Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΠ: Αρμοδιότητα των αρχών οι έλεγχοι

"Ο ΟΛΠ, ως μία ιδιωτική, ανώνυμη εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν είναι αρμόδια για τη διενέργεια ελέγχων για παράνομες δραστηριότητες", απαντά ο Οργανισμός σε δημοσίευμα του Reuters ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ιταλικές αρχές ερευνούν πιθανή απάτη φοροδιαφυγής από κινεζικές εγκληματικές οργανώσεις που εισάγουν αγαθά μέσω του λιμανιού...

 • 0

Inform Λύκος: Στις 11/5 η ΓΣ για έκδοση ομολόγου και διανομή κερδών

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Inform Λύκος την 11.05.2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., στην έδρα της εταιρείας στο 5ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου στη θέση Σταμάτη Μίχα, Κορωπί Αττικής.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις Ε...

 • 0

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πετρόπουλος

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων την 19η Απριλίου 2018 αποφάσισε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την 20 Απριλίου 2018 ως κάτωθι:

Mιχάλης Μιχαλούτσος Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης Πετρόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό...

 • 0

ΟΛΘ: Στις 30 Απριλίου τα αποτελέσματα του 2018

Ο ΟΛΘ ανακοινώνει το οικονομικό ημερολόγιο για το έτος 2018 ως εξής:

-Δημοσίευση των ετήσιων αποτελεσμάτων της εταιρίας της εταιρικής χρήσης 2017: Δευτέρα,  30 Απριλίου 2018. Τα Στοιχεία και Πληροφορίες και η Ετήσια Οικονομική Έκθεση χρήσης 2017 θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρίας καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΧΑΕ.

-Ετήσια ενημέ...

 • 0

ΕΛΠΕ: ΕΓΣ στις 14/5 για τη μεταβίβαση της συμμετοχής στο ΔΕΣΦΑ

Οι μέτοχοι της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια καλούνται να μετάσχουν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον Ασπρόπυργο Αττικής, 17ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, την 14η Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο ακόλουθο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση της μεταβίβασης του ποσοστο...

 • 0

ΕΛΤΟΝ Χημικά: Αύξηση κερδών 27% το 2017

Σαφή βελτίωση οικονομικών επιδόσεων σημείωσε η ΕΛΤΟΝ Χημικά το 2017, καθώς:

• Οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 11,8%, από τα 113,5 στα 126,9 εκατ. ευρώ. Άνοδος παρατηρήθηκε τόσο στην εσωτερική αγορά, όσο και στον κύκλο εργασιών στο εξωτερικό.
• Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 6,74 εκατ. από 5,88 εκατ. το 2016.
• Τα κα...

 • 0

Alpha Trust ΑΕΔΑΚ: Δεν κατέχει δικαιώματα ψήφου η Regina Company

Η Alpha Trust, σε συνέχεια της από 20.4.2018 ενημέρωσης που έλαβε από τη μέτοχό της Regina Company Inc, γνωστοποίησε ότι η Regina Company Inc προέβη, με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή (OTC) και με ημερομηνία εκκαθάρισης την 18.4.2018, στην πώληση του συνόλου των 56.500 κοινών ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα ψήφου που κατείχε στην Alpha Trus...

 • 0

Παρέμβαση Παναγιωτάκη για τα δικαιώματα εργαζομένων σε λιγνιτικές μονάδες

Σε ερώτηση της της εφημερίδας «Αυγή» για το θέμα των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΔΕΗ οι οποίοι θα μεταφερθούν στις υπό απόσχιση μονάδες ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔEΗ απάντησε ότι «είναι αυτονόητο ότι πρέπει να διατηρηθούν στο ακέραιο». Και «ο νόμος στην τελική του διατύπωση επιβάλλεται να είναι απολύτως σαφής χωρίς κανέν...

 • 0

Νέα mobile εφαρμογή για Οδική Βοήθεια από την Allianz

Από σήμερα, η Allianz Ελλάδος διαθέτει στους ασφαλισμένους της το Allianz RSA, τη νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Allianz Global Assistance.

Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής, να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση που παρέχει στον πελάτη της, στο πιο σημαντικό σημείο επαφής του μα...

 • 0

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη σιδηροδρομική υποδομή

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 θα εκτελεστούν από την ΕΡΓΟΣΕ εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου.

Λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, το Σάββατο 21 Απριλίου και για 12 ώρες (από τις 06:00 έως τις 18:00 ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μετεπιβιβάζει τους επιβάτε...

 • 0

Στην Space Hellas το βραβείο «Partner of the Year» από την Dell EMC

Την ανώτατη διάκριση «Partner of the Year 2017» έλαβε η Space Hellas στην ετήσια τελετή απονομής βραβείων που διοργάνωσε η Dell EMC για να τιμήσει τους συνεργάτες της. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κτήριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, στις 29 Μαρτίου 2018, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Space Hellas είναι Platinum Part...

 • 0

ΜΙG: Δόθηκαν πληροφορίες στη CVC Capital για το Υγεία

Η MIG ανακοινώνει, κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου, ότι στο πλαίσιο συμφωνίας εμπιστευτικότητας παρασχέθηκαν στα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC CAPITAL PARΤNERS» οι συνήθεις, στις περιπτώσεις αυτές, πληροφορίες για το Yγεία.

Η εταιρία δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής...

 • 0

Eurolife: Βλέπει ανάπτυξη και… λοξοκοιτάει εξαγορές

Μετά τα ισχυρά περυσινά αποτελέσματα, η Eurolife προβλέπει αύξηση στη φετινή παραγωγή της, ενώ παράλληλα επενδύει σε τεχνολογία και προϊόντα, πιστεύοντας ότι η ασφαλιστική αγορά θα ωφεληθεί σημαντικά από μια ενδεχόμενη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Επιπλέον, η Eurolife είναι διατεθειμένη να εξετάσει περιπτώσεις εξαγορών και απορροφήσεων άλλων ε...

 • 0

BRIQ Properties: Επενδύσεις 13 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους

Να επενδύσει το σύνολο των διαθεσίμων της που φτάνουν τα 13 εκατ. ευρώ, μαζί με το ομολογιακό δάνειο των 10 εκατ. ευρώ που λαμβάνει από την Alpha Bank (με επιτόκιο 3,5%) θα επιδιώξει φέτος η διοίκηση της BRIQ Properties ΑΕΕΑΠ. Ο πρόεδρος της εταιρείας Θεόδωρος Φέσσας  (φωτο) υποστήριξε κατά τη χθεσινή ετήσια γενική συνέλευση πως «ο χώρος του α...

 • 0

Ανοδο τζίρου «βλέπει» η Π. Πετρόπουλος

Σε αύξηση του φετινού κύκλου εργασιών κατά 25% στοχεύει η Π. Πετρόπουλος, με την εισηγμένη να καταγράφει κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 άνοδο πωλήσεων της τάξεως του 20%.

Αυτά ανέφερε -μεταξύ άλλων- η διοίκηση της εταιρείας στα πλαίσια της χθεσινής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της, η οποία ενέκρινε τα βελτιωμένα περυσινά αποτελέσματα (EBI...

 • 0

Σαράντης: Πώς θα έρθει η ανάπτυξη το 2018

Με το αξίωμα πως κανείς “δεν αγοράζει ζημιές και υπερχρεωμένες επιχειρήσεις” απάντησε η διοίκηση του ομίλου Σαράντη στο ερώτημα των αναλυτών (σ.σ. κατά τη χθεσινή παρουσίαση στην ΕΘΕ) για πιθανούς στόχους εξαγορών εντός της ελληνικής επικράτειας.

Ο όμιλος που διαθέτει σημαντική οικονομική ευρωστία (με αρνητικό καθαρό δανεισμό και υψηλές ταμειακές ρο...

 • 0

Εθνική Ασφαλιστική: Η απειλή της Fosun και το παρασκήνιο

Πιο περίπλοκη από ότι αναμενόταν αποδεικνύεται η επανεκκίνηση του διαγωνισμού πώλησης τουλάχιστον του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς Εθνική Τράπεζα και ΤΧΣ καλούνται να σταθμίσουν μια σειρά από δεδομένα, πριν η πρώτη αποφασίσει και το δεύτερο επικυρώσει την ακολουθητέα διαδικασία.

Όπως έγραψε το Euro2day.gr, η Εθνική προσανατολιζόταν στην επανεκ...

 • 0

AXON: Μeridian και Carlton Group θα συμμετάσχουν υπό προϋπόθεσεις στην ΑΜΚ

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της AXON την 17η Απριλίου 2018 στην οποία παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν 24 μέτοχοι οι οποίοι κατείχαν 14.239.951 μετά ψήφου μετοχές σε αναλογία 70,30 % του συνόλου των μετοχών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ΓΣ ενημερώθηκε για το κείμενο επιστολής που έλαβε η εταιρεία από το fund Meridian Asset Managem...

 • 0

Διακρίσεις για τον ΔΕΣΦΑ στα «Health and Safety Awards 2018»

Σημαντικές διακρίσεις για τις επιδόσεις του στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία απέσπασε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) στο πλαίσιο των “Health and Safety Awards 2018”, λαμβάνοντας τέσσερα (4) βραβεία στη διάρκεια της ειδικής τελετής απονομής που διοργανώθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 στο Κέντρο Π...

 • 0

Flexopack: Στα €7,38 εκατ. αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη το 2017

Τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση του 2017 ανακοίνωσε η Flexopack.

Συγκεκριμένα:

α) Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 81,523 εκατ. ευρώ, έναντι 70,251 εκατ. ευρώ και ο εταιρικός σε 70,284 εκατ. ευρώ, έναντι 67,416 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας ποσοστιαία αύξηση κατά 16,05% και 4,25% αντίστοιχα.

β) Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτι...

 • 0

Πετρόπουλος: Την αγορά ιδίων μετοχών και την πώληση ακινήτου ενέκρινε η ΓΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Απριλίου 2018, και ώρα 12:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στην Ιερά Οδό, αριθμός 96, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν 17 μέτοχοι της Εταιρίας που εκπροσώπησαν 5.210.519 μετοχές, ήτοι 73,69% και επομένως η Γε...

 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: