Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δύο πακέτα δανείων πουλά η Εθνική Τράπεζα

Στην πώληση δύο πακέτων μη εξυπηρετούμενων δανείων θα προχωρήσει μέχρι τον Απρίλιο και πριν την ολοκλήρωση των stress tests η Εθνική Τράπεζα.

Το ένα πακέτο αποτελείται από καταναλωτικά δάνεια, χρέη πιστωτικών καρτών και υπεραναλήψεις μετρητών χωρίς εξασφαλίσεις και το άλλο από μη εξυπηρετούμενα δάνεια μικρών επιχειρήσεων με εξασφαλίσεις.

Τα επόμενα

...
 • 0

Για κακουργηματική απιστία διώκονται πρώην στελέχη της ΕΒΖ

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται πρώην στελέχη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), κατηγορούμενα για σωρεία διαχειριστικών και οικονομικών ατασθαλιών κατά την περίοδο 2007-2015.

Πρόκειται για έξι πρόσωπα, μεταξύ αυτών τρεις πρόεδροι, ένας αντιπρόεδρος και δύο διευθυντές το επίμαχο διάστημα, που, σύ

...
 • 0

Εθνική: Επιασε τον στόχο για τα κόκκινα δάνεια από το 3ο τρίμηνο

Για έκτο συνεχόμενο τρίμηνο μειώθηκαν τα εγχώρια Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα (NPEs), όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Εθνική Τράπεζα. 

Συγκεκριμένα, τα εγχώρια Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα (NPEs) μειώθηκαν κατά €0,2 δισ. σε τριμηνιαία βάση το Γ’ τρίμηνο του 2017, αντανακλώντας τον αρνητικό ρυθμό δημιουργίας νέων Μη Εξυπηρετούμενων

...
 • 0

Intercontinental: Απέκτησε γραφείο στη Ρηγίλλης έναντι €750.000

Η Intercontinental International Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην απόκτηση ενός διαμερίσματος/γραφείου 3ου ορόφου επί της Ρηγίλλης 26 στο Δήμο Αθηναίων, έναντι τιμήματος 750.000,00 ευρώ.

Η ιδιοκτησία έχει επιφάνεια 217 τετραγωνικά μέτρα και αντικειμενική αξία 913.743,00 ευρώ.

Η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από Ίδια Κεφάλαια της Εταιρείας.

...
 • 0

Οι προσφορές στα καταστήματα της Wind για τη Black Friday

Σε ρυθμούς Black Friday θα κινούνται από την Πέμπτη 23 μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα με προσφορές σε επιλεγμένα 4G Smartphones, Tablets και αξεσουάρ.

Η WIND συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο θεσμό και υποδέχεται στα καταστήματα της όσους θέλουν να αποκτήσουν Smartphones & Tablets σε τιμές που ξεκινούν α

...
 • 0

Intrakat: Πώς χρησιμοποιεί τα 10,1 εκατ. από την ΑΜΚ

Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων αυτής που αποφασίσθηκε από την Α’ Επαναληπτική Συνεδρίαση της από 26.06.2017 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, που συνεδρίασε στις 07.07.2017 σε συνδυασμό με τη

...
 • 0

Οι προσφορές της Γερμανός για τη Black Friday

Με περισσότερα από 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μότο «τέρμα οι ουρές, μόνο μεγάλες προσφορές», ο Γερμανός υποδέχεται την Black Friday και φέρνει μοναδικές προσφορές.

Οπως αναφέρει η εταιρία, από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, οι λάτρεις της τεχνολογίας θα βρουν στα καταστήματα Γερμανός αλλά και στο www.germanos.gr μί

...
 • 0

Στο επίσημο γεύμα προς τιμήν του Andrzej Duda ο όμιλος Olympia

Ο Όμιλος Olympia ήταν μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που εκπροσωπήθηκαν στο επίσημο γεύμα που παρατέθηκε εχθές στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πολωνού Προέδρου, κ. Andrzej Duda, στη χώρα μας με στόχο τις διμερείς οικονομικές σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Πολωνίας.

Στο γεύμα παρόντες ήταν ο Πρόεδρος

...
 • 0

Eurolife: Νέο πρόγραμμα υγείας αποκλειστικού δικτύου

Για την Eurolife ERB η προστασία και η ασφάλεια της υγείας της οικογένειας είναι υψίστης σημασίας και στόχος της είναι να σχεδιάζει συνεχώς προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της οικογένειας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη της τις σημερινές οικονομικές συνθήκες, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάστηκε

...
 • 0

«Γκαζώνει» η Πειραιώς για την αντιμετώπιση των NPLs

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζει η διοίκηση της τράπεζας τις διαδικασίες για την πώληση των δύο πακέτων μη εξυπηρετούμενων δανείων συνολικής αξίας 3 δισ., εκ των οποίων το πρώτο, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, αφορά δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων με εξασφαλίσεις, ενώ το δεύτερο 1,5 δισ. κόκκινα καταναλωτικά δάνεια.

Προβάδισμα στην διαδικασία έχει, σύμφωνα

...
 • 0

Ιατρικό: Κατάλυση αρρυθμιών ασθενούς με σύμπλοκη συγγενή καρδιοπάθεια

Στο νέο Τμήμα Αρρυθμιών του Iατρικού Διαβαλκανικού, αντιμετωπίστηκε με απόλυτη επιτυχία, νεαρός ασθενής με σύμπλοκη καρδιοπάθεια, από τους εξειδικευμένους καρδιολόγους συνεργάτες, Δρ. Λίλιαν Μάντζιαρη και Δρ. Ανδριανό Κοντογεώργη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το ablation αποτελεί διεθνώς τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης των αρρυθμιών π

...
 • 0

Νηρεύς: Ολοκληρώθηκε η αύξηση κεφαλαίου της θυγατρικής Nireus GMBH

Νηρεύς: Ολοκληρώθηκε η αύξηση κεφαλαίου της θυγατρικής Nireus GMBH
Η Νηρεύς ενημερώνει ότι στις 6 Μαρτίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση να προβεί σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της NIREUS GMBH με την καταβολή μετρητών κατά το ποσό των 3.875.000 ευρώ για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων της προς την μητρική.

Η παραπάνω συναλλαγή η οποία ολοκληρώθηκε στις 08/11/2017

...
 • 0

Χαλκόρ: «Πράσινο φως» για απορρόφηση της Ελβάλ

Την απορρόφηση της εταιρείας Ελβάλ αποφάσισε η σημερινή έκτακτη ΓΣ της Χαλκόρ. Για το σκοπό αυτό οι μετοχές της Xαλκόρ θα αυξηθούν κατά 275 εκατ. (συνολικά θα ανέλθουν στα 375.241.586 τεμάχια) με τους νέους τίτλους να εισέρχονται στο ΧΑ προς διαπραγμάτευση μέσα στο α΄ δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εισηγμένης η κίνηση θα ευ

...
 • 0

Διευρύνεται ο ρόλος της Barilla Hellas

Ο όμιλος Barilla προχωρά σε αναδιοργάνωση της ευρωπαϊκής δομής της λειτουργίας του διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας τον τομέα της ανατολικής Ευρώπης, εξέλιξη που δημιουργεί σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Ελλάδα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Στον τομέα της ανατολικής Ευρώπης που σήμερα περιλαμβάνει την Ελλάδα και άλλες 18 χώρες, εντάσσον

...
 • 0

Υγεία: Αναδιάρθρωση δανεισμού με επιμήκυνση κατά 5+2 έτη

Το Υγεία, ανακοινώνει την υπογραφή της πρόσθετης πράξης τροποποίησης του, από 28/9/2012 προγράμματος εκδόσεως κοινού Ομολογιακού Δανείου, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης με κάλυψη από τις Πειραιώς, Eurobank και Alpha, με εκπρόσωπο και πληρεξούσιο καταβολών την πρώτη, ανεξόφλητου κεφαλαίου κατά την υπογραφή της πρόσθετης πράξης την 21η Νοεμβρίου 2017 ποσ

...
 • 0

Ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς από την Fraport Greece

Έργα αναβάθμισης έχουν ξεκινήσει στο αεροδρομίου Κεφαλονιάς "Άννα Πολλάτου", στο πλαίσιο της αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που βρίσκονται υπό την διαχείριση της Fraport Greece, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ανάμεσα στις παρεμβάσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει στο αεροδρόμιο περιλαμβάνονται επισκευή του Πύργου Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας, επισκε

...
 • 0

Πειραιώς: Σε εταιρεία των Avis Europe-Otokoc πωλείται η Αvis Hellas

Ο όμιλος Avis Budget Group εκδήλωσε την πρόθεσή του να υποδείξει ως τελικό αγοραστή της Olympic (Αvis Hellas) μία εταιρεία ειδικού σκοπού, με μόνους μετόχους την «Avis Europe Holdings Limited» και μία εταιρεία του ομίλου Otokoc , με τον οποίο το Avis Budget Group διατηρεί πολυετή συνεργασία σε πολλές χώρες, αναφέρει η Τράπεζα Πειραιώς σε α

...
 • 0

Κέκροψ: Η συμμετοχή των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Intrapar στην ΑΜΚ

H Κέκροψ ανακοίνωσε ότι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., νομικό πρόσωπο συνδεόμενο με τον κ. Δημήτριο Γ. Αντωνάκο, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, απέκτησε στις 20.11.2017, 712.280 δικαιώματα προτίμησης για την απόκτηση νέων μετοχών της Εταιρείας στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, συνολικής αξίας € 27.778,92, 

Αντίστοιχα,

...
 • 0

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ΔΕΗ και Solaris Bus

Η ΔΕΗ Α.Ε. και η Solaris Bus & Coach S.A. ανακοινώνουν την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, τριετούς διάρκειας, με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας τους στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένων λύσεων συγκοινωνιακών αναγκών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και περαιτέρω σε άλλες περιοχές που τα μέρη θα συμφωνήσουν.

Στο πλαίσιο

...
 • 0

Fourlis: Στα 4,3 εκατ. αυξήθηκαν τα κέρδη εννεαμήνου

Ο Όμιλος Fourlis το εννεάμηνο του 2017 παρουσίασε πωλήσεις € 313,7 εκατ., έναντι € 311,9 εκατ. το εννεάμηνο του 2016 αυξημένες κατά 0,6%, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 26,5 εκατ. έναντι € 25,6 εκατ. το εννεάμηνο του 2016. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 6,1 εκατ. έναντι κερδ

...
 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: