Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι θ. Κυριακόπουλος, Γ. Κορμάς και Γ. Χριστόπουλος στο δυναμικό της Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με τρία έμπειρα στελέχη, τον Θύμιο Κυριακόπουλο, τον Γεώργιο Κορμά και τον Γεώργιο Χριστόπουλο, τα οποία θα αναφέρονται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χρήστο Μεγάλου.

Ειδικότερα, ο Θύμιος Κυριακόπουλος θα ενταχθεί στην τράπεζα ως Ανώτερος Γενικός Διευθυντής στο γραφείο του Διευθύνοντ

...
 • 0

Στα $6 εκατ. η επένδυση της Coca-Cola στην Ελλάδα από το 2010

Από το 2010 μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) έχει επενδύσει στην Ελλάδα σε προγράμματα που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών θεμάτων, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η στήριξη των νέων και συνεχίζει δυναμικά προς την ίδια κατεύθυνση, με μια νέα δωρεά $500.000 για το 2017-2018, φθάνοντας ένα συ

...
 • 0

Fourlis: Ζημιές 3,3 εκατ. το α΄ τρίμηνο

Ο Όμιλος Fourlis το πρώτο τρίμηνο του 2017 παρουσίασε πωλήσεις € 89,1 εκατ., έναντι € 92,0 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2016 μειωμένες κατά 3,2%, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 2,8 εκατ. έναντι € 3,0 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2016. Οι ζημίες προ φόρων ανήλθαν σε € 4,1 εκατ. έν

...
 • 0

Quest: Εξαγόρασε φωτοβολταϊκό πάρκο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ

Η Quest Συμμετοχών ανακοίνωσε ότι η κατά 55% θυγατρική της εταιρεία «Quest Ενεργειακή Κτηματική Α.Ε.Β.Ε.» την 19η Μαΐου 2017 εξαγόρασε το 99% των μεριδίων της εταιρείας "Ξυλαδες Ενεργειακή Ε.Ε." έναντι τιμήματος 1.500.000 ευρώ.

Η εταιρεία "Ξυλαδες Ενεργειακή Ε.Ε." διαθέτει φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 2 Mwp, στη θέση «ΚΑΨΑΛΕΣ» του Δ.Δ. Πολυδάμαντα, Δή

...
 • 0

Κρητών Άρτος: Στο 43,54 αυξήθηκε η συμμετοχή της Καλλιόπης Θεοφιλάκη

Η Κρητών Άρτος Α.Ε.Β.Ε. ανακοίνωσε ότι η μέτοχος της εταιρείας Θεοφιλάκη Καλλιόπη προέβει την Δευτέρα 22/05/2017 σε αγορά 5.000 μετοχών της εταιρείας, με τιμή κτήσης 0,29 ευρώ και συνολική αξία συναλλαγής 1.450,00 ευρώ.

Η κα Θεοφιλάκη Καλλιόπη κατείχε ποσοστό συμμετοχής 43,446%, ποσοστό το οποίο μεταβλήθηκε σε 43,54% έπειτα από την αγορά στις 22/05/

...
 • 0

Interamerican: Δεύτερο σε μέγεθος στην Ελλάδα το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Η εντεινόμενη συζήτηση για τη συμπληρωματική αναγκαιότητα των Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Ταμείων βρίσκει το ΤΕΑ INTERAMERICAN στη δεύτερη θέση, όσον αφορά το ύψος του χαρτοφυλακίου (ενεργητικό) μεταξύ των 13 Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης που λειτουργούν στην Ελλάδα, με στοιχεία 2016. Το Ταμείο των εργαζομένων της εταιρείας παρουσίαζε στις 31

...
 • 0

Φουρλής: Στις 16/6 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου €0,10/μετοχή

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Φουρλής στις 16 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, επί της οδού Σωρού αριθ. 18-20, στο Μαρούσι Αττικής για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων,

...
 • 0

Αμβυξ: Διπλασίασε το μερίδιο αγοράς στα χρόνια της κρίσης

Η ΑΜΒΥΞ η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία εισαγωγής και διανομής αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή της, σύμφωνα με ανακοίνωσή της,.

Η ιστορία της ΑΜΒΥΞ αρχίζει το 1917 όταν ο Αλβέρτος Ρεβάχ, μαζί με δύο άλλους συνεργάτες, ιδρύουν μία μικρή εμπορική / εισαγωγική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, η ΑΜΒΥΞ αντ

...
 • 0

Mamidoil: Παρατάθηκε το καθεστώς προστασίας από πιστωτές

Δεκτή έκανε το Πρωτοδικείο Αθήνας τη νέα αίτηση προσωρινής προστασίας που κατέθεσε η Mamidoil-JetOil, απαγορεύοντας κάθε ενέργεια που θα μεταβάλει τη νομική και πραγματική κατάσταση των περιουσιακών της στοιχείων.

Η νέα αίτηση κρίθηκε απαραίτητη, παρά το προχωρημένο των συζητήσεων μεταξύ της Cetracore Energy και των πιστωτριών τραπεζών για pre pack

...
 • 0

Στις 15 Ιουνίου η ΓΣ της Μinerva

Το Διοικητικό Συμβούλιο της MINERVA με την από 18 Μαίου 2017 απόφασή του καλεί τους κ.κ. μετόχους της Εταιρείας σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 15η Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας στην έδρα της για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων της ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

-Ανάγ

...
 • 0

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση για το ΣΔΙΤ απορριμμάτων Ηπείρου

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να υπογραφεί η δεύτερη σύμβαση διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα. με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τη σύμβαση που πρόκειται να υπογράψει η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή με την περιφέρεια Ηπείρου για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων. Πρόκειται για ένα από τα έργα Σ

...
 • 0

Πέντε νέα καταστήματα στο Athensheart

Το athensheart Mall εμπλουτίζεται με την παρουσία 5 νέων καταστημάτων, προσφέροντας στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές για τις αγορές τους, σε ποικιλία ειδών που αναζητούν.

Συγκεκριμένα, το athensheart Mall παρουσιάζει στους καταναλωτές τα παρακάτω νέα του καταστήματα:

- Το Φαρμακείο, μέλος του δικτύου pharmaplus, βρίσκεται στην είσοδο επί της Πε

...
 • 0

ΕΥΑΘ: Επενδύσεις 166 εκατ. την επόμενη επταετία

Άμεση επέκταση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης (διυλιστήριο) με παράλληλο «άνοιγμα» της εταιρείας σε νέες περιοχές υδροδότησης προβλέπει το επιχειρησιακό πλάνο της ΕΥΑΘ, προϋπολογισμού 166 εκατ. ευρώ, για την επόμενη 7ετία.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, καθηγητής Γιάννης Ν. Κρεστενίτης, στη σημερινή

...
 • 0

Στις 15 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της Entersoft

Με απόφαση του Δ.Σ καλούνται οι Μέτοχοι της Entersoft σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, επί της Λ. Συγγρού 362 και Ευριπίδου, προκειμένου να συσκεφθούν και να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Υποβολή και έ

...
 • 0

ΥΓΕΙΑ: Διεθνές Βραβείο Καλύτερου Νοσοκομείου στην Ελλάδα για το 2016

Με το Διεθνές Βραβείο Καλύτερου Νοσοκομείου στην Ελλάδα για το 2016 τιμήθηκε για πρώτη φορά το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ από τον Οργανισμό Αξιολόγησης Υπηρεσιών Υγείας, International Healthcare Commission (IHC).

Ο IHC, με έδρα την Αμερική, διεξάγει από το 2009 ανεξάρτητες διεθνείς αξιολογήσεις νοσοκομείων σε 270 χώρες παγκοσμίως, για ασφαλιστικές εταιρείες,

...
 • 0

ΔΕΗ: Εγκρίθηκε η πώληση του 25% του ΑΔΜΗΕ στο Δημόσιο

Εγκρίθηκε από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ η πώληση του 25% των μετόχων της στη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ έναντι τιμήματος 295,6 εκατ ευρώ.

Η διαδικασία του ιδιοκτησιακού διαχωρισμού και της εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών της Ενεργειακής Συμμετοχών (θυγατρική της ΔEΗ) έως τις 15 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της ΔEΗ Μανώλης Παναγιωτάκης έκανε λόγο για δι

...
 • 0

O Jan Jenisch νέος Διευθύνων Σύμβουλος του oμίλου LafargeHolcim

Ο Όμιλος LafargeHolcim ανακοίνωσε ότι ο Jan Jenisch αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από τις 16 Οκτωβρίου 2017. Ο Jan Jenisch προέρχεται από την ελβετική εταιρία Sika AG, η οποία κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων και προϊόντων για τους κλάδους οικοδομικών υλικών και αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Jan

...
 • 0

Ιονική Ξενοδοχειακή: Υπέβαλε αίτημα για squeeze out η Home Holdings

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που έλαβε την 22 Μαΐου 2017 από την Home Holdings, η Ιονική Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι, κατά την ως άνω ημερομηνία, η Home Holdings υπέβαλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των κοινών, ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας ονομασ

...
 • 0

Ρευστότητα με εγγύηση έντοκα γραμμάτια αντλούν ξανά οι τράπεζες

Εντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου, γίνονται ύστερα από πολύ καιρό, και πάλι δεκτά στη διατραπεζική αγορά από ξένες τράπεζες ως εγγυήσεις για τη χρηματοδότηση των συστημικών τραπεζών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν πραγματοποιηθεί συναλλαγές repos με έντοκα γραμμάτια ύψους 1 δισ. ευρώ. 

Οπως αναφέρουν στε

...
 • 0

Πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών για βραχυχρόνιες τουριστικές μισθώσεις από Υδρόγειο

Οι τουριστικές ενοικιάσεις κατοικιών, μέσω διαδικτυακών καναλιών, στο πλαίσιο της οικονομίας διαμοιρασμού, αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική δραστηριότητα παγκοσμίως και στη χώρα μας.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που δημιουργεί αυτή η νέα μορφή τουρισμού, παρέχει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής

...
 • 0

ΔΕΗ: Ψάχνει συμβούλους για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Η ΔΕΗ αναζητά σύμβουλο για τη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν εκτιναχθεί στα 2,2 δισ. ευρώ. 

Οπως αναφέρει το Reuters, η ΔΕΗ εχθές δημοσίευσε διεθνή πρόσκληση ενδιαφέροντος, με προθεσμία για την υποβολή προσφορών την 26η Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι το Μάρτιο, ο CEO της Επιχείρησης Μανόλης Παναγιωτάκης είχε προαναγγείλει το σχέδιο πρόσληψη

...
 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: