Image default
Επιχειρήσεις

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Στρατηγική συνεργασία για τη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» 

Τη νέα, διαχρονική συνεργασία τους, παρουσίασαν σήμερα η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε, ο βασικότερος στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι οι εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, να στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά μέσω κάλυψης των διατροφικών και άλλων αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού, όπως για παράδειγμα τρόφιμα, σχολικά, είδη σπιτιού καθώς και στην κάλυψη των επισκευαστικών και άλλων αναγκών των οικημάτων.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τις επιχειρήσεις Μέλη της, που στέκονται δίπλα μας σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονική περίοδο, που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλείται καθημερινά να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών στη χώρα μας, που αυξάνονται ραγδαία. Η αγωνία μας να καλύπτουμε και τις ανάγκες των 300 παιδιών που μεγαλώνουμε στα 11 Σπίτια μας πανελλαδικά, είναι τεράστια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σημαντικό μέρος των αναγκών αυτών καλύπτονται από τη νέα και πολύ σημαντική αυτή συνεργασία. Μέχρι σήμερα, 35 αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις μάς έχουν στηρίξει με την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών και τις ευχαριστούμε θερμά. Η συνεργασία μας σήμερα επισφραγίζεται, διευρύνεται και με την υπογραφή Συμφώνου και ευχόμαστε να συνεχιστεί ώστε και με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας και των Μελών της, να συνεχίσουμε να παρέχουμε στα παιδιά μας όλα όσα έχουν ανάγκη και δικαιούνται. Ευχαριστούμε θερμά την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τα Μέλη της για την εμπιστοσύνη στο έργο που εδώ και 25 χρόνια επιτελούμε για κάθε παιδί στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, επεσήμανε: «Η ανιδιοτελής προσφορά είναι προτεραιότητα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και των Μελών της και θεωρούμε πολύ σημαντικό βήμα ότι προχωρήσαμε σε στρατηγική, διαχρονική συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδώ και 25 χρόνια επιτελεί αξιοθαύμαστο έργο και στέκεται δίπλα σε κάθε παιδί με σεβασμό, αγάπη και φροντίδα. Η στήριξη των Μελών μας αποτυπώνεται πανελλαδικά στα 11 Σπίτια που διατηρεί ο Οργανισμός καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος από τις ανάγκες τους ετησίως με στόχο η συνεργασία να διατηρηθεί και για τα επόμενα χρόνια».

Παράλληλα, κ. ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τόνισε: «Σκοπός μας είναι να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να μπορούμε να μαθαίνουμε ακόμα και τις επιπρόσθετες ανάγκες που προκύπτουν στο κάθε σπίτι ώστε να συνδράμουμε και σε αυτές.Κάθε εταιρία-Μέλος συντονίζει με δικά της μέσα την έγκαιρη αποστολή των απαιτούμενων ποσοτήτων για την κάθε δομή πανελλαδικά».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ανταπόκριση των Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπήρξε άμεση και συντονισμένη και αποτιμάται περίπου στις 100.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: 

Διπλή Ανάπλαση: Αυτό είναι το μνημόνιο συνεργασίας για την παρέμβαση που θα αλλάξει την Αθήνα

ΕΒΕΘ: Ζητά τον έλεγχο των επιχειρήσεων κατά τη διακίνηση αγαθών μέσω διαδικτύου

Η έκπτωση ενοικίου κατά 40% κρατά ψηλά τα επίπεδα μισθώσεων

Σχετικα αρθρα

Samsung: Στηρίζει το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

admin

ΟΤΕ: Στα 650 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις για το 2019

admin

Τρία νέα καταστήματα εγκαινίασε η ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

admin

Ο Γιώργος Αρώνης επόμενος επικεφαλής στο «Ελ. Βενιζέλος»

admin

ΔΕΗ: Νέες δυνατότητες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στο 11770

admin

ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ: «Έσπασε» η παράδοση του «καλού» πρώτου 15θήμερου των θερινών εκπτώσεων

admin

Ο όμιλος BMW αναλαμβάνει δράση για να μειώσει το ανθρακικό αποτύπωμα

admin

Σκάνδαλο Folli Follie: Ετοιμος να συνεργαστεί με την εισαγγελία ο Ι. Μπεγιέτης

admin

Οι απάντηση ΔΕΔΔΗΕ για τις «αποτυχημένες» αποκοπές ρεύματος

admin

Κερδοφόρο το 9μηνο του 2020 για τη REDS

admin

Motor Oil: Με 29,42% στην Optima Bank η Ireon Investments

admin

Το 7,25% του ΟΠΑΠ συγκέντρωσε η «SAZKA Group» από τη ΔΠ

admin

Στις 4/9 η τακτική Γενική Συνέλευση της Creta Farms

admin

MLS Πληροφορική: Δωδέκατη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού δανείου

admin

Vodafone: Σε πιλοτική εφαρμογή το Vodafone Giga City 5G στα Τρίκαλα

admin

Επιστρέφει στους μηχανικούς η Τράπεζα Αττικής

admin

«Κλειδί» για την βραχυπρόθεσμη πορεία του Χ.Α. ο τραπεζικός δείκτης

admin

H BriQ απέκτησε τρία νέα ακίνητα συνολικής αξίας €3,98 εκατ.

admin