Image default
Επιχειρήσεις

ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ: Αναδείχθηκε κορυφαία «3PL Company of the Year 2020» στα Supply Chain Awards

Τέσσερις σημαντικές βραβεύσεις απέσπασε η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, η μεγαλύτερη εταιρεία 3PL στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, στα Supply Chain Awards 2020, τα οποία επιβραβεύουν και αναδεικνύουν την αριστεία και την καινοτομία στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics στη χώρα μας.

Στη φετινή απονομή, η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ διακρίθηκε με το κορυφαίο βραβείο «3PL Company of the Year 2020», την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, όντας υποψήφια ανάμεσα σε πολλές αναγνωρισμένες εταιρείες του τομέα των 3PL, ενός κλάδου που την προηγούμενη χρονιά δοκιμάστηκε περισσότερο από πότε.

Επιπλέον, η εταιρεία απέσπασε:

Χρυσό βραβείο στην ενότητα «Μετασχηματισμός αλυσίδας εφοδιασμού» για τις εξαίρετες υπηρεσίες Logistics που παρέχει για φαρμακευτικά είδη

Χρυσό βραβείο στην ενότητα «3PL στα FMCG» για τις premium υπηρεσίες που διαθέτει στο κανάλι HORECA
Ασημένιο βραβείο στην ενότητα «Ερευνητικά έργα στην εφοδιαστική αλυσίδα» για τη συμμετοχή της σε δύο εγκεκριμένα προγράμματα της Ε.Ε, τα «5G & 6G in Logistics», που προάγουν την Ερεύνα και την Τεχνολογία

Οι νέες αυτές σημαντικές διακρίσεις της ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, έρχονται ως συνέχεια των δύο χρυσών βραβείων που απέσπασε το 2018 και επιβεβαιώνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στον τομέα των 3PL, την άριστη αποτελεσματικότητά της και την καινοτομία που την χαρακτηρίζει.

Ο κ. Αντώνης Κορνούτος, Managing Director της ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ δήλωσε: «Οι νέες αυτές σημαντικές βραβεύσεις από έναν καταξιωμένο θεσμό όπως τα Supply Chain Awards, επιβραβεύουν τη στρατηγική μας για συνεχή καινοτομία και αριστεία και μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια, ιδίως όταν έρχονται μετά από ένα έτος όπου ο τομέας δοκιμάστηκε σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Είναι μεγάλη μας τιμή να βραβευόμαστε ως η κορυφαία 3PL εταιρεία για το 2020 και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο σθένος και την ίδια αγάπη, για να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη του κλάδου μας.»

Τα Supply Chain Awards διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια από το Supply Chain Institute και την Boussias Communications, με στόχο την αναγνώριση και ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών και πρωτοβουλιών στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Τα φετινά βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και οι βραβευμένες πρακτικές, αποτελούν παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για τα στελέχη του ελληνικού χώρου των logistics, οδηγώντας στην αναβάθμιση και εξέλιξη του κλάδου συνολικά.

Διαβάστε ακόμη: 

Στο τραπέζι σχέδιο εφαρμογής τοπικών lockdowns μετά τις εικόνες συνωστισμού

-: Το «σκοτεινό χρήμα» «έστρωσε» τον δρόμο του Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο

Παγκόσμιο «σαφάρι» για ένα κενό εμπορευματοκιβώτιο

Σχετικα αρθρα

ΤτΕ: Διατηρεί ανοιχτή την πλατφόρμα υποβολής ισολογισμών

admin

Mοtor Oil: Προχωρά στην έκδοση ομολογιακού 200 εκατ.ευρώ μέσω δημόσιας προσφοράς

admin

Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο φως» για τη διαγραφή της Paperpack

admin

MLS: Δεν πληρώνει κουπόνια του ομολόγου ΜΛΣ02

admin

MLS Πληροφορική: Νέα αθέτηση πληρωμής κουπονιών ομολόγων

admin

Vivartia: Πράσινο φως για το mega deal των 630 εκατ. ευρώ άναψε η ΓΣ της MIG

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: «Πράσινο» της ΓΣ στην επέκταση των δραστηριοτήτων

admin

Epsilon Net: Ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

admin

Epsilon Net: Ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών

admin

Σχεδόν καθολική η πτώση του τζίρου των εκπτώσεων για το λιανεμπόριο

admin

Η INTERAMERICAN για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σε εκδήλωση του ΣΕΒ

admin

Airbnb: Βγαίνει αλώβητη από την πανδημία και «βλέπει» ανάκαμψη του τουρισμού τη φετινή σεζόν

admin