Ο δήμαρχος της Αμβέρσας και ένας από τους ισχυρότερους πολιτικούς του Βελγίου, Μπαρτ Ντε Βέβερ, ξεκίνησε το 2021 με τέτοιο τρόπο που σίγουρα θα τον θυμάται για όλη του τη ζωή.

Ο ίδιος κλήθηκε να δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, η οποία όμως προβαλλόταν και στο διαδίκτυο, έχοντας ξεχάσει κάτι βασικό… να φορέσει το παντελόνι του.

«Φοράτε πολύ ωραίο πουκάμισο, το οποίο πιθανώς έχετε φορέσει ειδικά για εμάς. Ομως, κάτω από το πουκάμισο, μήπως είστε με το εσώρουχο;» δεν δίστασε να τον ρωτήσει στον «αέρα» η Κιμ Ντεμπρί, δημοσιογράφος του Radio 2.

«Μα πώς είναι δυνατόν να το ξέρετε αυτό» απάντησε ο Ντε Βέβερ σύμφωνα με το Politico.eu, πριν συνειδητοποιήσει ότι βρισκόταν μπροστά σε καθρέφτη και ότι τα γυμνά του πόδια φαίνονταν στην κάμερα.

«Δεν το είχα υπολογίσει αυτό. Η χρονιά ξεκινά με μία πολύ ντροπιαστική στιγμή, που θα την θυμάμαι για πολύ καιρό» είπε ο ίδιος.

Ο αντίπαλός του πολιτικός, Ζορζ-Λουί Μπουσέ, δεν έχασε την ευκαιρία να του προσφέρει στο Twitter ένα παντελόνι στα χρώματα της βελγικής σημαίας για να τον πειράξει, καθώς ο Ντε Βέβερ είναι υπέρμαχος της απόσχισης της Φλάνδρας από το Βέλγιο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

-