Image default
Επιχειρήσεις

EY: Αναδείχθηκε ηγέτης στην υλοποίηση συστημάτων και λύσεων SAP παγκοσμίως

Η EY ανακηρύχθηκε από την IDC MarketScape ως κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως, στις υπηρεσίες υλοποίησης συστημάτων και λύσεων SAP.

Στη χώρα μας, η EY Ελλάδος είχε ήδη βραβευθεί με το βραβείο «SAP Partner Excellence Award 2019», από τη SAP Hellas, τον Φεβρουάριο του 2020.

Πιο συγκεκριμένα, η EY Ελλάδος είχε διακριθεί ως ο κορυφαίος συνεργάτης της SAP στην ελληνική αγορά για το 2019, και βραβεύτηκε για την αριστεία που επέδειξε στο γενικό σύνολο των πωλήσεων προϊόντων SAP, καθώς και τις καινοτόμες προσεγγίσεις της σε έργα υλοποίησης λύσεων SAP.

Το μοντέλο της IDC MarketScape βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο αξιολόγησης και ένα σύνολο παραμέτρων, που στοχεύουν στον εντοπισμό των οργανισμών που αναμένεται να παρέχουν με επιτυχία υπηρεσίες υλοποίησης συστημάτων και λύσεων SAP, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα.

Η έκθεση εξετάζει 15 integrators συστημάτων και εφαρμογών SAP, οι οποίοι διαθέτουν ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών παγκόσμιας κλίμακας, και αξιολογεί τα χαρακτηριστικά κάθε οργανισμού.

Σύμφωνα με την έκθεση, IDC MarketScape: Worldwide SAP Implementation Services 2020 Vendor Assessment, οι αγοραστές (buyers) αξιολογούν ιδιαίτερα υψηλά τις ομάδες της EY, όσον αφορά τις δυνατότητές τους στην εξυπηρέτηση πελατών, τις λειτουργικές γνώσεις τους, καθώς και τις ικανότητές τους στην παροχή υπηρεσιών υλοποίησης συστημάτων και λύσεων SAP. Ομοίως, η IDC MarketScape αξιολογεί πολύ θετικά και τη στρατηγική μάρκετινγκ και ανάπτυξης της EY.

Η ανάλυση της IDC MarketScape διαχωρίζει τις βασικές μετρήσεις για τον βαθμό επιτυχίας του κάθε οργανισμού, σε δύο κύριες κατηγορίες – τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις στρατηγικές. Η κατηγορία των επιχειρησιακών δυνατοτήτων εστιάζει στις «δυνατότητες της εταιρείας και του προϊόντος σήμερα», ενώ η κατηγορία των στρατηγικών εστιάζει σε «αποφάσεις υψηλού επιπέδου και τις υποθέσεις για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις κατατμήσεις των πελατών σε ομάδες αγοράς και τα επιχειρηματικά go-to-market σχέδια».

Σχολιάζοντας αυτή την επιτυχία, ο κος Νίκος Αγγούρης, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Επικεφαλής των Υπηρεσιών SAP της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Η διάκριση της EY από την IDC MarketScape, ως παγκόσμιου ηγέτη στις υπηρεσίες υλοποίησης συστημάτων και λύσεων SAP, αποτελεί μεγάλη τιμή για τον οργανισμό μας. Η υποστήριξη των πελατών μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών, με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών επιχειρησιακών στόχων τους, αποτελεί έναν από τους θεμελιώδεις πυλώνες υπηρεσιών της EY. Η ΕΥ, ως στρατηγικός συνεργάτης της SAP παγκοσμίως, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας μία ολιστική προσέγγιση, καθώς εφαρμόζει το EY Agile Business Suite of Methodologies στις υλοποιήσεις SAP που αναλαμβάνει, ενισχύοντας έτσι την τεχνική ανάπτυξη, με τη βαθιά εξειδικευμένη γνώση της σε ειδικά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις».

Διαβάστε ακόμη: 

Swap ομολόγων: Λύση win win για Δημόσιο και τράπεζες – Πόσα κερδίζουν

Interamerican: Συνοδοιπόρος του CSR Hellas για το παρόν και το μέλλον της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων – Τι είπε για χιονοδρομικά και εστίαση

Σχετικα αρθρα

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας για σήμερα Σάββατο

admin

Τράπεζες: Το εμπόριο απορρόφησε το 25% των νέων χρηματοδοτήσεων

admin

ΟΤΕ: Το μέρισμα-έκπληξη και το bonus για τους μετόχους από τη Ρουμανία

admin

Mediterra: Στις 24/3 η ΓΣ για επέκταση παραγωγικής μονάδας

admin

ΕΚΤΕΡ: Εκλογή νέου ΔΣ και έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Ελλάκτωρ: Έκτακτη ΓΣ ζητούν Μπάκος-Καϋμενάκης

admin

Cenergy: Συνεργασία ΔΕΠΑ Εμπορίας, ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων και Σωληνουργείας Κορίνθου

admin

Ελλάκτωρ: Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. ζητούν οι Μπάκος – Καϋμενάκης

admin

Alpha Trust: Καθαρά κέρδη €1,01 εκατ. το 2020

admin

ΤτΕ: Διατηρεί ανοιχτή την πλατφόρμα υποβολής ισολογισμών

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Μάρτιος προσδοκιών και αρνητικής παράδοσης

admin

Vivartia: Στο τέλος του πρώτου εξαμήνου η μεταβίβαση στο CVC

admin