Image default
Επιχειρήσεις

Βύρων Νικολαΐδης: Νέο μεγάλο συμβόλαιο του ομίλου Peoplecert με τη γαλλική κυβέρνηση

Κίνηση ματ στη γαλλική αγορά έκανε ο όμιλος Peoplecert του Βύρωνα Νικολαϊδη. Υπέγραψε μέσω της θυγατρικής του LanguageCert τετραετές αποκλειστικό συμβόλαιο, μετά διεθνή διαγωνισμό, με το Γαλλικό Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, Έρευνας & Καινοτομίας για τη διενέργεια 636.000 εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας Αγγλικών LanguageCert σε Γάλλους προπτυχιακούς, ΒΤS (Brevet de Τechnicien Supérieur) και DUT (Diplôme Universitaire de Technologie) φοιτητές στη Γαλλία, αλλά και στις υπερπόντιες περιοχές της.

Η  LanguageCert, φορέας πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων, κέρδισε τον διαγωνισμό  αποκλείοντας ιστορικούς παίκτες της αγοράς γλωσσομάθειας Αγγλικής, καθώς αξιολογήθηκαν οι υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις και εξετάσεις που παρέχει.

«Η παροχή εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας σε Γάλλους φοιτητές και η αναγνώριση από το Γαλλικό Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, ‘Ερευνας & Καινοτομίας είναι μεγάλη τιμή για μας. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας στην ανάπτυξη και διάθεση υψηλής ποιότητας, διεθνώς αναγνωρισμένων εξετάσεων ξένων γλωσσών που ενισχύουν τις προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, στις σπουδές και τη ζωή των υποψηφίων μας παγκοσμίως»  τονίζει ο Βύρων Νικολαΐδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert.

Η πιστοποίηση της γνώσης Αγγλικών σε όλους τους φοιτητές γίνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του γαλλικού κράτους να ενθαρρύνει τους νέους  να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους σε ξένες γλώσσες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα  να προσαρμοστούν, να ανταγωνιστούν και να ανταποκριθούν στην παγκοσμιοποιημένη αγορά. Έτσι, για να ολοκληρώσουν οι φοιτητές  τις σπουδές τους στη Γαλλία και το εξωτερικό, για να εργαστούν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους θα πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους στην Αγγλική γλώσσα έχοντας στα «χέρια τους»  την πιστοποίηση LanguageCert Test of English (LTE).

Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια θα διενεργηθούν περίπου 636.000 εξετάσεις σε φοιτητές σε 330 πανεπιστήμια στη Γαλλία και σε υπερπόντιες περιοχές. Οι Γάλλοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εξεταστούν γραπτώς σε δύο θεματικές, Reading, Listening & Writing για να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα επίπεδα B2, C1 και C2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Το παγκόσμιο δίκτυο Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων LanguageCert διενεργεί paper-based και computer-based εξετάσεις και ελέγχεται αυστηρά με βάση τις πιο απαιτητικές διαδικασίες ασφαλείας για την εξασφάλιση της ποιότητας των εξετάσεων. Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν ψηφιακά μέσω της LanguageCert Online εξέτασης, με τηλεπιτήρηση.

H εφαρμογή της εξ’ αποστάσεως επιτήρησης, επιτρέπει στους υποψηφίους να προγραμματίζουν (24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο) την εξέτασή τους επιλέγοντας οι ίδιοι πού επιθυμούν να εξεταστούν, στο σπίτι τους ή το γραφείο τους. Αμέσως μετά τη διαδικασία της εξέτασης λαμβάνουν εντός δύο ημερών τα αποτελέσματα και σε περίπτωση επιτυχίας μπορούν να «κατεβάσουν» και να εκτυπώσουν το e-certificate τους μέσα από τον LanguageCert λογαριασμό τους. Το πιστοποιητικό θα τους σταλεί και σε έντυπη μορφή.

Σημειώνεται ότι το Language Test of English αναγνωρίζεται πλήρως από τα κράτη παγκοσμίως, ενώ και στην Ελλάδα, τα επίπεδα αξιολόγησης  γνώσης της αγγλικής γλώσσας B1, B2, C1 and C2 αναγνωρίζονται απολύτως από το ΑΣΕΠ.

Διαβάστε περισσότερα

Στον «πάγο» 3.000 πλειστηριασμοί – Τα ηχηρά ονόματα που γλιτώνουν το e-σφυρί

Μπιλ Γκέιτς: Αυτές είναι οι δύο μεγάλες καταστροφές που προβλέπει μετά την πανδημία

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Χρηματοδοτικά εργαλεία με «κλειδί» το business plan

Σχετικα αρθρα

Κομισιόν: Σημαντική η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων

admin

Visa: Πρωτοβουλία για την ψηφιακή προσαρμογή σε 8 εκατ. μικρές επιχειρήσεις στην Ευρώπη

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 5/4 το πόρισμα για το Πόρτο Καρράς

admin

Επισήμως στα χέρια της ΜΙΝΕΡΒΑ το Pummaro

admin

Χ.Α.: Συγχρονίζεται με το θετικό momentum των διεθνών αγορών

admin

Τεχνικά ζητήματα στο δίκτυο της Vodafone – Αποκαθίσταται το πρόβλημα

admin

Βιοκαρπέτ: ΕΓΣ για έκδοση ΚΟΔ 5,23 εκατ.

admin

Jumbo: Ετήσια πτώση 34% στις πωλήσεις του Φεβρουαρίου

admin

Νέα COSMOTE TV: Ένας χρόνος λειτουργίας για τη Νο1 ελληνική streaming υπηρεσία

admin

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία του ελληνικού startup οικοσυστήματος

admin

Περιφέρεια Αττικής: Από τον Απρίλιο η καταβολή ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

admin

Πτώση πωλήσεων 34% τον Φεβρουάριο για τα Jumbo

admin