Image default
Επιχειρήσεις

DASTERI SYSTEMS Α.Ε.: Πλήρης δικαίωση της θρακιώτικης εταιρείας

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Εταιρία DASTERI A.E. η οποία εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη και συμβάλλει για 45 ολόκληρα χρόνια, ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας με 80 και πλέον μόνιμες θέσεις εργασίας, δέχθηκε επίθεση συκοφαντικών δημοσιευμάτων (FAKE NEWS) στοχεύοντας στην απαξίωση και την σπίλωση του κύρους της εταιρίας.

Αναφερόμαστε για μια Εταιρία η οποία παράγει τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών και δραστηριοποιείται από το 1976 στην κατασκευή πρωτοποριακών φωτιστικών σωμάτων Οχημάτων ενώ από το 2005 επέκτεινε το αντικείμενό της στην κατασκευή Φωτιστικών LED Εξωτερικών και Εσωτερικών χώρων, εξάγοντας τα ποιοτικά προϊόντα της σε περισσότερες από 50 Χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σημαντικοί πελάτες της επί δεκαετίες είναι η MERCEDES, FORD, MICROCAR, IVECO, VOLVO, ISUZU και πλειάδα άλλων.
Επιπλέον από το 2009 η DASTERI A.E. ήταν η εταιρία της Χώρας η οποία πραγματοποίησε το πρώτο έργο φωτισμού LED στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Κομοτηνής. Από το 2009 έως και σήμερα συμμετείχε με επιτυχία σε περισσότερους από 100 δημόσιους και διεθνείς διαγωνισμούς αντικατάστασης φωτισμού, έχοντας τοποθετήσει περισσότερα από 150.000 φωτιστικά LED. Την τελευταία 5ετία ολοκλήρωσε και παρέδωσε με πλήρη επιτυχία σε 16 Δήμους της Χώρας, έργα ολικής αντικατάστασης φωτισμού, με 10ετή εγγύηση/συντήρηση καλής λειτουργίας όλου του εγκατεστημένου φωτιστικού εξοπλισμού.

Η απόφαση 282/2021 του VII Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου (αρμοδίου Ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας για τις Δημόσιες Συμβάσεις), βάζει οριστικά τέλος στα FAKE NEWS και στην συκοφαντία, κρίνοντας απολύτως Νόμιμους, εύλογους και ανάλογους του αντικειμένου της σύμβασης, όλους τους όρους και τα κριτήρια επιλογής αναδόχου της διακήρυξης “Προμήθειας φωτιστικών LED” του Δήμου Λαυρεωτικής. Το αρμόδιο Δικαστήριο με την 282/2021 Απόφαση του, έκρινε ότι ορθώς ετέθησαν από την Αναθέτουσα (όπως και σε πλειάδα άλλων ιδίου αντικειμένου παρόμοιων διαγωνισμών) οι όροι της διακήρυξης, οι οποίοι διασφαλίζουν αφ’ ενός το δημόσιο συμφέρον και αφ’ ετέρου την ορθή εκτέλεση συμβάσεων ενός τόσο ειδικού αντικειμένου, από αξιόπιστους προμηθευτές, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν ότι διαθέτουν την ικανότητα να παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Σχετικα αρθρα

Amazon: Ο τεχνολογικός κολοσσός κατασκοπεύει τους εργαζομένους του – Δείτε πώς

admin

Asos: O μεγάλος νικητής της πανδημίας στην αρένα του εμπορίου

admin

Ανοίγουν και τα ΙΚΕΑ μετά την άρση του περιορισμού των 20 ατόμων

admin

Amazon: Απέτυχε η προσπάθεια ίδρυσης του πρώτου συνδικάτου των εργαζομένων στην Αλαμπάμα

admin

Forthnet: Παύση της διαπραγμάτευσης της μετοχής στις 23 Απριλίου

admin

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Ανοίγουν στις 12 Απριλίου – Πώς θα λειτουργήσουν

admin

Bread Factory: Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στα Γ.Ν. και Π.Ν. Λάρισας και 1.000 στολών στο «Σωτηρία»

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Προσοχή στο κενό

admin

REDS: Πότε ξεκινά το Cambas Park – Επένδυση 200 εκατ. ευρώ

admin

Forthnet: Η 6η διαγραφή εισηγμένης το 2021

admin

B&F: Επανέναρξη του προγράμματος αγοράς ιδίων ομολογιών

admin

Greenhill: Συμπεράσματα από την έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τον κατασκευαστικό κλάδο

admin