Image default
Επιχειρήσεις

Coca Cola και Frigoglass δωρίζουν στο υπουργείο Υγείας 351 ψυγεία για το εμβόλιο

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Frigoglass προχώρησαν στη δωρεά 351 ψυγείων προς το υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της δυνατότητας αποθήκευσης υλικού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, συνδράμοντας στην εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στόχος των εταιρειών είναι να υποστηρίξουν από κοινού την ικανότητα της χώρας μας να υποδεχθεί επαρκές υλικό για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Τα ψυγεία έχουν ήδη διατεθεί σε σημεία παράδοσης ανά την επικράτεια, σε γεωγραφική κατανομή που υπέδειξε το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τις υφιστάμενες ανάγκες.

Αναφορικά με τη δωρεά, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε: «Η δωρεά 301 ψυγείων από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και 50 ψυγείων από τη Frigoglass ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητές μας να αποθηκεύουμε με ασφάλεια το απαραίτητο υλικό για τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω και τις δύο εταιρείες για τη συμβολή τους σε αυτή την εθνική προσπάθεια, τη μεγαλύτερη και κρισιμότερη υγειονομική επιχείρηση στην ιστορία της πατρίδας μας».

«Η Coca Cola δίπλα στην κοινωνία»

Η Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή αυτής της κρίσης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και τις δημόσιες δομές με αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας. Σήμερα, μαζί με τη Frigoglass, ενισχύουμε περαιτέρω τις ανάγκες του υπουργείου Υγείας συνδράμοντας με τη δωρεά ψυγείων στη δυνατότητα αποθήκευσης υλικού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη της χώρας και του κλάδου μας, ώστε όλοι μαζί να χτίσουμε την επόμενη ημέρα».

Η δωρεά αυτή έρχεται σε συνέχεια των δράσεων που υλοποίησε η Coca Cola Τρία Έψιλον για την υποστήριξη της αγοράς και τη στήριξη της κοινωνίας, της δημόσιας υγείας, της παιδείας και των ανθρώπων της πρώτης γραμμής. Υπενθυμίζεται ότι η Coca-Cola στην Ελλάδα, μαζί με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και με την υποστήριξη του Ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τη δημιουργία επτά νέων πλήρως εξοπλισμένων θέσεων ΜΕΘ, και προχώρησε στη δωρεά αντιδραστηρίων για τη διενέργεια 12.000 τεστ.

Επιπλέον, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas προχώρησαν στη δωρεά τριών αναπνευστήρων για την κάλυψη αναγκών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Παράλληλα, οι εταιρείες έχουν διαθέσει δωρεάν περισσότερα από 700.000 προϊόντα σε 19.000 γιατρούς και νοσηλευτές, εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη

Nike: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον πολυεθνικό κολοσσό που… ΔΕΝ φεύγει από την Ελλάδα

Μειωμένα ενοίκια: Έρχονται συμψηφισμοί – αποζημιώσεις για 19.680 ιδιοκτήτες ακίνητων

ΛΑΡΚΟ: Γιατί οι επενδυτές κάνουν ουρά για τη μεγάλη βιομηχανία νικελίου

 

Σχετικα αρθρα

Volkswagen: Μείωση στις πωλήσεις κατά 11,8% το 2020

admin

ΣΕΒ και Endeavor φέρνουν κοντά τους Έλληνες που δημιουργούν και χρηματοδοτούν καινοτόμες εταιρείες

admin

Mermeren: Μείωση κερδοφορίας το 2020

admin

EpsilonNet – Space Hellas: Ο στρατηγικός σχεδιασμός για τη Epsilon SingularLogic

admin

Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Πράσινο φως» για την απόκτηση της Stoiximan από τον ΟΠΑΠ

admin

Forthnet: Αύξηση ονομαστικής αξίας ομολογιακού έως τα €43 εκατ.

admin

Forthnet: Αύξηση της ονομαστικής αξίας ομολογιακού δανείου κατά €16 εκατ.

admin

Μίχαλος και Ραβάνης ζητούν να αποσυρθούν οι διατάξεις που επιτρέπουν στο ΤΕΕ να έχει υπηρεσία ΓΕΜΗ

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Καμιά χρέωση για κλήσεις στο κέντρο βλαβών κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια»

admin

Ifo: «Πάτησε γκάζι» η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία τον Φεβρουάριο

admin

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού στο Μενίδι

admin

Cisco: Διοργανώνει μία σειρά μηνιαίων διαλόγων «Digital Talks @ DT&S»

admin