Image default
Επιχειρήσεις

eBay: Πόσο κοστίζει ένας μηχανικός για τον κολοσσό ηλεκτρονικού εμπορίου

H eΒay είναι από τους κερδισμένους της πανδημίας. Αναπτύσσεται ραγδαία και δεν σταματά να αυξάνει τις πωλήσεις και τα έσοδά της.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή που οι περισσότερες επιχειρήσεις σχεδιάσουν μαζικές απολύσεις, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργεί 400 νέες θέσεις εργασίας. Σήμερα, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα παγκοσμίως.

Εκπρόσωπος της επιχείρησης ανέφερε σε δήλωσή του, ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εταιρεία στήριξε τους εργαζομένους της προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες επαγγελματικές συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία.

«Η τηλεργασία απαιτεί διαφορετικές ανάγκες εξοπλισμού για τους υπαλλήλους μας. Στηρίζουμε τις ομάδες μας για να δημιουργήσουν σωστά ένα οικιακό εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι τους παρέχοντας πληρωμές για την κάλυψη εξοπλισμού γραφείου και άλλων αναγκών», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το Business Insider αποκαλύπτει τον μισθό εργαζομένων του δημοφιλούς κολοσσού.

Για εργαζομένους στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η αμοιβή που λαμβάνουν μπορεί να περιέχει 6 ή και περισσότερα ψηφία. 

Σε αρκετά πόστα, οι μισθοί που παρέχει η επιχείρηση είναι περίπου ίσοι με μισθούς αντίστοιχων θέσεων άλλων μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών.

Όπως και άλλοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου, έτσι και η eBay βασίζεται στους μηχανικούς της για να διατηρήσει την πλατφόρμα ενημερωμένη και πλήρως λειτουργική.

Οι βασικοί μισθοί των μηχανικών λογισμικού σε κολοσσούς όπως η Amazon και η Google είναι περίπου 155.086 δολάρια και 177.933 δολάρια, αντίστοιχα, σύμφωνα με την Glassdoor. Στο eBay, οι μηχανικοί λογισμικού λαμβάνουν κατά μέσο όρο 164.535 δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, η eBay γιορτάζει 25 χρόνια, προσφέροντας οφέλη στους Έλληνες πωλητές. Η παγκόσμια ηγέτιδα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσα από τη δυναμική της πορεία, ξεχωρίζει στην αγορά χάρη στους αφοσιωμένους πωλητές και καταναλωτές, που την επιλέγουν κάθε μέρα.

Για τον λόγο αυτό, προσφέρει σε επιχειρήσεις που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια αλλά δεν δραστηριοποιούνταν μέχρι στιγμής στην eBay, εξειδικευμένη υποστήριξη και τη δυνατότητα να ανοίξουν δωρεάν το διαδικτυακό τους κατάστημα στην πλατφόρμα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερους από 182 εκατ. αγοραστές.

Διαβάστε ακόμα:

Goldman Sachs: Οι νέες τάσεις στα ξενοδοχεία μετά την πανδημία

Bitcoin: Οι προβλέψεις για το 2021 – Οι θεωρίες συνωμοσίας και οι κίνδυνοι

Υπόλοιπο άδειας: Τι ισχύει για όσους βρίσκονται σε αναστολή

Σχετικα αρθρα

Συνεργασία Hurricane Electric με τη Lancom

admin

BBG: «Πράσινο φως» SSM για τα μερίσματα των ελληνικών τραπεζών

admin

Συνεργασία United Media με την Nova TV της Κροατίας

admin

Euroxx: Βλέπει μεγάλα περιθώρια ανόδου στη μετοχή της ΔΕΗ

admin

Επένδυση Skroutz σε νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο

admin

Χρηματιστήριο: Τελευταία ευκαιρία να αποφευχθεί το αρνητικό πρόσημο του μήνα

admin

Εκρηξη κερδών με αύξηση 422% στην τριετία για τη ΦΑΓΕ

admin

Τα βαρίδια στην προσπάθεια επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ

admin

Παπουτσάνης: ΓΣ στις 17 Απριλίου- Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

admin

Interwood: Από 29/4 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο

admin

Παπουτσάνης: Στις 17 Απριλίου η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

«Πράσινο φως» στο ενημερωτικό για την ΑΜΚ της Interwood

admin