Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ομιλος Δασκαλαντωνάκη: Η Grecotel δεν είναι μέρος της αντιδικίας

Συνέχεια στην ενδοοικογενειακή κόντρα δίνει η πλευρά Νίκου Δασκαλαντωνάκη με ανακοίνωσή της. Σε αυτή αναφέρει ότι «η διοίκηση του Ομίλου Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη χαιρετίζει την κρίση ειλικρίνειας του Μ. Δημητρακόπουλου, ο οποίος μόλις τώρα συνειδητοποίησε για πρώτη φορά την ουσία της απόφασης του Αρείου Πάγου που δικαίωσε τον Νίκο Δασκαλαν

...
 • 0

Σελόντα: Στις 7/9 η Γενική Συνέλευση για την έγκριση εγγυήσεων υπέρ των θυγατρικών

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Σελόντα την 7η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 2:00μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, που βρίσκεται επί της οδού Βασ Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο : Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του

...
 • 0

Cosmote: Νέο ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων φέτος το καλοκαίρι

Ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κατέγραψε φέτος το καλοκαίρι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Cosmote, με τη συνολική κίνηση το τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστου να φτάνει τα 1,5 petabytes (1 petabyte = 1000 terabytes), υπερδιπλάσια (+125%) σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Εντυπωσιακή είναι η αύξηση στην κίνηση μέσω των δικτύων 4G και 4G+ της

...
 • 0

Στις 10 Σεπτεμβρίου η τακτική ΓΣ της Ελληνικής Υφαντουργίας

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Υφαντουργίας, καλούνται οι Μέτοχοι σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας , που βρίσκονται στο 42ο χιλ.Ε.Ο Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στο Δήμο Πέλλας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακά

...
 • 0

ΔΕΗ: Δεν έχουν αυξηθεί τα αγροτικά τιμολόγια και το ΕΤΜΕΑΡ

Η ΔΕΗ απαντά με ανακοίνωσή της σε με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διαμαρτυρίες αγροτών από την περιοχή της Λάρισας περί αυξήσεως των αγροτικών τιμολογίων και ειδικότερα του τέλους υπέρ ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Οπως διευκρινίζει η επιχείρηση, ουδεμία αύξηση αγροτικών τιμολογίων ή ΕΤΜΕΑΡ έχει πραγματοποιηθεί.

...
 • 0

Δομική Κρήτης: Πρόστιμο 8.899 ευρώ από Επ. Ανταγωνισμού για τα δημόσια έργα

H Δομική Κρήτης γνωστοποίησε πως της επιδόθηκε η απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία αφορά την υπόθεση της αυτεπάγγελτης έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού σε διαγωνισμούς δημοπράτησης δημόσιων έργων υποδομής.

Η απόφαση αυτή εκδόθηκε κατά τη διαδικασία Διευθέτησης Διαφορών και επέβαλλε πρόστιμο στην Δομική Κρήτης το π

...
 • 0

Η ΕΥΔΑΠ παρούσα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική

Κατόπιν εντολής του εποπτεύοντος υπουργού κ. Χρ. Σπίρτζη, η ΕΥΔΑΠ απέστειλε άμεσα 6 υδροφόρες και 2 μηχανήματα από τις πρώτες ώρες εκδήλωσης της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, γνωστοποιεί η εταιρεία με ανακοίνωσή της.

Οπως σημειώνει, τα τριμελή πληρώματα των υδροφόρων πρόσφεραν ανελλιπώς, για 4 συνεχή εικοσιτετράωρα, τις υπηρεσίες τους προς την Πυ

...
 • 0

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Τηλέτυπος

Η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας Τηλέτυπος συνήλθε με απαρτία 71,95% και εξέλεξε πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με πενταετή θητεία, το οποίο αποτελείται από τους: Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Λύτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Σίτα και Παντελή Ντίλη.

Εκπρόσωπος της εταιρείας Dimera (Ιβαν Σαββίδης) σημείωσε ότι πρέπει να υλοποιηθεί α

...
 • 0

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Τηλέτυπος

Η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας Τηλέτυπος συνήλθε με απαρτία 71,95% και εξέλεξε πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με πενταετή θητεία, το οποίο αποτελείται από τους: Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Λύτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Σίτα και Παντελή Ντίλη.

Εκπρόσωπος της εταιρείας Dimera (Ιβαν Σαββίδης) σημείωσε ότι πρέπει να υλοποιηθεί α

...
 • 0

Αύξηση πωλήσεων 9,5% για την Inditex (Zara) στην Ελλάδα το 2016

Με αθροιστική αύξηση πωλήσεων που αγγίζει το 9,5% έκλεισε τη χρήση του 2016 ο ισπανικός όμιλος ένδυσης Inditex (Zara και ακόμη έξι φυσικές αλυσίδες) στην Ελλάδα, διατηρώντας το imperium στην εγχώρια αγορά λιανικής ένδυσης.

Στη χρήση που ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2017, οι επτά αλυσίδες που λειτουργούν στη χώρα μέσω ενός δικτύου 160 καταστημάτων

...
 • 0

Αποκλειστικά στη Nova το League Cup Αγγλίας

Μετά το Κύπελλο Αγγλίας FA Cup και την EFL Championship Αγγλίας και το League Cup Αγγλίας θα «παίζει μπάλα» αποκλειστικά στο γήπεδο των καναλιών της Nova!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα κανάλια Novasports, εξασφάλισαν και θα προβάλουν για τη σεζόν 2017-2018, ζωντανά και αποκλειστικά τo EFL Carabao Cup Αγγλίας, γνωστό και ως League Cup Αγγ

...
 • 0

Διευκολύνει την επικοινωνία σε Καπανδρίτι, Κάλαμο και Βαρνάβα η Cosmote

Η Cosmote στηρίζει τους συνδρομητές της στο Καπανδρίτι, τον Κάλαμο και τον Βαρνάβα στην ΒΑ Αττική, που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά και προσφέρει δωρεάν:

1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, από σήμερα 16/8 έως και τις 23/8.

• 1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους

...
 • 0

Νηρεύς: Στις 8 Σεπτεμβρίου η Γενική Συνέλευση

Η Νηρεύς προσκαλεί τους μετόχους της σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 8 Σεπτεμβρίου στις 15:00 στα γραφεία της εταιρίας στο 1ο χλμ Λεωφόρου Κορωπίου Βάρης και Δημοκρίτου, στο Δήμο Κορωπίου Αττικής. 

Μεταξύ των θεμάτων της γενικής συνέλευσης οι οικονομικές καταστάσεις του 2016, η μη διανομή μερίσματος και η εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ορκωτών

...
 • 0

Γαλαξίδι: Αίτημα από Ανεμοκάμπι για squeeze out

Η Γαλαξίδι ανακοίνωσε πως σε συνέχεια της έγγραφης ενημέρωσης που έλαβε την 16 Αυγούστου 2017 από την Ανεμοκάμπι, ότι η τελευταία υπέβαλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτηση για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out), των κοινών, ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας ονομαστικής αξίας €0...
 • 0

Interamerican: Χορηγία ασφάλισης για 99 οχήματα του Χαμόγελου του Παιδιού

Σημαντικής αξίας για "Το Χαμόγελο του Παιδιού", οικονομικά και λειτουργικά, είναι η παροχή ασφαλιστικής κάλυψης από την Interamerican του διαρκώς αυξανόμενου στόλου των οχημάτων του οργανισμού. Ήδη, τα ασφαλισμένα οχήματα έχουν φθάσει τα 99 και η εταιρεία, πέρα από τη χορηγία των ασφαλίστρων, έχει καλύψει και τις ζημιές αστικής ευθύνης που έχουν πρ

...
 • 0

Και επίσημα στον Μαρινάκη το 22,11% του Mega

Την απόκτηση του 22,11% του μετοχικού κεφαλαίου του Mega γνωστοποίησε και επίσημα με ανακοίνωση στο χρηματιστήριο η «Αλτερ Εγκο» του Β. Μαρινάκη. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 11.8.2017 η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» γνωστοποίησε στην ετ

...
 • 0

Grivalia: Δεσμευτικό προσύμφωνο για τα «Αστέρια» της Γλυφάδας

Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε ότι η ξενοδοχειακή της πλατφόρμα Grivalia Hospitality S.A. που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, υπέγραψε δεσμευτικό προσύμφωνο απόκτησης του 80% των μετοχών της εταιρίας Ναυσικά Α.Ε.

Η Ναυσικά ΑΕ έχει μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος την μακροχρόνια μίσθωση του
ακινήτου των Αστεριών της Γλυφάδας το οποίο ανήκει στ

...
 • 0

Πώς εξαφανίστηκαν από το χάρτη 8 στις 10 τεχνικές εταιρείες

Μέσα σε 20 χρόνια εξαφανίστηκε από το χάρτη το 80% των μεγαλύτερων τεχνικών εταιρειών της χώρας, οι περισσότερες πριν αρχίσει η πολυετής κρίση. Ιστορικές εταιρείες όπως η ΑΕΓΕΚ, δυναμικοί όμιλοι των δεκαετιών του '80 και του '90 όπως η Μηχανική, εξειδικευμένοι "παίκτες" όπως η Θεμελιοδομή, είτε χρεοκόπησαν, είτε είναι σήμερα ζωντανοί - νεκροί!

Οι "

...
 • 0

Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ για τον Ιούνιο

Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των εργαζομένων του ΟΑΣΘ τα δεδουλευμένα του μηνός Ιουνίου, ήτοι 3 εκατ. ευρώ περίπου, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των 2.300 εργαζομένων του οργανισμού, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Αναφορικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ για τον μήνα Ιούλιο, ο κ. Τσερμενίδης τό

...
 • 0

Mermeren: Διανέμει προμέρισμα €0,73/μετοχή

Η Εταιρεία Mermeren Kombinat AD Prilep ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίασή του την 11.08.2017 αποφάσισε την διανομή στους μετόχους ποσού ύψους € 0,73 (μεικτό) ανά μετοχή ως προμέρισμα από τα κέρδη του 2017 βάσει των Οικονομικών Καταστάσεων που έχουν δημοσιευθεί για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Η ημερομηνία πληρωμής για τους μετόχου

...
 • 0
Subscribe to this RSS feed

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: