμιεύσεις δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης»

Παράταση με… αστερίσκους στα μορατόρια για πληρωμή στις δόσεις των δανείων

Η Merck πούλησε το μερίδιο που κατείχε στη Moderna πριν εγκριθεί το εμβόλιο

Σχετικα αρθρα

Ενέκρινε το Ενημερωτικό Δελτίο της ΣΙΔΜΑ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

admin

Η Mytilineos και η πράσινη επανάσταση σε ενέργεια και βιομηχανία

admin

Μη δεσμευτική προσφορά για Croatian Airlines υπέβαλε η Aegean

admin

Intrakat: Απόσχιση του κλάδου μεταλλικών κατασκευών

admin

Τι σημαίνει για εργοδότες και εργαζόμενους ο μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» – Τι θα ισχύσει από 15 Ιουνίου έως 15 Οκτωβρίου

admin

Mytilineos: Σινιάλο για εξαγορές και 5ετές επενδυτικό πλάνο

admin

Νέα ΚΥΑ για τις επιχειρήσεις: Ποιες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι τις 24 Μαΐου

admin

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε e-shop – Έπαιρνε τα λεφτά και δεν παρέδιδε τα προϊόντα!

admin

Hyatt Regency Thessaloniki: Ξανά σε λειτουργία εστιάζει στην ασφάλεια και την υγιεινή

admin

Fourlis: Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα εξαμήνου

admin

H eBay σχεδιάζει να επενδύσει ‎1 εκατομμύριο ευρώ για τη στήριξη των ΜμΜ επιχειρήσεων στην Ελλάδα

admin

Μυτιληναίος: Το ισχυρό 10ετές συμβόλαιο με την Gazprom

admin

Συνεργασία ΔΕΔΑ – ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Διαχείριση Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου

admin

Mytilineos: Σε τροχιά κερδοφορίας και το 9μηνο του 2020-Στα €102 εκατ. τα καθαρά κέρδη

admin

Folli Follie: Στο 16,369% διατηρείται το ποσοστό της Fosun

admin

Γεωργιάδης: Θα κανονίσουμε συνάντηση με την ΕΕΤ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

admin

Νέα πρωτιά για την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ στο 11μηνο του 2020

admin

Ελλάκτωρ: Αντίστροφη μέτρηση για αλλαγή διοίκησης

admin