Image default
Επιχειρήσεις

Aegean: Τεστ Covid στους επιβάτες από τη Βιοϊατρική και το Ιατρικό Αθηνών

Τη δυνατότητα να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό εξασφάλισε για τους επιβάτες της η Aegean, σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοϊατρική και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία εξασφάλισε αυτή τη δυνατότητα για όλους τους επιβάτες που κλείνουν εισιτήριο για να ταξιδέψουν μαζί της, ακόμη και αν πρόκειται για ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί μετά από αρκετούς μήνες.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean κ. Δημήτρης Γερογιάννης, οι επιβάτες των πτήσεων της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό «είτε επειδή το ζητεί η χώρα προορισμού τους (συνήθως 72 ώρες πριν), είτε επειδή απλώς οι ίδιοι το επιθυμούν και θέλουν να αξιοποιήσουν τις προσφορές».

Η Aegean δίνει στους επιβάτες την επιλογή να κλείσουν ραντεβού για διαγνωστικά τεστ σε μεγάλο αριθμό σημείων στη χώρα μας, μέσω της ιστοσελίδας της, χρησιμοποιώντας μόνο τα μιλιά τους ή με ειδικές τιμές.

Η διαδικασία

Συγκεκριμένα, με λίγα βήματα και αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας, οι επιβάτες της Aegean με εισιτήρια σε μελλοντική ημερομηνία θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και να αγοράσουν το τεστ ανίχνευσης, είτε πρόκειται για μοριακό τεστ είτε για τεστ αντιγόνων, σε ειδικές τιμές και λαμβάνοντας τα αποτελέσματα εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Ειδικά για τα μέλη Miles+Bonus παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με εξαργύρωση μιλίων, ενώ όλοι όσοι κλείσουν μοριακό τεστ μέσω της νέας υπηρεσίας της Aegean κερδίζουν επιπλέον έκπτωση για μια επόμενη αγορά εισιτηρίου.

Η υπηρεσία του τεστ ανίχνευσης είναι αρχικά διαθέσιμη σε διαγνωστικά κέντρα και κλινικές του Ομίλου Βιοϊατρική σε Αττική και Θεσσαλονίκη, καθώς και στο συνεργαζόμενο με αυτόν διαγνωστικό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, στο δίκτυο κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, καθώς και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Σύντομα και στην Κύπρο

Σύντομα θα διευρυνθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, στοχεύοντας να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επιβατών. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η διενέργεια διαγωνιστικού ελέγχου ανίχνευσης Covid-19 δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε πτήσης εσωτερικού ή εξωτερικού, ενώ στην περίπτωση που είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος τεστ ανίχνευσης Covid-19, θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι η πραγματοποίησή του θα γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει η εκάστοτε χώρα.

Ο πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Βιοϊατρική κ. Γεώργιος Σπανός, δήλωσε ότι «η Βιοϊατρική, έχοντας διενεργήσει πάνω από 100.000 τεστ από την αρχή της πανδημίας, είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Ελέγχου Covid-19 στη χώρα. Ο Όμιλος από την πρώτη στιγμή στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, προσφέροντας ασφαλείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Είμαστε περήφανοι για την σύμπραξη αυτή, που φέρνει τρεις μεγάλες ελληνικές εταιρίες κοντά, με στόχο την ασφάλεια των μετακινήσεων των πολιτών αλλά και την προάσπιση της υγείας τους».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δρ Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε, σχετικά: «Σε μία περίοδο που η χώρα μας, αλλά και όλος ο πλανήτης δοκιμάζεται καθολικά, αποτελεί ευθύνη όλων μας να συνεισφέρουμε, ουσιαστικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Η σημερινή σύμπραξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Aegean και τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας Βιοϊατρική, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα συνέργειας ελληνικών εταιρειών, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και τη γρήγορη έξοδο της χώρας, μας από την πανδημία».

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τη διαδικασία πραγματοποίησης του τεστ ανίχνευσης Covid-19, αλλά και για ραντεβού, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο www.aegeanair.com και στο www.olympicair.com.

Διαβάστε ακόμη

Brexit: Κλιμακώνονται οι διαπραγματεύσεις με επίκεντρο την αλιεία – Προθεσμία από Ευρ. Κοινοβούλιο

Η οικογένεια Παληού παρέλαβε το πέμπτο δεξαμενόπλοιό της

Κομισιόν: Συνομιλίες με Novavax για την έβδομη συμφωνία προμήθειας εμβολίων

 

Σχετικα αρθρα

H Paloservices στο πρόγραμμα Invest Horizon της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

admin

3αλφα: Bonus από την εταιρεία στους εργαζομένους της

admin

Η πανδημία εκτόξευσε τα κέρδη της Alibaba

admin

Κ. Χατζηδάκης: Χρειάζονται 900 εκατ. για να είναι βιώσιμη η ΔΕΗ το 2020

admin

Kaizen Gaming: Customer Distinction Award στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2020

admin

H ώρα της κρίσης για το Άκτιο – Αμβρακία ύψους 150 εκατ. ευρώ

admin

ICAP: Αξιολόγηση «Β» με αρνητικό outlook για την B&F Ενδυμάτων

admin

REDEX: Ισχυρή παρουσία στα ιδιωτικά έργα παρά την κρίση της πανδημίας

admin

Έλαστρον: Στις €800 χιλ. οι ζημιές προ φόρων στο εξάμηνο

admin

Από την Amazon ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ της Public-MediaMarkt

admin

ΔΕΗ: Στα σκαριά νέοι διακανονισμοί για τα χρέη

admin

Revoil: Ενίσχυση κατά 23% στα κέρδη προ φόρων 9μήνου

admin

Η κοινοπραξία EBRD-Dimand-Prodea προσωρινός ανάδοχος για τον Πύργο Πειραιά

admin

Dionic: «Στάσιμες» οι συζητήσεις με τις τράπεζες

admin

Το σχήμα της Mohegan μοναδικός υποψήφιος για το καζίνο στο Ελληνικό

admin

Marks & Spencer: Σχεδιάζει περικοπές 950 θέσεων εργασίας

admin

Ερευνα KPMG: Το ανθρώπινο δυναμικό, η πιο σημαντική πρόκληση για τις επιχειρήσεις

admin

ΕΒΕΠ: Ιδρύθηκαν 315 εταιρείες στο τετράμηνο – Ενθαρρυντικά στοιχεία

admin