Image default
Επιχειρήσεις

DIALECTICA: Επέκταση δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ

Στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά των ΗΠΑ, προχωρά η Dialectica, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές start-up. Μετά την πρόσφατη επέκταση της εταιρείας στο Μόντρεαλ του Καναδά, η Dialectica “ανοίγει” γραφείο και στη Νέα Υόρκη έχοντας πάντα ως οδηγό το όραμά της να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει την πρόσβαση σε γνώση και πληροφορίες παγκοσμίως.

Η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη των αγορών (experts) που τους ενδιαφέρουν με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει συμβάλλει στην ολοκλήρωση επιχειρηματικών συμφωνιών ύψους πάνω από 180 δισ. ευρώ, γεγονός που την έχει καθιερώσει ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των Information Services (primary research) παγκοσμίως. H επέκταση της Dialectica στη Νέα Υόρκη αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της εταιρείας καθώς η Αμερική αντιπροσωπεύει το 55% της αγοράς των υπηρεσιών παροχής πρωτογενούς έρευνας, με τη Νέα Υόρκη να θεωρειται το κέντρο της παγκόσμιας οικονομικής και επενδυτικής δραστηριότητας.

Ο συνιδρυτής και CEO της Dialectica, Γιώργος Τσαρούχας, αναφέρει σχετικά: «H επιτυχημένη επέκταση της Dialectica σε Αθήνα, Λονδίνο και Μόντρεαλ μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για το άνοιγμά μας στην αγορά της Νέας Υόρκης. Με οδηγό το όραμά μας να απλοποιήσουμε και να εκσυγχρονίσουμε την πρόσβαση σε γνώση και πληροφορίες παγκοσμίως, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην επέκταση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών αλλά και την διαρκή ανάπτυξη των ικανοτήτων, γνώσεων και δεξιοτήτων των ανθρώπων μας – την κινητήριο δύναμη της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια”

Σήμερα, η Dialectica απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους στα γραφεία της στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Μόντρεαλ, στους οποίους παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναγνώρισης σε επίπεδο αμοιβών, παροχών, επαγγελματικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος εργασίας.  Αξίζει να σημειωθεί πως το 2020 η εταιρεία αναδείχθηκε ως “Best Workplace”, ενώ έχει αποσπάσει σειρά βραβείων για το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο που εφαρμόζει από το ξεκίνημά της και στηρίζεται στη διαρκή εκπαίδευση, επιβράβευση και εξέλιξη των εργαζομένων της. Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι να αποκτήσει μια ισχυρή παρουσία σε όλα τα μεγάλα επιχειρηματικά κέντρα απασχολώντας περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Το γραφείο της εταιρείας στην Αθήνα θα συνεχίσει να αποτελεί hub για την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή προσλαμβάνοντας συνεχώς ταλαντούχους νέους και επαγγελματίες.

Σχετικά με την Dialectica 

Με όραμα να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει την πρόσβαση σε γνώση και πληροφορίες παγκοσμίως, η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη (experts) των αγορών που τους ενδιαφέρουν με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Η Dialectica ιδρύθηκε το 2015 και σήμερα διατηρεί γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ και Νέα Υόρκη απασχολώντας περισσότερους από 300 εργαζόμενους. Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων της καθώς και η ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών.

Σημαντικά στοιχεία:

  • Ιδρύθηκε το 2015 από τον Γιώργο Τσαρούχα & τον Fred Corkett
  • Απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους
  • Το 2020 προσέλαβε πάνω από 150 άτομα ( 80% αύξηση προσωπικού) ενώ αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 50 ανοιχτές θέσεις εργασίας (μπορείτε να τις δείτε εδώ)
  • Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Dialectica έχει βοηθήσει να κλειστούν επιχειρηματικές συμφωνίες ύψους πάνω από 180 δισ. ευρώ.
  • Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ και Νέα Υόρκη
  • Το 2020 αναγνωρίστηκε ως Best Workplace από το Great Place to Work® Hellas (top 10 επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2020).
  • Η tech ομάδα της Dialectica απαρτίζεται από 25+ άτομα. Βασική τους προτεραιότητα είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας πληροφόρησης βασιζόμενη στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες

Βιογραφικό Γιώργου Τσαρούχα, CEO & συνιδρυτή, Dialectica

Ο Γιώργος Τσαρούχας είναι CEO και συνιδρυτής της Dialectica. Με όραμα να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει την πρόσβαση σε γνώση και πληροφορίες παγκοσμίως, η Dialectica σήμερα διατηρεί γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ και Νέα Υόρκη απασχολώντας περισσότερους από 300 εργαζόμενους. Πριν την ίδρυση της Dialectica, ο Γιώργος συμβούλευε μερικούς από τους μεγαλύτερους θεσμικούς επενδυτές σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Ο Γιώργος έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά στα Πανεπιστήμια Johns Hopkins και Harvard.

Διαβάστε ακόμη:

Άρειος Πάγος: Συνταγματικό το άρθρο για την απιστία τραπεζικών στελεχών

Επιδότηση €5.000 ευρώ για e-shop: Πρεμιέρα για τις αιτήσεις – Ποιοι τη δικαιούνται

Η συγχώνευση των λιμανιών Αμβέρσας- Zeebrugge πιέζει τον Πειραιά

 

Σχετικα αρθρα

Cisco: Διοργανώνει μία σειρά μηνιαίων διαλόγων «Digital Talks @ DT&S»

admin

Έρευνα διαΝΕΟσις: Μόνο το 59% των ελληνικών επιχειρήσεων είχαν website τα τελευταία 2 χρόνια

admin

Reggeborgh: Διαψεύδει το ενδιαφέρον για Παναθηναϊκό

admin

TÜV AUSTRIA Hellas: Η Intrasoft International πιστοποιήθηκε με σειρά προτύπων ISO

admin

TÜV Hellas: Η Intrasoft International πιστοποιήθηκε με σειρά προτύπων ISO

admin

IHS Markit: Οριακή συρρίκνωση στην απόδοση της μεταποίησης τον Φεβρουάριο

admin

Eunice Energy Group: Άμεση υλοποίηση δύο μεγάλων έργων αποθήκευσης ενέργειας σε Πτολεμαΐδα και Μεγαλόπολη

admin

BriQ Properties: Ακίνητα αξίας €100,4 εκατ. στο χαρτοφυλάκιό της

admin

BriQ Properties: 100,4 εκατ. ευρώ η αποτίμηση των 28 ακινήτων

admin

Στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση για την παράταση των εκπτώσεων

admin

Χ.Α.: Αυξάνεται η πιθανότητα υπέρβασης των 805-810 μονάδων

admin

Forthnet: Λήγει η δημόσια πρόταση-Διαγράφεται η μετοχή μέχρι τέλος Μαρτίου

admin