Image default
Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ο Όμιλος Epsilon Net συνεχίζει αδιάλειπτα να εφαρμόζει τη δέσμευσή του για πλήρη στήριξη των επαγγελματιών στα πρώτα βήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα την περίοδο αυτή. Σε συνέχεια των δράσεών της προς την κατεύθυνσή αυτή, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η δωρεάν ενημερωτική ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών για την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη 25/2 με την στήριξη της Epsilon Net.

Πάνω από 800 επαγγελματίες παρακολούθησαν τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με βασικό θέμα το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον και τις εξελίξεις στην υιοθέτηση της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ. Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου στο χαιρετισμό του καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Όμιλο της Epsilon Net για την συμμετοχή του στην Ημερίδα, την προσφορά του στη διάδοση της γνώσης σχετικά με το myDATA και τα ηλεκτρονικά βιβλία και της παροχής λύσεων στις ΜΜΕ και τους ελεύθερους επαγγελματίες σχετικά με τις ανάγκες και υποχρεώσεις που προκύπτουν από το συγκεκριμένο μέτρο.

Ο κ. Σπύρος Σταυρούλιας, Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Α, ο κ. Παναγιώτης Παντελής, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Επιμελητηρίου και ο κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκαν στις νέες υποχρεώσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών που συνδέονται με τα Ηλεκτρονικά Τιμολόγια από 1.4.21.

Στη συνέχεια, ο κ. Πέτρος Κοραλής, Διευθυντής Πωλήσεων της Epsilon Net αναφέρθηκε σε όλη την 360Ο γκάμα λύσεων της Epsilon Net για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και παρουσίασε αναλυτικά την πιο ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της αγοράς, το Epsilon Smart. Η βραβευμένη και πλέον καινοτόμα εμπορική εφαρμογή για γρήγορη έκδοση και αποστολή παραστατικών με ταυτόχρονη, online ενημέρωση της myDATA και του λογιστή προσφέρει ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στο χρήστη μέσα από ένα πλήρως φιλικό περιβάλλον. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα γίνεται οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή, ενώ καλύπτει ένα σύνολο αναγκών του επαγγελματία, όπως Διαχείριση Παραστατικών, Εξόδων, Εισπράξεις, Πληρωμές, Ραντεβού. Οι νέες, εξειδικευμένες εκδόσεις του Epsilon Smart για επαγγελματικούς κλάδους (Epsilon Smart Themida, Epsilon Smart Hygeia, Epsilon Smart Architect, Epsilon Smart Philoxenia) προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στους ελεύθερους επαγγελματίες καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Το Epsilon Smart είναι συνδρομητική υπηρεσία, χωρίς κόστος εγκατάστασης και διατίθεται για δωρεάν δοκιμή μέσα από την ιστοσελίδα www.epsilonsmart.gr

Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν από την Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net και οι απαντήσεις θα προωθηθούν από το Επιμελητήριο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Όμιλος Epsilon Net ευχαριστεί το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών για την εξαιρετική συνεργασία και επιφυλάσσεται για ακόμα περισσότερες ενέργειες πληροφόρησης των επαγγελματιών στην απαιτητική αυτή συγκυρία.

Διαβάστε ακόμα:

«Game of Thrones» στην ελληνική κρουαζιέρα με σύγκρουση αρμοδιοτήτων υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας

Επανέρχεται ο σχεδιασμός για το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο της Εφορίας

Tο παράλογο με τα τέλη κυκλοφορίας 2021 (αλλά και κάθε χρονιάς)

Σχετικα αρθρα

Amazon: Ο τεχνολογικός κολοσσός κατασκοπεύει τους εργαζομένους του – Δείτε πώς

admin

Asos: O μεγάλος νικητής της πανδημίας στην αρένα του εμπορίου

admin

Ανοίγουν και τα ΙΚΕΑ μετά την άρση του περιορισμού των 20 ατόμων

admin

Amazon: Απέτυχε η προσπάθεια ίδρυσης του πρώτου συνδικάτου των εργαζομένων στην Αλαμπάμα

admin

Forthnet: Παύση της διαπραγμάτευσης της μετοχής στις 23 Απριλίου

admin

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Ανοίγουν στις 12 Απριλίου – Πώς θα λειτουργήσουν

admin

Bread Factory: Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στα Γ.Ν. και Π.Ν. Λάρισας και 1.000 στολών στο «Σωτηρία»

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Προσοχή στο κενό

admin

REDS: Πότε ξεκινά το Cambas Park – Επένδυση 200 εκατ. ευρώ

admin

Forthnet: Η 6η διαγραφή εισηγμένης το 2021

admin

B&F: Επανέναρξη του προγράμματος αγοράς ιδίων ομολογιών

admin

Greenhill: Συμπεράσματα από την έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τον κατασκευαστικό κλάδο

admin