Image default
Επιχειρήσεις

TÜV AUSTRIA Academy: Μειωμένες τιμές για τα εκπαιδευτικά προγράμματα με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

H TÜV AUSTRIA Academy, ο σύγχρονος Εκπαιδευτικός Οργανισμός της κορυφαίας εταιρείας Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα, TÜV AUSTRIA Hellas, εντάσσεται στη λίστα συνεργατών της «Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων». Με οδηγό τη φιλοσοφία της ότι «Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός», η TÜV AUSTRIA Academy αξιοποιεί το καινοτόμο εργαλείο συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης και παρέχει έκπτωση 15% για όλα τα εκπαιδευτικά της προγράμματα στα μέλη της Κάρτας Νέων.

Συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA Academy, αξιοποιεί την μακρά εμπειρία των ανθρώπων της και δημιουργεί ειδικά προγράμματα σε μεγάλο φάσμα επαγγελματικών εκπαιδεύσεων. Έτσι, απόφοιτοι ανωτέρων και ανωτάτων σχολών εκπαίδευσης, έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν περεταίρω τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στον τομέα που τους ενδιαφέρει και να ενισχύσουν την επαγγελματική τους εμπειρία.

Σημειώνεται ότι η «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων» συντονίζεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EYCA (European Youth Card Association) και δεδομένου του διαπολιτισμικού, αλλά κυρίως του κοινωνικού του χαρακτήρα, έχει την υποστήριξη τόσο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 35 ακόμα χώρες της Ευρώπης. Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η TÜV AUSTRIA Academy, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις νέες γενιές, συνεχίζει με όσα μέσα διαθέτει να προάγει την κινητικότητα, την ενεργοποίηση και την αυτονόμηση των νέων. Υποστηρίζοντας τη δια βίου μάθηση και τη γνώση ως κινητήριο δύναμη ανάπτυξης, στέκεται σταθερά στο πλευρό των νέων επαγγελματιών που θα διαμορφώσουν την αγορά του μέλλοντος, με ισχυρό θεμέλιο την ουσιαστική εκπαίδευση και τη βαθιά τεχνογνωσία.

Διαβάστε ακόμη:

Στο τραπέζι σχέδιο εφαρμογής τοπικών lockdowns μετά τις εικόνες συνωστισμού

Εβδομάδα πληρωμών για Επιστρεπτέα 5, ενοίκια και επίδομα θέρμανσης

Μάχη για τα κόκκινα δάνεια ύψους €6,1 δισ. της Εθνικής Τράπεζας

Σχετικα αρθρα

Κομισιόν: Σημαντική η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων

admin

Visa: Πρωτοβουλία για την ψηφιακή προσαρμογή σε 8 εκατ. μικρές επιχειρήσεις στην Ευρώπη

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 5/4 το πόρισμα για το Πόρτο Καρράς

admin

Επισήμως στα χέρια της ΜΙΝΕΡΒΑ το Pummaro

admin

Χ.Α.: Συγχρονίζεται με το θετικό momentum των διεθνών αγορών

admin

Τεχνικά ζητήματα στο δίκτυο της Vodafone – Αποκαθίσταται το πρόβλημα

admin

Βιοκαρπέτ: ΕΓΣ για έκδοση ΚΟΔ 5,23 εκατ.

admin

Jumbo: Ετήσια πτώση 34% στις πωλήσεις του Φεβρουαρίου

admin

Νέα COSMOTE TV: Ένας χρόνος λειτουργίας για τη Νο1 ελληνική streaming υπηρεσία

admin

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία του ελληνικού startup οικοσυστήματος

admin

Περιφέρεια Αττικής: Από τον Απρίλιο η καταβολή ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

admin

Πτώση πωλήσεων 34% τον Φεβρουάριο για τα Jumbo

admin