Image default
Επιχειρήσεις

COSMOTE Business: Ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η περίοδος της πανδημίας ανέδειξε τη σημασία που έχει η τεχνολογία για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων σε οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που εκπόνησε το εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για λογαριασμό της COSMOTE.

Mε το portfolio COSMOTE Business, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία για ψηφιακή παρουσία και προώθηση, απομακρυσμένη εργασία, καθώς και για εσωτερική ψηφιακή οργάνωση και έλεγχο της επιχείρησης. Σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το COSMOTE Fiber, που προσφέρει ταχύτητες έως 200Mbps και το COSMOTE 4G, το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής, οι λύσεις αυτές μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων.

Οι υπηρεσίες και τα εργαλεία COSMOTE Business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις περιλαμβάνουν:

Υπηρεσίες για την ψηφιακή παρουσία και προώθηση της επιχείρησης, όπως είναι το Click & Site, που μετατρέπει εύκολα τη Facebook σελίδα μιας επιχείρησης σε site ή/και e-shop και το Digital Marketing4U, μια υπηρεσία για την ολοκληρωμένη προώθηση της επιχείρησης μέσα από καμπάνιες σε Google, Facebook και Instagram.

Εργαλεία για εξ αποστάσεως εργασία, όπως είναι το Microsoft 365 στο Cloud, που παρέχει την εφαρμογή τηλεδιασκέψεων Teams και το COSMOTE Digital Office, που διαθέτει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Internet με ταχύτητες έως 200 Mbps, καθώς και εργαλεία web collaboration.

Υπηρεσίες για την αποτελεσματικότερη εσωτερική ψηφιακή οργάνωση και τον έλεγχο της επιχείρησης μέσω του Internet of Things, όπως το COSMOTE Fleet Tracker, για απομακρυσμένη παρακολούθηση επαγγελματικού στόλου οχημάτων και το COSMOTE Asset Tracker, για απομακρυσμένη παρακολούθηση εξοπλισμού, όπως μηχανήματα, εργαλεία, trailers, γερανοί κ.ά.

Επιπλέον, διαθέσιμες είναι Cloud λύσεις, όπως οι Business Cloud Servers με παραμετροποιήσιμα χαρακτηριστικά (CPU, RAM, Hard Disk) και δυνατότητα για απομακρυσμένη διαχείριση αρχείων/δεδομένων και υψηλή διαθεσιμότητα, για ασφαλή αποθήκευση χωρίς επένδυση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Οι επιχειρηματίες μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες των εργαλείων COSMOTE Business συνδυάζοντάς τα με τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet COSMOTE Business Double Play. Τα COSMOTE Business Double Play παρέχουν ακόμη περισσότερο χρόνο ομιλίας, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, εταιρικά email (100GB/15 email accounts) και υπερυψηλές ταχύτητες έως 200Μbps ανάλογα με την περιοχή. Επιπρόσθετα, τα Full Pack προγράμματα περιλαμβάνουν -χωρίς επιπλέον κόστος- φιλοξενία ιστοσελίδας, domain name, στατική ΙP κ.ά.. Όλα τα COSMOTE Business Double Play διαθέτουν, ακόμα, την υπηρεσία Internet Backup, για εφεδρική πρόσβαση στο Internet μέσω του δικτύου κινητής COSMOTE.

Διαθέσιμα για επιχειρήσεις είναι και τα προγράμματα κινητής COSMOTE BUSINESS GIGAMAX UNLIMITED με απεριόριστα ενσωματωμένα data για χρήση Internet από το κινητό, χωρίς όρια στην υπηρεσία Data Boost. Η υπηρεσία Data Boost παρέχει απεριόριστα δεδομένα στο κινητό για 24 ώρες, τις ημέρες του μήνα που οι ανάγκες αυξάνονται και ενεργοποιείται μέσω του My COSMOTE App.

Διαβάστε ακόμη

Planet Α.Ε.: Κέρδισε διαγωνισμό 24,5 εκατ. ευρώ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Τέσσερις «πυλώνες» βλέπει ο Χ. Mπρουμίδης της Vodafone για την ανάκαμψη

Carrefour: Προσλήψεις 15.000 νέων της «γενιάς Covid» στη Γαλλία

 

Σχετικα αρθρα

Φουρλής: Νέες επενδύσεις σε καταστήματα «πόλης» για την ΙΚΕΑ

admin

Πώς η Εθνική Ασφαλιστική βάζει πλαφόν στο σχέδιο Ηρακλής

admin

Παπαθανάσης: Απίθανο να ανοίξει η εστίαση πριν από την 1η Ιουνίου

admin

Στόχος χάκερ η EasyJet – Απέκτησαν πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία 9 εκατ. πελατών

admin

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης βραβεύει τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες

admin

ΤΙΤΑΝ: Νέα έκδοση ομολόγου 250 εκατ. -Πρόταση εξαγοράς της Titan Global Finance

admin

Η Skroutz προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την EveryPay

admin

Προς έκδοση νέου ομολογιακού ο ΟΠΑΠ

admin

Οι 10 startups που «μοιράστηκαν» 49.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα

admin

H Βάλια Μαρουγιάννη νέα Γενική Διευθύντρια στην Blueground

admin

Alpha Bank: Καθαρά κέρδη 86,6 εκατ. ευρώ στο α’ εξάμηνο του 2020

admin

Goldman Sachs: «Πουλήστε την Apple»!

admin

Άνοδος εν μέσω επενδυτικής άπνοιας στο Χ.Α.

admin

Attica Group: Δημοσίευσε τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2018

admin

Η κοινοπραξία της Mohegan στον τελικό για το καζίνο Ελληνικού

admin

Δομικές αλλαγές στην καθημερινότητα πολιτών – επιχειρήσεων από τις πλατφόρμες του Πιερρακάκη – Ο κορονοιός μας αφήνει “κληρονομιά” την ψηφιακή οικονομία

admin

Τα μηνύματα από την αύξηση κεφαλαίου της Lamda Development

admin

Εγκύκλιος: Οι ιδιωτικές κλινικές να αναρτήσουν τιμοκαταλόγους εντός 15νθημέρου

admin