Με τις τιμές να απέχουν λίγο ακόμη από τον μέγιστο στόχο του ανάστροφου ΩΚΩ στην περιοχή 1,29~ και τις στηρίξεις του ημερήσιου και πολύ περισσότερο του εβδομαδιαίου να βρίσκονται πολύ χαμηλότερα η τάση στο χαρτί είναι ακόμα ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα.

Αυτό που θα μπορούσε να διαταράξει την καλή τεχνική εικόνα είναι να δούμε εδώ, ίσως στο χθεσινό υψηλό μια κορύφωση που να οδηγήσει σε σχηματισμό διπλής κορυφής που ενεργοποιείται με παραβίαση των 1,046 ευρώ με στόχους που μπορούν να δοκιμάσουν τις στηρίξεις του ημερήσιου.

Οι τιμές όπως είδαμε δεν έφθασαν ακόμα ούτε στην ισότητα με το πρώτο κύμα και δεδομένου ότι πιθανόν να υποχωρήσουν οι πιέσεις οι προερχόμενες από το θέμα της ΠΕΙΡ σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη βελτίωση στην ξένες αγορές δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου δεδομένη η προαναφερθείσα κορύφωση.

Σε κάθε περίπτωση στο 30λ διάγραμμα βλέπουμε ότι εκτός από διπλή κορυφή μπορεί να σχηματιστεί κι ένας σχηματισμός κούπας που σε περίπτωση ενεργοποίησης μπορεί να φέρει τις τιμές πάνω από το 1,27, κοντά δηλαδή στον στόχο του ΩΚΩ.

Αποποίηση ευθύνης