Image default
Επιχειρήσεις

Intracom Telecom: Εκσυγχρονίζει το δίκτυο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας

Intracom Telecom: Εκσυγχρονίζει το δίκτυο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, σε συνεργασία με την Xentia, Πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης, ενισχύσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας (KSP Warsaw).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Intracom Telecom, μέσω του ασύρματου πολυσημειακού (PtMP) ραδιοσυστήματος WiBAS™ OSDR στη ζώνη συχνοτήτων 28 GHz, η Intracom Telecom θα επεκτείνει το υπάρχον κλειστό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας (CCTV) της KSP Warsaw. Επιπλέον, η λύση θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των δικτύων (backhauling) όλων των αστυνομικών σταθμών της πόλης, επιτυγχάνοντας έτσι τη διασύνδεση όλων των αστικών αστυνομικών υπηρεσιών της Βαρσοβίας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές δυνατότητες και την εξαιρετική απόδοση του WiBAS™ OSDR της Intracom Telecom, θα ενισχύσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV της πόλης με κάμερες υψηλής ευκρίνειας (HD), παρέχοντας άμεσες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με παράνομες ενέργειες (όπως εγκλήματα, αδικήματα και άλλα) που συνέβησαν στις περιοχές κάλυψης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτού του έργου, το υπάρχον δίκτυο WiBAS™, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία από το 2015, θα ενισχυθεί προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής της κάμερας CCTV, ενώ ταυτόχρονα το δίκτυο θα επεκταθεί με την προσθήκη νέων καμερών. Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™, το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του υποστηρίζοντας έτσι το σύνολο του δικτύου, προσφέροντας νέες δυνατότητες, όπως τοπολογία δακτυλίου και άλλα.

«Η διαρκής εμπιστοσύνη της KSP Warsaw στην Intracom Telecom για την αναβάθμιση του δικτύου της μας γεμίζει υπερηφάνεια. Η ανανέωση της συνεργασίας μας αποδεικνύει έμπρακτα την ποιότητα της τεχνολογίας της εταιρείας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποστήριξη και οι υπηρεσίες που παρέχει η Xentia στην τοπική αγορά αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Οι μικροκυματικές λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί, όχι μόνον για την αγορά τηλεπικοινωνιών, αλλά και για να ικανοποιούν ακόμα και κρίσιμες εφαρμογές καθώς και ευαίσθητες επικοινωνίες», επεσήμανε ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.

Το έργο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2021.

 • Intracom Telecom
 • Xentia
 • KSP Warsaw
 • CCTV
 • WiBAS

  Σχετικα αρθρα

  Γερογιάννης (Aegean): «Αργή η ανάκαμψη στα ταξίδια και το 2021, αλλά η Aegean θα βγει από την κρίση πιο ανταγωνιστική»

  admin

  Lamda: Πάνω από 15 προσφορές για τους δύο Πύργους στο Ελληνικό

  admin

  Κηφισιά: Συνελήφθη ο εφοπλιστής Μιχαήλ Ζολώτας – Εκκρεμούσε ένταλμα για έκδοσή του στην Κύπρο

  admin

  Λιανικό εμπόριο: Αυτές είναι οι 25 καλύτερες εταιρείες για το 2020 (γραφήματα)

  admin

  Γουόρεν Μπάφετ: «Μην ποντάρετε ποτέ εναντίον των ΗΠΑ» και άλλες 10 ατάκες που ξεχώρισαν

  admin

  Γουόρεν Μπάφετ: «Μην ποντάρετε ποτέ εναντίον της Αμερικής» και άλλες 10 ατάκες που ξεχώρισαν στο «ραβασάκι» προς τους επενδυτές

  admin

  Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας για σήμερα Σάββατο

  admin

  Τράπεζες: Το εμπόριο απορρόφησε το 25% των νέων χρηματοδοτήσεων

  admin

  ΟΤΕ: Το μέρισμα-έκπληξη και το bonus για τους μετόχους από τη Ρουμανία

  admin

  Mediterra: Στις 24/3 η ΓΣ για επέκταση παραγωγικής μονάδας

  admin

  ΕΚΤΕΡ: Εκλογή νέου ΔΣ και έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

  admin

  Ελλάκτωρ: Έκτακτη ΓΣ ζητούν Μπάκος-Καϋμενάκης

  admin