Image default
Επιχειρήσεις

Νέο ΔΣ στην Άκτωρ Παραχωρήσεις – Πρόεδρος ο Ευθύμιος Μπουλούτας

Νέο ΔΣ στην Άκτωρ Παραχωρήσεις - Πρόεδρος ο Ευθύμιος Μπουλούτας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Άκτωρ Παραχωρήσεις ΑΕ, θυγατρικής του ομίλου Ελλάκτωρ, με τον Ευθύμιο Μπουλούτα (φωτο) να αναλαμβάνει χρέη προέδρου, ενώ διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Γεώργιος Συριανός.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουλούτας είναι πλέον ο νέος πρόεδρος και της ΗΛΕΚΤΩΡ, έτερης θυγατρικής της Ελλάκτωρ.

Αναλυτικότερα, η σύνθεση του νέου ΔΣ της Άκτωρ Παραχωρήσεις έχει ως εξής:

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑΣ – Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Έχει διατελέσει Partner στην Grant Thornton, Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin Ivestment Group (MIG), Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin Popular Bank, Γενικός Διευθυντής της Eurobank ως υπεύθυνος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Asset Management και Διευθύνων Σύμβουλος της Ιονικής Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (Ph.D.) από το Massachusetts Institute of Technology (MIT), μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. από το Πανεπιστήμιο Stanford, και Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΑΝΟΣ – Διευθύνων Σύμβουλος

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 1977 μέχρι και το 1981 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας σε μελέτες και κατασκευές ποικίλων τεχνικών έργων, ενώ υπήρξε στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. από το 1981 μέχρι το 1989. Από το 1990 ενετάχθη στον ιδιωτικό τομέα με θέσεις Γενικού Διευθυντή ή Τεχνικού Διευθυντή σε διάφορες μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, με αντικείμενο την κατασκευή σύνθετων τεχνικών έργων κάθε μορφής (αυτοκινητόδρομοι ΠΑΘΕ και ΕΓΝΑΤΙΑΣ, σιδηροδρομικά έργα, Ολυμπιακά έργα, σήραγγες, φράγματα κλπ.). Από το έτος 2007 έχει ενεργό συμμετοχή στη διαχείριση σημαντικών έργων παραχώρησης  (ΜΟΡΕΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ κλπ.). Είναι επί χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων (Σ.Τ.Ε.Α.Τ.), ενώ διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.).

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΟΚΑΡΗΣ – Σύμβουλος

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 1998 έως το 2007 διατέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε. Από 2007 – 2018 διατέλεσε μέλος Δ.Σ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε και της ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ – Σύμβουλος

Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής σε πολυεθνικές και εγχώριες εταιρίες σε διάφορους κλάδους της  αγοράς. Έχει εργασθεί σε εταιρίες πληροφορικής, τηλεπικοινωνίας, κατασκευής, ταχυμεταφορών και παραχωρήσεων. Από το 1996 κατείχε διευθυντική θέση στον Όμιλο Intracom. Έχει σημαντική εμπειρία στην οργάνωση-παρακολούθηση λειτουργίας οικονομικών τμημάτων, στον έλεγχο-παρακολούθηση εταιριών εισηγμένων στο χρηματιστήριο, σε οικονομοτεχνικές/ χρηματοοικονομικές μελέτες και στον στρατηγικό σχεδιασμό των οικονομικών δραστηριοτήτων επιχειρήσεων. Από το 2008 έως σήμερα είναι Οικονομική και Διοικητική Διευθύντρια σε εταιρείες Παραχώρησης του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, με ευρύτατη εμπειρία σε θέματα χρηματοοικονομικής παρακολούθησης έργων Παραχώρησης. Η Μαριλένα Νιτσοπούλου κατέχει BSc. σε Computer Science από το University of London Royal Holloway, PG diploma σε Applied Mathematics University of London Kings College και MSc. σε Operational Research από το University of Strathclyde.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ – Σύμβουλος

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην υδραυλική μηχανική, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και από τότε ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού. Εργάστηκε, μεταξύ άλλων, ως αντιπρόεδρος και μέλος ΔΣ στην εταιρεία Εργονομία ΑΕ καθώς και ως Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Εργομετρία ΑΕ. Έως και σήμερα εργάζεται ως Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τεχνικής και εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Temco AE.

 • Ευθύμιος Μπουλούτας
 • Γεώργιος Συριανός
 • Άγγελος Γιοκαρής
 • Μαρία Ελένη Νιτσοπούλου
 • Κωνσταντίνος Τούμπουρος
 • Άκτωρ Παραχωρήσεις
 • Ελλάκτωρ
 • Ηλέκτωρ

  Σχετικα αρθρα

  Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Zητά μείωση ενοικίου 100% ανεξαρτήτως κύριου ΚΑΔ επιχείρησης

  admin

  Enterprise Greece και eBay επεκτείνουν τη συνεργασίας τους για ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών

  admin

  Intralot: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 20% στην Intralot de Peru έναντι $16,2 εκατ.

  admin

  Intralot: Πούλησε τη συμμετοχή της στην Intralot de Peru

  admin

  Η μάχη των μίνι μάρκετ: Νέοι παίκτες για την «πίτα» των 8 δισ. ευρώ στη μικρή λιανική

  admin

  Στα 18,815 τρισ. το συνολικό ενεργητικό των αμοιβαίων κεφαλαίων στην Ε.Ε. το 2020

  admin

  SOLIDUS: Υπόμνημα για το Συνεγγυητικό Κεφάλαιο

  admin

  Εθνική Ασφαλιστική: Συμφωνία με την Hellenic Healthcare Group για την κάλυψη ρομποτικών επεμβάσεων

  admin

  Eurolife FFH: Eπιταχύνει τον διάλογο για την κλιματική αλλαγή

  admin

  Yalco: Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας

  admin

  Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Yalco-Τα νέα μέλη

  admin

  The View: Εκεί που ο κοσμοπολιτισμός συναντά τη χαλάρωση

  admin