Image default
Επιχειρήσεις

Spotawheel: Στη 41η θέση της λίστας των FT με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης

Ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης, οι καινοτόμες μέθοδοι και η βιώσιμη στρατηγική της Spotawheel αναγνωρίζονται με τον πιο έμπρακτο τρόπο, στη λίστα των Financial Times και Statista με τις 1.000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη για το 2021, όπου η Ελληνική εταιρεία καταλαμβάνει τη 41η θέση!

Η σημαντική αυτή αναγνώριση έρχεται σε μία χρονιά πρόκληση, ιδιαίτερα για τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες, αφού η πανδημία και η πανευρωπαϊκή επιβολή των lockdowns είχε ανασταλτικές συνέπειες σε πολλές υποψήφιες επιχειρήσεις. Η λίστα FT1000, η οποία πραγματοποιείται τόσο από τους Financial Times όσο και από την Statista, απαριθμεί τις ευρωπαϊκές εταιρείες που πέτυχαν το υψηλότερο αθροιστικό ετήσιο ποσοστό αύξησης τζίρου μεταξύ 2016 και 2019.

Συγκεκριμένα, η λίστα FT1000 αποτυπώνει μήνες έρευνας, δημόσιες προσκλήσεις συμμετοχής και ενδιαφέροντος, εντατικές αναλύσεις στις βάσεις δεδομένων και τα μητρώα επιχειρήσεων, αλλά και απευθείας επικοινωνία των FT και Statista με δεκάδες χιλιάδες υποψήφιες εταιρείες.

Από αυτές, στη λίστα τελικώς συμπεριλαμβάνονται οι 1000 καλύτερες εταιρείες μέσα από ένα σύνολο εκατομμύρια επιχειρήσεων στην Ευρώπη, με γνώμονα τους υψηλούς ρυθμούς βιώσιμης και οργανικής ανάπτυξης. Η καθολική αύξηση των πωλήσεων, η υιοθέτηση νέων πρακτικών αλλά και η δημιουργία ενός σταθερού και βιώσιμου πλάνου ανάπτυξης της Spotawheel έπαιξαν καθοριστικό ρόλο προκειμένου να είναι η πιο επιτυχημένη Ελληνική εταιρεία της λίστας, καταλαμβάνοντας την 41η θέση της πανευρωπαϊκής κατάταξης σε σύνολο 1.000 εταιρειών, με αθροιστικό ρυθμό ετήσιας ανάπτυξης 184.9%!

Συνολικά, μόλις 4 Ελληνικές εταιρείες συμπεριλήφθηκαν στην λίστα FT1000:

• Spotawheel (#41)
• Convert Group (#381)
• Ballian Τεχνική (#575)
• Majar – Matzaridis Bros (#867)

Δείτε την πλήρη λίστα εδώ

Η Spotawheel, είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η οποία δραστηριοποιείται ήδη σε Ελλάδα και Πολωνία και επεκτείνεται και σε άλλες αγορές της Ευρώπης. Αλλάζει την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, προσφέροντας 100% ασφάλεια, διαφάνεια, αξιοπιστία και υποστήριξη τόσο κατά την αγορά όσο και αργότερα.

Το πετυχαίνει μέσα από λεπτομερείς τεχνικούς ελέγχους, αναλυτικές φωτογραφίες αυτοκινήτων, μακρά εγγύηση αλλά και μια σειρά παροχών, όπως Test Drive, προβολή 360° και δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

H Spotawheel ξεκίνησε από την Ελλάδα το 2015, απασχολεί ήδη πάνω από 130 άτομα εντός και εκτός Ελλάδος ενώ βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση υποψηφίων σε όλη την Ευρώπη που θα στελεχώσουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της μέσω των προσφερόμενων ανοιχτών θέσεων εργασίας που θα βρείτε στο στην ιστοσελίδα της.

Διαβάστε ακόμη:

«Παγώνουν» για οκτώ μήνες οι κατεδαφίσεις σε όλη τη χώρα

Εν αναμονή του ΣτΕ – μετά από προσφυγή του δήμου – οι Άραβες του Αστέρα για το 5* project στη Μύκονο

Τιτλοποιήσεις €31,3 δισ. «σήκωσε» ο «Ηρακλής» – Την Παρασκευή το επίσημο αίτημα για την 18μηνη παράταση

Σχετικα αρθρα

Το ΔΕΕ «έκοψε τα φτερά» της Ryanair: Νόμιμες οι κρατικές ενισχύσεις σε αεροπορικές εταιρείες

admin

AEGEAN: Μερική αλλαγή χρήσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από το ομολογιακό δάνειο

admin

Έρευνα ΕΥ: Τι θα αλλάξει στον ρόλο των CFOs μετά την πανδημία

admin

COSMOTE:Το 5G ήρθε, το 3G φεύγει

admin

Happy Berth Days: Kαμπάνια από τη D-Marin για 7 ημέρες δωρεάν ελλιμενισμό

admin

Cosmote: Το 5G ήρθε, το 3G φεύγει

admin

Aegean: Μερική αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων του ομολογιακού δανείου

admin

Pfizer: Με οδηγό την καινοτομία και σκοπό την ανάπτυξη

admin

Yπουργείο Εργασίας: 5.150 έλεγχοι από το ΣΕΠΕ τον Μάρτιο – Πρόστιμα 1,8 εκατ. ευρώ

admin

Χ.Α.: Παραμένει ενεργό το ανοδικό momentum

admin

ΕΒΕΠ: 12 προτάσεις για να ανταποκριθούν οι επιχειρήσεις στις φορολογικές απαιτήσεις

admin

Greenhill: αυτοί είναι οι λόγοι που δεν θα ψηφίσουμε την αύξηση κεφαλαίου αν δεν αλλάξει το ΔΣ 

admin