Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τσοτσορός (ΕΛΠΕ): Υπεγράφη η ΣΣΕ

Σε περιβάλλον εργασιακής ειρήνης θα λειτουργήσουν τα Ελληνικά Πετρέλαια κατά την επόμενη τριετία, μετά την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία (94,3 %) από την γενική συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρία.

Την υπογραφή της Σύμβασης ανακοινώνει ο πρόεδρος του Ομίλου των ΕΛΠΕ κ. Στάθης Τσοτσορός με συνέντευξή

...
 • 0

ΤτΕ: Τη διανομή μερίσματος €1,07 δισ. στο ελληνικό δημόσιο ενέκρινε η ΓΣ

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας της Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00, παρευρέθησαν 63 μέτοχοι και αντιπρόσωποι μετόχων εκπροσωπούντες 8.323.784 μετοχές που αντιστοιχούν σε 110.893 δικαιώματα ψήφου, επί συνόλου 19.864.886 μετοχών που αντιστοιχούν σε 264.865 δικαιώματα ψήφου* , ήτοι ποσοστό

...
 • 0

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τα δάνεια στην Τράπεζα Αττικής

Απίστευτο «πάρτι» με τα χαριστικά δάνεια της τράπεζας Αττικής, αποκαλύπτει η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδας, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας της να διερευνήσει την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Στα ευρήματα του κοινού ελέγχου της Τραπέζης Ελλάδος και του εποπτικού μηχανισμού της ΕΚΤ, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής,

...
 • 0

Αποκαλυπτική μηνυτήρια αναφορά ΤτΕ για την Αττικής

Απίστευτο «πάρτι» με τα χαριστικά δάνεια της τράπεζας Αττικής, αποκαλύπτει η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδας, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας της να διερευνήσει την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Στα ευρήματα του κοινού ελέγχου της Τραπέζης Ελλάδος και του εποπτικού μηχανισμού της ΕΚΤ, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής,

...
 • 0

Στο 6,92% αυξήθηκαν οι ίδιες μετοχές στην ΕΧΑΕ

Η ΕΧΑΕ στις 24.2.2017 προέβη στην αγορά 3.100 ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης €4,72 ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγών €14.630,61.

Οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών «Εθνική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ».

Μετά και τις ανωτέρω αγορές, η εταιρεία κατέχει συνολικά 4.523.424 ίδιες μετοχές ή 6,92% του συνόλου των 65

...
 • 0

ΕΛΤΑ: Μας δικαιώνει η δικαστική απόφαση για τα διαβατήρια

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι δικαιώνονται στην προσπάθειά τους να παρέχουν στους πολίτες ποιοτικές υπηρεσίες.

Η 41/2017/20.02.2017 δικαστική απόφαση επί ασφαλιστικών μέτρων διατάσσει τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τα διαβατήρια και δίνει τη δυνατότητα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία να συμμετέχουν σε αυτήν.

Η

...
 • 0

Trastor: Ανακάλεσε την απόφαση για ομολογιακό 20 εκατ. ευρώ η ΓΣ

Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Trastor η οποία συνεδρίασε την 24η Φεβρουαρίου 2017, παραστάθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούν 77.138.810 μετοχές της εταιρείας επί συνόλου 80.690.653, δηλαδή το 95,60% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και ελήφθησαν κατά πλειοψηφία οι κατωτέρω αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Αναλ

...
 • 0

Αστήρ Παλλάς: Με 98,42% η Apollo μετά την υποχρεωτική δημόσια πρόταση

Η Apollo Investment απέκτησε πρόσθετο ποσοστό 2,13% στην Αστήρ Παλλάς στο πλαίσιο της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης ενώ απέκτησε ποσοστό 7,83% στην εταιρία με αγορές μετοχών μέσω του ΧΑ, ανεβάζοντας τα ποσοστά της στο 9,42%.

Η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση για τη λήξη της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης, η οποία αναφέρει τα εξής: 

1. Σύμφωνα με

...
 • 0

Γ.Ε. Δημητρίου: Στις 17/3 η ΓΣ για την απόσχιση κλάδου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Γ.Ε. Δημητρίου την 17η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:30, στην έδρα της Εταιρείας στο Δήμο Αιγάλεω Αττικής και στα επί της οδού Κηφισού, αριθμ. 6 γραφεία της Εταιρείας.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1) Έγκριση της αποσχίσεως του κλάδου εμπορίας και τεχνικής υποστήριξης της Εταιρεί

...
 • 0

Vodafone: Τρία GB δώρο για τις απόκριες από το CU

Το CU προσφέρει στους συνδρομητές του έως και τις 27 Φεβρουαρίου δωρεάν 3 GB για 4 ημέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης.

Οι CU συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν το δώρο τους μέσα από το CU App, στέλνοντας τη λέξη ΑPOKRIES με ένα SMS στο 1252 ή καλώντας δωρεάν στο ίδιο νούμερο.

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν ενεργοποιήσει τον αριθμό

...
 • 0

Στον Σκλαβενίτη από 1η Μαρτίου τα καταστήματα της Μαρινόπουλος

Πεντακόσια εξήντα καταστήματα σούπερ μάρκετ θα διαθέτει από την 1η Μαρτίου ο Όμιλος Σκλαβενίτη σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς.

Σημειώνεται ότι την προσεχή Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, ολοκληρώνεται η ενσωμάτωση του δικτύου της Μαρινόπουλος στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Προκειμένου να

...
 • 0

Νέα σύμβαση ύψους 7,9 εκατ. ευρώ για την ΕΚΤΕΡ

Η εταιρία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί ότι υπέγραψε σύμβαση για την κατασκευή ξενοδοχείου της εταιρείας Ενεργειακός Κόμβος Α.Ε.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκτέλεση των οικοδομικών, ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών καθώς και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ξενοδοχείου στην Πάρο, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της εταιρίας Ενεργειακός Κόμβος Α.Ε. που βρίσκ

...
 • 0

Quest Συμμετοχών: Εκτακτη ΓΣ Στις 17/3 για μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Η εταιρία Quest Συμμετοχών καλεί τους μετόχους της σε έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 12.00, στα γραφεία της έδρας της, οδός Αργυρουπόλεως 2Α, Καλλιθέα Αττικής, για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχώ

...
 • 0

Συνέχεια στον καυγά για τη διαφημιστική αξιοποίηση χώρων του μετρό

Τη δική της εκδοχή για τη διαφημιστική εκμετάλλευση χώρων των μέσων σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ), μετά τις κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ) δίνει με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της Αττικό Μετρό.

Χθες το βράδυ, και σε μια π

...
 • 0

Alpha Bank: Ποσοστό 0,44% κατέχει η Credit Agricole

Με ποσοστό 0,44% συμμετέχει ο όμιλος της Credit Agricole στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Bank, μετά τη μετατροπή ομολογιών της τράπεζας σε μετοχές, λόγω δανείου που εξέδωσε η Alpha το 2013.

Αναλυτικότερα, η Alpha Bank ανακοινώνει την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 2.045.454,30 ευρώ, συνεπεία μετατροπής 1.500 ομολογιών του μετατρέψιμου ομολο

...
 • 0

Eldorado Gold: Στα $344,2 εκατ. περιορίστηκαν οι ζημιές το 2016

Ζημιές ύψους 344,2 εκατ. δολαρίων κατέγραψε στην χρήση του 2016 η Eldorado Gold, έναντι ζημιών που ξεπερνούσαν το 1 δισ. το 2015.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η παραγωγή χρυσού της διαμορφώθηκε στις 486.025 ουγκιές, λίγο χαμηλότερα από το αναθεωρημένο guidance του γ’ τριμήνου για παραγωγή 495.000 ουγκιών.

Η εταιρεία γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, πως η α

...
 • 0

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία σωτηρίας της Frigoglass

Τις βάσεις για τη σωτηρία και ανάκαμψη της Frigoglass επιχειρεί να θέσει η επί της αρχής συμφωνία, στην οποία έφθασε η εισηγμένη και ο βασικός της μέτοχος με τις πιστώτριες τράπεζες και μέρος των ομολογιούχων.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, για την αναδιάρθρωση του δανεισμού και της κεφαλαιακής της δομής της εισηγμένης, συμφωνήθηκε επί της αρχής

...
 • 0

ΕΛΠΕ: Συμφωνίες με μεγάλους πετρελαϊκούς ομίλους στην έρευνα υδρογονανθράκων

Τη σύναψη συμφωνιών με μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους στην έρευνα και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων αλλά και το ενδεχόμενο να μη χρειαστεί εντός του 2017 η προγραμματισμένη συντήρηση της μονάδας στα διυλιστήρια της Ελευσίνας, ανήγγειλε η διοίκηση του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των αναλυτών.

Ειδικότερα, ο διευθύνων σύ

...
 • 0

Στο 6,92% αυξήθηκαν οι ίδιες μετοχές στην ΕΧΑΕ

Η ΕΧΑΕ στις 23.2.2017 προέβη στην αγορά 3.642 ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης €4,70 ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγών €17.134,46.

Οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών «Εθνική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ».

Μετά και τις ανωτέρω αγορές, η εταιρεία κατέχει συνολικά 4.520.324 ίδιες μετοχές ή 6,92% του συνόλου των 65

...
 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: