Όπως είχε εκτιμηθεί στις 7 Μαρτίου η υπέρβαση των 4,19 ευρώ έδωσε ιδιαίτερη ώθηση στις τιμές της μετοχής και σήμερα φθάσαμε στην επίτευξη του μέγιστου στόχου του μικρότερου ανοδικού σχηματισμού.

Ο επόμενος σχηματισμός παρουσιάστηκε τελευταία φορά εδώ. Για την ώρα σειρά παίρνει η παράλληλη της ανοδικής γραμμής τάσης που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα και η ισότητα του τρέχοντος με το πρώτο ανοδικό κύμα. Η στηρίξεις είναι στο μεν εβδομαδιαίο στα 3,705 στο δε ημερήσιο στα 4,095 ευρώ αλλά δεν φαίνεται πιθανό να μας απασχολήσουν μέχρι να ανέβουν κι άλλο.

ΤΕΝΕΡΓ

Ο ΩΚΩ που προς στιγμή ενεργοποιήθηκε είναι απενεργοποιημένος με κίνηση που άρχισε την αμέσως επόμενη συνεδρίαση και πλέον έχουμε ενεργοποιημένο ένα μίνι σχηματισμό διπλού πυθμένα.

Πολύ καλή η εικόνα στην ΑΛΜΥ όπου οι τιμές έφθασαν να δοκιμάσουν την καθοδική μακροχρόνια γραμμή τάσης

Σημαντική η πιθανότητα να βρισκόμαστε σε κύμα 3  με τις τιμές να φθάνουν σήμερα στο κλείσιμο ακριβώς στο υψηλό του 2020. Μέχρι την κορυφή του κύματος 1 δεν φαίνεται κάποια σημαντική αντίσταση στη μακρο- και μεσοπρόθεσμη εικόνα. Στα 0,996 ευρώ βρίσκεται η πιο σημαντική στήριξη αφού χαμηλότερα αλλάζει η μεσοπρόθεσμη τάση. Με τη φόρα πάντως που έχουν οι τιμές δεν φαίνεται πιθανό να μας απασχολήσει ούτε καν η στήριξη του ημερήσιου που βρίσκεται τώρα στα 1,20.

Αποποίηση ευθύνης