Image default
Επιχειρήσεις

Παπαστράτος: Άνοιξε 53 νέες θέσεις εργασίας

Στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου μετασχηματισμού της για ένα μέλλον δίχως τσιγάρο, η Παπαστράτος άνοιξε σήμερα 53 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Παπαστράτος:

Έχοντας ως οδηγό την επιστήμη, το 2017 η Παπαστράτος ξεκίνησε τη μακρόχρονη διαδικασία ριζικού μετασχηματισμού της. Από σημαντικότερη καπνοβιομηχανία της Ελλάδας (θυγατρική της Philip Morris International, της μεγαλύτερης καπνοβιομηχανίας στον κόσμο) σε μια εταιρεία επιστήμης και τεχνολογίας με ανατρεπτικό όραμα για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.

Κάθε σημαντική αλλαγή, όπως αυτή που επιχειρούμε εξελίσσοντας και προσαρμόζοντας όλο το επιχειρησιακό μας μοντέλο, συνοδεύεται από μεγάλες ευκαιρίες. Παρέχουμε συνεχείς ευκαιρίες εξέλιξης στο πλαίσιο ενός βραβευμένου εργασιακού περιβάλλοντος που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, έχοντας σε υψηλή προτεραιότητα θέματα ισότητας των φύλων, διαφορετικότητας και συμπερίληψης.

Οι νέες, διαθέσιμες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης είναι για τα τμήματα Operations, Commercial και Legal.

Πιο συγκεκριμένα:

Production Technicians, Operations Department
Η ανεμπόδιστη λειτουργία της γραμμής παραγωγής, η επίλυση βλαβών και η εκτέλεση ενεργειών στον εξοπλισμό προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής και αξιόπιστη λειτουργία του, με στόχο την μεγιστοποίηση της παραγωγής και την διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος αποτελούν μέρος των καθηκόντων σας. Όλα αυτά στο πλαίσιο ενός περιβάλλοντος που σας δίνει την ελευθερία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

Electrical Technicians, Operations Department
H παρακολούθηση, ο έλεγχος και η συντήρηση του παραγωγικού εξοπλισμού και των τεχνικών συνθηκών / προτύπων, η επίλυση βλαβών, η ανάλυση απόδοσης και η συνεργασία με την ομάδα συντήρησης για τη βελτιστοποίηση της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητας του εξοπλισμού αποτελούν μέρος των καθηκόντων σας. Απολαύστε την ελευθερία να σκεφτείτε και να προσφέρετε «φωτεινότερες» λύσεις και το χώρο για να προωθήσετε την καριέρα σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

Production Operators, Operations Department
Εξασφαλίστε τη συνεχή λειτουργία της γραμμής παραγωγής, εντοπίστε και επιλύστε δυσλειτουργίες προκειμένου να επιτύχετε τους παραγωγικούς στόχους και αναλύστε τα προβλήματα του εξοπλισμού, με τη χρήση εργαλείων επίλυσης προβλημάτων, με σκοπό την εύρεση αντιμέτρων σε ένα περιβάλλον που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

Mechanical Technicians, Operations Department
H παρακολούθηση, ο έλεγχος και η συντήρηση του παραγωγικού εξοπλισμού και των τεχνικών συνθηκών / προτύπων, η επίλυση βλαβών, η ανάλυση των επιδόσεων και των ποιοτικών δεικτών και η δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων μέσω καινοτόμων τεχνικών λύσεων και έργων μείωσης του κόστους αποτελούν μέρος των καθηκόντων που θα κάνουν την καθημερινότητά σας ενδιαφέρουσα και θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

Manager Planning & Reporting Remote Operations, Consumer Department
Στο πλαίσιο του ρόλου σας θα έχετε την ευθύνη για τη δημιουργία και εξέλιξη ενός ολοκληρωμένου τρόπου μέτρησης και παρακολούθησης των στατιστικών όλων των επαφών των πελατών IQOS με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, τον συντονισμό των ενεργειών ώστε να υπάρχει ακριβή πρόβλεψη των επερχόμενων όγκων κλήσεων και τη διασφάλιση του σωστού αριθμού των λειτουργών στο κέντρο εξυπηρέτησης ώστε η λειτουργία να γίνεται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Τετάρτη 30/12.

Manager Consumer Programs, Commercial Department
Στον πυρήνα οποιαδήποτε εμπορικής μας δραστηριότητας βρίσκεται ο καταναλωτής. Ακούμε τα σχόλιά του, εντοπίζουμε τις ανάγκες του και τις μετατρέπουμε σε δραστηριότητες που βελτιώνουν την συνολική εμπειρία του. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή εμπειρία στους καταναλωτές μας και παράλληλα να ενισχύσουμε την ενημέρωση του ενήλικου κοινού σχετικά με τα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου και να προσφέρουμε καλύτερες εναλλακτικές, που πλέον είναι διαθέσιμες, για όσους επιλέγουν να συνεχίσουν το κάπνισμα.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

Counsel, Legal, Ethics & Compliance Department
Στο Νομικό Τμήμα έχουμε επαναπροσδιορίσει το ρόλο μας για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις που προέκυψαν από τον μετασχηματισμό της εταιρείας για να επιτευχθεί ο στόχος να παρέχουμε στους ενήλικους καπνιστές των προϊόντων μας ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Kαλούμαστε πλέον να συμμετέχουμε στη λήψη και υλοποίηση των επιχειρηματικών αποφάσεων με νέα φιλοσοφία δουλεύοντας διατμηματικά, σε project-based οργάνωση και με λογική start-up εταιρείας και να εξοικειωθούμε με την καινοτόμο τεχνολογία και την επιστήμη γύρω από τα νέα προϊόντα μας, τα νέα κανάλια διανομής και τους νέους digital τρόπους υπεύθυνης επικοινωνίας με τους καταναλωτές μας, υποστηρίζοντας 7 αγορές στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

Διαβάστε ακόμη:

Περιστέρης: Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή συνεχίζει να επενδύει παρά την κρίση

Big Tech: Τεχνολογικός πόλεμος για τους νέους ψηφιακούς κανόνες της ΕΕ

ΔΕΗ: Κάλεσμα σε μεγάλα funds για την πώληση του 49% των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ

Σχετικα αρθρα

Mohegan: Το Ελληνικό θα γυρίσει σελίδα για την Ελλάδα

admin

Intercontinental ΑΕΕΑΠ: Πώληση ακινήτου στον Δήμο Κηφισιάς

admin

ΔΕΗ: Μπαίνει στη λίστα αξιολόγησης της Fitch

admin

Η Barilla Hellas στο Top 10 των πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών στην Ελλάδα

admin

Bayer: «Υγεία και Τροφή για όλους» μέσω ψηφιακής υγείας

admin

Αύξηση πωλήσεων κατά 22% για την Παπαστράτος

admin

Περιφέρεια Αττικής: Μέχρι τις 9/12 οι αιτήσεις για την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων

admin

Αυξάνει την τιμή-στόχο για την Coca-Cola Hellenic η Eurobank Equities

admin

Η κατάταξη των ΑΧΕΠΕΥ τον Αύγουστο

admin

Τέρνα Ενεργειακή: Αύξηση κύκλου εργασιών και κερδοφορίας στο α’ εξάμηνο

admin

ΟΜΕ – ΟΤΕ: Γιατί προχωράμε σε απεργίες μέσα στις γιορτές

admin

Χ.Α.: Αφορμή για άνοδο τα εταιρικά αποτελέσματα

admin

ΕΛΤΑ: Μαύρη τρύπα έως 80 εκατ. ευρώ ανοίγει η πανδημία

admin

50+1 χρόνια από το ιστορικό «Αστρασφαλιστήριο Ζωής»

admin

Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ: Λήγει σήμερα η προθεσμία – Πάνω από 121.000 αιτήσεις

admin

ΕΥΔΑΠ: Αίτηση στον ΑΣΕΠ για πρόσληψη 140 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων

admin

Στις 18/12 η Γενική Συνέλευση της Folli Follie

admin

Ασπα Παλημέρη / MasterCard: Στα €30 δισ. οι ηλεκτρονικές συναλλαγές καταναλωτών

admin