Image default
Επιχειρήσεις

H Epsilon Net απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®

Η Epsilon Net ανακοινώνει ότι απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

H Epsilon Net διαγράφει τα τελευταία χρόνια μια πορεία σημαντικής ανάπτυξης. Η πιστοποίηση του Great Place to Work αντανακλά το υψηλό επίπεδο αποδοχής του εταιρικού οράματος και την προσπάθεια για να διαμορφωθεί μια εργασιακή κουλτούρα που με σεβασμό στον εργαζόμενο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη στόχων των εργαζομένων.

Για το σκοπό αυτό, έχει εφαρμόσει μια σειρά ενεργειών και προνομίων με τις οποίες αποδεικνύει έμπρακτα στους εργαζομένους της, την αναγνώριση της συμβολής τους στην επιτυχία της Εταιρείας.

H Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου δήλωσε:

«Η διάκριση αυτή αποτελεί την κορύφωση σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την Epsilon Net με σημαντικές κατακτήσεις, όπως την εισαγωγή του Ομίλου στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, την πιστοποίησή μας ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και την ένταξη της Data Communication στον Όμιλο Epsilon Net. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που η προσήλωσή μας στις εργασιακές αξίες αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελο των εργαζομένων μας. Παραμένουμε μια ενωμένη ομάδα με κοινά όνειρα. Οι άνθρωποί μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας αυτής της Εταιρείας και το motto μας το αποδεικνύει: We love technology, but we love our people more».

Ο Όμιλος Epsilon Νet αποτελεί σημείο αναφοράς στην δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων για περισσότερο από 20 χρόνια. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο με περισσότερους από 300 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότεροι από 12.000 λογιστές/φοροτεχνικοί και 30.000 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο βασίζουν την εύρυθμη, καθημερινή, λειτουργία τους στα προϊόντα της Epsilon Net εξασφαλίζοντας έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, απαραίτητη για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Τα προϊόντα της εταιρίας με τεχνολογίες cloud και web βρίσκονται στη καρδιά των σύγχρονων αναγκών των επιχειρήσεων για εργασία από απόσταση δίνοντας τη δυνατότητα λειτουργίας και επικοινωνίας του κάθε χρήστη από οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο βρίσκεται.

Σχετικα αρθρα

ΕΛΓΕΚΑ: Νέα γενική διευθύντρια η Κυριακή Ηλία

admin

ΕΛΤΡΑΚ: Αίτημα για squeeze out υπέβαλε η Eltrak CP

admin

Στροφή των καταναλωτών στα τυποποιημένα τρόφιμα – Πάνω από 5% η αύξηση τζίρου στα σούπερ μάρκετ το 2020

admin

Click in shop: 10+1 που πρέπει να γνωρίζουμε για τη λειτουργία των καταστημάτων

admin

Από σήμερα οι αιτήσεις για κεφάλαιο κίνησης έως €50.000 σε επιχειρήσεις της Αττικής

admin

Στην Intrum Hellas το πρώτο χαρτοφυλάκιο «κόκκινων» δανείων της PQH

admin

ΤΕΝΕΡΓ: Ο Γεώργιος Κούβαρης εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

admin

Creta Farms:Η απόφαση που ανοίγει τον δρόμο στο νέο επενδυτή

admin

Gazprom: Ανακοίνωσε ζημιές $2,85 δισ.

admin

Algosystems: Aνάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών μέσω του «Κyklos 4.0»

admin

Philosofish: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά μονάδων των Νηρέα και Σελόντα

admin

Nova: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα εν μέσω lockdown

admin

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

admin

Eurowings: Νέες πτήσεις σε Σαντορίνη και Κω από Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη

admin

Πατέλης: «Οι Έλληνες του εξωτερικού ζητούν να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο για να γυρίσουν»

admin

Triparound: Νέα Χρηματοδότηση – Στα 2 εκατ. δολάρια η συνολική επένδυση

admin

Vodafone TV: Μειωμένοι λογαριασμοί και ταινίες στη μισή τιμή

admin

ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ: Σε μερική αναστολή σύμβασης εργασίας το 20% του προσωπικού

admin