Image default
Επιχειρήσεις

Όμιλος Olympia: Μοίρασε δώρα από το Public στα παιδιά των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας

Ο Όμιλος Olympia, σε μια εποχή που οι κοινωνικές και προνοιακές δομές της χώρας μας δοκιμάζονται από την πανδημική κρίση, στηρίζει τα παιδιά που φιλοξενούνται σε 16 δομές κοινωνικής πρόνοιας σε ολόκληρη την Ελλάδα από τη Δράμα μέχρι την Κρήτη.

Στην πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου ανταποκριθήκαμε αμέσως. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου διάλεξαν για τα παιδιά μια σειρά από ποιοτικά παιδικά βιβλία και παιχνίδια από τα Public των εκδόσεων Μίνωας και της AS COMPANY και μοίρασαν τη χαρά των Χριστουγέννων σε περισσότερα από 500 παιδιά που φιλοξενούνται στις συγκεκριμένες μονάδες. Πρόκειται για παιδιά που στερούνται ενός κατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος και διαμένουν σε δομές.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε σχετικά:

«Αυτές τις δύσκολες στιγμές, που όλοι θα περάσουμε τις γιορτές κάτω από νέες συνθήκες, η σκέψη μας είναι κοντά στα παιδιά μας που φιλοξενούνται στις δομές παιδικής προστασίας σε όλη την Ελλάδα. Έως τώρα, με στόχο την αποϊδρυματοποίησή τους, έχουμε κάνει, με σκληρή δουλειά, πάρα πολλά. Γνωρίζουμε, ύστερα από εμπεριστατωμένη καταγραφή, για πρώτη φορά, πόσα και ποια παιδιά έχει κάθε δομή. Για πρώτη φορά, οι συνδέσεις των παιδιών και των υποψηφίων γονιών, γίνονται με ένα ενιαίο εθνικό σύστημα. Φροντίσαμε να ενισχύσουμε τις δομές με κοινωνικούς λειτουργούς ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Εκπαιδεύσαμε κοινωνικούς λειτουργούς για να προχωρήσουν γρήγορα οι κοινωνικές έρευνες. Απλοποιήσαμε τη χορήγηση ιατρικών πιστοποιητικών για τους υποψήφιους γονείς και συνεχίζουμε με ουσιαστικές δράσεις να αποδεικνύουμε και μέσα στην πανδημία ότι το νομοθετικό έργο δεν σταματά. Στεκόμαστε στο πλευρό των παιδιών, που μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Με τη συνδρομή ιδιωτών καταφέρνουμε να κάνουμε την κάθε ημέρα τους καλύτερη αλλά και να τους εξασφαλίζουμε ένα καλύτερο μέλλον. Χαιρόμαστε λοιπόν που στις φετινές γιορτές και υπό αυτές τις συνθήκες, η πρωτοβουλία μας να μοιράσουμε χαρά και αισιοδοξία βρήκε υποστήριξη από τον Όμιλο Olympia. Τον ευχαριστούμε για την ουσιαστική συμπαράστασή του στην πρωτοβουλία μας».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Olympia Ανθή Τροκούδη, δήλωσε:

«Κάθε ενέργεια που έχει στο επίκεντρό της τα παιδιά “αγγίζει” το μέλλον όλων μας. Στον Όμιλο Olympia προτεραιότητά μας είναι να διαμορφώνουμε ένα καλύτερο αύριο για τις κοινωνίες όπου λειτουργούμε και για τους ανθρώπους τους. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου αγκάλιασαν την σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου και στέλνουν με τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας, χαρίζοντας το χαμόγελο στα παιδιά των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα».

Σχετικα αρθρα

ΟΤΕ: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

admin

Δρομέας: Επιστροφή στην κερδοφορία το πρώτο εξάμηνο του 2020

admin

Κέρδη στο… νήμα για την ΕΛΓΕΚΑ

admin

Κτήμα Λαζαρίδη: Κερδοφόρο το πρώτο εξάμηνο του 2020

admin

CNL Capital: Επανεκκίνηση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Αδειάζει το χρηματιστηριακό ταμπλό-Έφθασαν τις 6 οι διαγραφές το 2020 έναντι 8 το 2019 και 3 το 2018

admin

Αμοιβαίο Κεφάλαιο με «πράσινο αποτύπωμα» από το private banking της Τ. Πειραιώς

admin

Αir France: Προσθέτει δρομολόγια για Ελλάδα τον Ιούλιο- Αύγουστο

admin

Έξι βραβεία για τη Sirecled στα Energy Mastering Awards

admin

MYTILINEOS: Αναμένει λειτουργικά κέρδη κοντά στα επίπεδα του 2019

admin

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Γενική Συνέλευση της Folli Follie

admin

Η Wizz Air Abu Dhabi ξεκίνησε τις πτήσεις της στην Ελλάδα

admin

Lamda: Εγκρίθηκε το stock option plan-Τα νέα μέλη του ΔΣ

admin

Ελλάκτωρ: Πούλησε το ποσοστό που κατείχε στην Ελληνικός Χρυσός

admin

Autohellas: Μείωση 18,3% των εσόδων το α΄ εξάμηνο του 2020, στα 211,4 εκατ. ευρώ – Στο 1,1 εκατ. ευρώ τα κέρδη

admin

Adecco: Οι πέντε κυρίαρχες τάσεις που θα καθορίσουν το νέο εργασιακό τοπίο

admin

Σε αναστολή διαπραγμάτευσης οι μετοχές της Εριουργία Τρία Άλφα

admin

Έφθασαν τις έξι οι διαγραφές εισηγμένων το 2020

admin