Image default
Επιχειρήσεις

Edenred: Νέα εποχή συναλλαγών για τους κατόχους Android

Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, και διαρκή εξέλιξη και καινοτομία, η Edenred, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει στην Ελλάδα το Edenred Pay, το ψηφιακό πορτοφόλι για κατόχους καρτών Ticket Restaurant® με Android συσκευή. Σε συνέχεια του Apple Pay, τώρα και οι κάτοχοι Android συσκευών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με την Ticket Restaurant® κάρτα τους, πλησιάζοντας απλά την Android συσκευή τους στο POS!

Η υπηρεσία Edenred Pay είναι το ψηφιακό πορτοφόλι των καρτών της Edenred που μεταμορφώνει τις Android συσκευές σε μέσα ανέπαφων συναλλαγών, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyEdenred®. Τo μόνο που χρειάζεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι το άνοιγμα της εφαρμογής και η προσθήκη της ενεργής κάρτας Ticket Restaurant® στο ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred. Τόσο απλά, με δύο μόνο click, οι κάτοχοι Android συσκευών θα είναι έτοιμοι να ζήσουν τη νέα εμπειρία mobile πληρωμών. Στην συνέχεια, για τη χρήση της υπηρεσίας, αρκεί το άνοιγμα της εφαρμογής MyEdenred® και η προσέγγιση του κινητού τηλεφώνου στο τερματικό. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή MyEdenred®. Έτσι, και οι κάτοχοι καρτών Ticket Restaurant® μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

Ο κος Θάνος Αμπάζης, ΙΤ Director της Edenred δήλωσε σχετικά: «Τους τελευταίους μήνες, οι νέες συνθήκες που βιώνουμε έχουν δημιουργήσει μία νέα καθημερινότητα και έναν τρόπο ζωής ο οποίος απαιτεί ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα από μέρους μας. Στην Edenred αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε καινοτόμες, πρακτικές και εύχρηστες λύσεις για όλους. Την περίοδο αυτή λοιπόν που – περισσότερο από ποτέ η ανάγκη για πρόσβαση σε ψηφιακά εργαλεία είναι επιτακτική – παρουσιάζουμε, σε συνέχεια του Apple Pay, το νέο ψηφιακό πορτοφόλι Edenred Pay, για κατόχους καρτών Ticket Restaurant® με Android συσκευή, παρέχοντας έτσι την υπηρεσία πληρωμών μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού στο 100% των κατόχων καρτών Ticket Restaurant®. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάλειπτα, με βασικό στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και διευρυμένες δυνατότητες στους κατόχους των λύσεων μας».

Οι πληρωμές μέσω Edenred Pay είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή και δεν μεταφέρονται ποτέ στο κατάστημα. Παράλληλα, διατηρούνται ασφαλείς και εμπιστευτικές μέσω ενός μοναδικού διακριτικού δεδομένων (token) που χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά. Η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη για συναλλαγές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, που διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών.

Διαβάστε ακόμη:

Folli Follie: Νέο mail με αναφορά στον Τσίπρα – Η οδηγία από Μαξίμου είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο

Στουρνάρας: «Εφικτή η λειτουργία της Bad Bank εντός του 2021»

Μητσοτάκης: Στόχος η προστασία της χώρας μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός

Σχετικα αρθρα

Pfizer: 3.000 αιτήσεις για 200 θέσεις στο Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη

admin

Πρώτο test… επιτυχές για τις επενδύσεις της CVC Capital

admin

Ικτίνος: Τη μη διανομή κερδών αποφάσισε η ΓΣ

admin

Creta Farms:Η απόφαση που ανοίγει τον δρόμο στο νέο επενδυτή

admin

Ανανεωμένη Εταιρική Ταυτότητα και Λογότυπο για την Unibios Συμμετοχών

admin

Στην Αθήνα το CEO Advisory Board του ομίλου Ergo

admin

Πιο ακριβά κατά 20-25% τα ναυτιλιακά καύσιμα από το 2020

admin

Εγκρίθηκε επένδυση €46,1 εκατ. για μονάδα παραγωγής χαρτιού στην Βοιωτία

admin

INTRALOT: Εισάγει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε παιχνίδια E*SOCCER στην Μάλτα

admin

BioNTech: Παραβιάστηκαν στοιχεία για το εμβόλιο του κορωνοϊού

admin

EY: Ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση για τις επιχειρήσεις τα φαινόμενα εταιρικής απάτης

admin

Χ.Α.: Τα θεμελιώδη υποδηλώνουν περιθώρια ανόδου

admin

ΕΒΕΠ: Καθίζηση στον τζίρο των θερινών εκπτώσεων λόγω πανδημίας

admin

Grecotel: Ανοίγει ακόμα 10 ξενοδοχειακές μονάδες

admin

Space Hellas: Αύξησε στο 35% την συμμετοχή της στην AgroApps

admin

Χρηματιστήριο: Πέμπτη διαδοχική πτωτική συνεδρίαση

admin

Σκηνικό αποφυγής του επενδυτικού κινδύνου…

admin

Wind Ελλάς: Κατά 4,1% αυξήθηκαν τα συνολικά έσοδα από υπηρεσίες το α΄ τρίμηνο του 2020

admin