Image default
Επιχειρήσεις

Deloitte: Με 3 νέους partners η διοικητική ομάδα

Από την 1η Δεκεμβρίου 2020, τον ρόλο Equity Partner αναλαμβάνουν οι Κατερίνα Γλαβά και Δημήτρης Κατσιμπόκης ενώ ο Γιώργος Φράγκος αναλαμβάνει τη θέση του Partner ανανεώνοντας την διοικητική ομάδα της Deloitte Ελλάδος. 

Η Κατερίνα Γλαβά, η νέα Equity Partner της Deloitte Ελλάδος, ανήκει στην ομάδα του Consulting και είναι επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών Core Business Operations. Διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην παροχή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με χρήση τεχνολογίας και στις ψηφιακές καινοτομίες. Εξειδικεύεται στους τομείς που σχετίζονται με τον μετασχηματισμό του επιχειρησιακού περιβάλλοντος με την χρήση τεχνολογίας, αξιολόγηση των σύγχρονων τοπίων πληροφορικής και το σχεδιασμό νέων λειτουργικών μοντέλων, από την αρχιτεκτονική συστημάτων έως το μοντέλο παροχής υπηρεσιών και τη διακυβέρνηση πληροφορικής, την ανάλυση επιχειρησιακών και λειτουργικών αναγκών, τις υλοποιήσεις λύσεων πληροφορικής, το σχεδιασμό αρχιτεκτονικής δεδομένων καθώς και την τεκμηρίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών και των επιχειρηματικών κινδύνων. Η Κατερίνα Γλαβά δήλωσε: «Αναλαμβάνω την νέα αυτή επαγγελματική πρόκληση με ενθουσιασμό. Στόχος μου είναι να υποστηρίξω τις ελληνικές επιχειρήσεις μέσω της υπεραξίας των υπηρεσιών της Deloitte και των εφαρμογών της σύγχρονης τεχνολογίας ώστε να αναδείξουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και κατ’ επέκταση, να εξελίξουν περαιτέρω την εμπειρία που προσφέρουν στους συνεργάτες και στους πελάτες τους».

Τον ρόλο του Equity Partner αναλαμβάνει και ο Δημήτρης Κατσιμπόκης, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος Assurance της Deloitte στην Ελλάδα και ορκωτός ελεγκτής. Ο Δημήτρης Κατσιμπόκης έχει πάνω από 19 χρόνια εμπειρίας στο ελεγκτικό-λογιστικό επάγγελμα. Ως Audit Partner διαθέτει εκτενή εμπειρία σε τακτικούς οικονομικούς ελέγχους εταιρειών των οποίων οι μετοχές διαπραγματεύονται στην χρηματιστηριακή αγορά των Αθηνών, της Αμερικής, καθώς και μικρότερου μεγέθους ιδιωτικών εταιρειών. Εξειδικεύεται σε πολύπλοκα λογιστικά θέματα που άπτονται της εφαρμογής των Δ.Π.Χ.Α. και των US GAAP, θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας και άλλων συναφών υπηρεσιών παροχής συμβουλών. Αναφορικά με την ανάληψη του νέου του ρόλου, ο Δημήτρης Κατσιμπόκης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον ρόλο που αναλαμβάνω. Δεδομένης της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση να υποστηρίζουμε τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε και να τους βοηθούμε να βρίσκουν λύσεις που να διασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα της χρηματοοικονομικής τους πληροφόρησης καθώς επίσης και της πληροφόρησης σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη και εταιρική τους υπευθυνότητα».

Ο Γιώργος Φράγκος είναι επικεφαλής των υπηρεσιών Human Capital Consulting για τη Deloitte από το 2016 ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία στον κλάδο της συμβουλευτικής εδώ και 20 χρόνια. Έχει ηγηθεί σημαντικών έργων για μεγάλους διεθνείς οργανισμούς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας έμφαση στο μετασχηματισμό της Στρατηγικής Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στην πορεία της καριέρας του, έχει εργαστεί σε κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλα διεθνή ιδρύματα, με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνειδητοποιήσουν την αξία του ανθρώπινου κεφαλαίου και να δημιουργήσουν βιώσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μέσω εξατομικευμένων λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Γιώργος Φράγκος Partner, Human Capital Consulting Leader δήλωσε: «Σίγουρα είναι η κατάλληλη συγκυρία να επανεξετάσουμε τη συνθήκη που καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε και να επενδύσουμε περισσότερο στο σχεδιασμό του μέλλοντος της εργασίας σε στρατηγικό επίπεδο. Με πολύ ενθουσιασμό θα συνεχίσουμε να προωθούμε το όραμα μας όπως αποτυπώνεται στο πλαίσιο Deloitte Future of Work και με το νέο μου ρόλο θα ενισχύσω το σκοπό αυτό.»

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος, ανέφερε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι νέοι Equity Partners, Κατερίνα Γλαβά και Δημήτρης Κατσιμπόκης, καθώς και ο νέος Partner, Γιώργος Φράγκος ενδυναμώνουν με τους νέους ρόλους τους τη διοικητική μας ομάδα. Στην Deloitte, επενδύουμε στους ανθρώπους μας αναγνωρίζοντας ότι οι γνώσεις τους, η εμπειρία τους και η εξέλιξή τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας μας και στην προσφορά αποτελεσματικών και πρωτοποριακών λύσεων στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας, ιδιαίτερα στο σημερινό δυναμικό περιβάλλον».

Διαβάστε ακόμη:

«Φούσκωσαν» την Folli Follie και έβγαλαν €180 εκατ. από πωλήσεις μετοχών – μερίσματα

EasyJet: Αναβάλλει την παραλαβή 22 νέων αεροσκαφών από την Airbus

Apple: Πώς θα είναι το νέο αυτοκίνητo αυτόνομης οδήγησης που έχει στα «σκαριά»;

Σχετικα αρθρα

Wells Fargo: Πτώση 56% στα κέρδη του γ’ τριμήνου

admin

Ελεύθερος με εγγύηση 5 εκατ. ευρώ ο πρώην CEO της Wirecard

admin

ΚΑΥΚΑΣ: Νέες διακρίσεις στα Lighting Awards 2020

admin

ΕΛΒΕ: Από 11/12 η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου 0,25 ευρώ/μετοχή

admin

Tέρμα… γκάζι για την Τesla: 5 δισ. δολάρια με το split της μετοχής της

admin

ΕΛΤΡΑΚ: Στο 83,27% ανήλθε η έμμεση συμμετοχή των ELTRAK CP και Νατάσα Κόβα

admin

Διάκριση για τη Rivulis-Eurodrip στα Manufacturing Excellence Awards

admin

Ενημερωτική εκδήλωση της Globaltraining και του ACCA

admin

Δ. Γόντικας: Η ανάπτυξη της Energean ισχυροποιεί την συνεργασία στη Μεσόγειο

admin

SKY Εxpress: Αποκτά 6 νέα καινούρια αεροσκάφη Airbus τύπου Α320neo

admin

Οριστικό λουκέτο μετά από 115 χρόνια για το εργοστάσιο της Pitsos – Στην Τουρκία η παραγωγή

admin

Η Emirates επέστρεψε 1,4 δισ. δολάρια στους πελάτες της

admin

Λίστα: Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες για να δουλεύει κανείς – Δείτε γιατί

admin

Στο 28,19% το ποσοστό του Εμμ. Δομαζάκι στην Creta Farms

admin

Τα πρώτα αποτελέσματα χρήσης του 2020 θα δώσουν τον τόνο

admin

Paperpack: Καθαρά κέρδη €1,038 εκατ. στο πρώτο εξάμηνο

admin

H Interlife στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 26/01 η έναρξη διαπραγμάτευσης

admin

Ολοκληρώθηκε η λειτουργική συγχώνευση Eurobank Bulgaria-Piraeus Bank Bulgaria

admin