Image default
Επιχειρήσεις

MIG: Οι μέτοχοι μπορούν να συμμετάσχουν στην ΕΓΣ μέσω αντιπροσώπων

Η Marfin Investment Group Α.Ε. ενθαρρύνει τους μετόχους της να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2021, μέσω αντιπροσώπων.

Επίσης, διευκρινίζει ότι όσοι προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής της ΕΓΣ, θα υποβληθούν σε δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Με ξεχωριστή ανακοίνωση, η εταιρεία ενημερώνει για τη διαδικασία άσκησης του ατομικού δικαιώματος των μετόχων για συμμετοχή στη γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης, αν κατοικούν σε άλλη χώρα από εκείνη όπου πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση ή αν υπάρχει άλλος σπουδαίος λόγος, ιδίως ασθένεια, αναπηρία ή επιδημία.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26.2.2021, ώρα 15:00, στον προκαθορισμένο τόπο συνεδρίασης σύμφωνα με την από 5.2.2021 πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι στην αίθουσα ισογείου του κτιρίου 14Β του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος Αττικής, όπου στεγάζονται τα γραφεία της έδρας των θυγατρικών “VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.”, “GOODY’S Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ” και “EVEREST Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ”.

Οι προσερχόμενοι θα υποβληθούν κατά την είσοδο στο χώρο σε δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19 (rapid test).

Ενόψει των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19 που τέθηκαν σε ισχύ κατά το χρονικό διάστημα από την 11.2.2021 έως την 1.3.2021 και για τον περιορισμό των προσώπων που θα προσέλθουν στο χώρο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στον απολύτως αναγκαίο αριθμό, η Εταιρία ενθαρρύνει τους Μετόχους να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου, ο οποίος θα ασκήσει το δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τις έγγραφες οδηγίες που θα του χορηγηθούν. Κάθε μέτοχος μπορεί να διορίσει έως τρεις (3) αντιπροσώπους.

Η Εταιρία έχει καθορίσει συγκεκριμένα πρόσωπα εκ των στελεχών της (κ.κ. Σπυρίδων Παπαγιάννης, Σταυρούλα Μαρκουλή, Αναστασία Παρασκευοπούλου), τα οποία οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να εξουσιοδοτήσουν να τους εκπροσωπήσουν και να ψηφίσουν αντ’ αυτών και για λογαριασμό τους στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τις ρητές οδηγίες τους.

Όσοι εκ των μετόχων επιθυμούν να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής, παρακαλούνται να καλούν στα τηλέφωνα 210-3335039 και 210-3288737 (κ.κ. Ιωάννης Σγάγιας και Βάιος Λιάκος, στελέχη της “Πειραιώς Financial Holdings Ανώνυμη Εταιρεία”, στην οποία έχει ανατεθεί η διαχείριση του Μετοχολογίου της Εταιρίας).

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (άρθρο 125 παρ. 3 του ν. 4548/2018), οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να ζητήσουν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση με τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο, χωρίς φυσική παρουσία τους στον τόπο συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, εφόσον συντρέχει σπουδαίος λόγος, όπως η ύπαρξη της πανδημίας COVID-19. Η Εταιρία περιγράφει αναλυτικά τη διαδικασία που μπορούν να ακολουθήσουν οι Μέτοχοι που επιθυμούν να ζητήσουν τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης σε χωριστή ανακοίνωση.

Δεδομένου ότι οι συνθήκες διαμορφώνονται βάσει των εξελίξεων που αφορούν την πανδημία COVID-19 και των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει η Πολιτεία, παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι να παρακολουθούν τυχόν μεταγενέστερες ανακοινώσεις της Εταιρίας αναφορικά με την επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Διαβάστε ακόμη

Mega deal στη ναυτιλία: Το 45% της GasLog του Πήτερ Λιβανού απέκτησε η ΒlackRock

Ελλάκτωρ: Από την Εύβοια ξεκινά η μεγάλη συμφωνία με την πορτογαλική EDPR

Η κινεζική start-up που ετοιμάζεται να μπει στη Wall Street

Σχετικα αρθρα

Λιανικό εμπόριο: Αυτές είναι οι 25 καλύτερες εταιρείες για το 2020 (γραφήματα)

admin

Γουόρεν Μπάφετ: «Μην ποντάρετε ποτέ εναντίον της Αμερικής» και άλλες 10 ατάκες που ξεχώρισαν στο «ραβασάκι» προς τους επενδυτές

admin

Γουόρεν Μπάφετ: «Μην ποντάρετε ποτέ εναντίον των ΗΠΑ» και άλλες 10 ατάκες που ξεχώρισαν

admin

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας για σήμερα Σάββατο

admin

Τράπεζες: Το εμπόριο απορρόφησε το 25% των νέων χρηματοδοτήσεων

admin

ΟΤΕ: Το μέρισμα-έκπληξη και το bonus για τους μετόχους από τη Ρουμανία

admin

Mediterra: Στις 24/3 η ΓΣ για επέκταση παραγωγικής μονάδας

admin

ΕΚΤΕΡ: Εκλογή νέου ΔΣ και έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Ελλάκτωρ: Έκτακτη ΓΣ ζητούν Μπάκος-Καϋμενάκης

admin

Cenergy: Συνεργασία ΔΕΠΑ Εμπορίας, ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων και Σωληνουργείας Κορίνθου

admin

Ελλάκτωρ: Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. ζητούν οι Μπάκος – Καϋμενάκης

admin

Alpha Trust: Καθαρά κέρδη €1,01 εκατ. το 2020

admin