Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Byte Computer

To εκλεγέν υπό της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως της 26-6-2019 Διοικητικό Συμβούλιο της Byte Computer, με πενταετή θητεία συνεκροτήθη σε σώμα αυθημερόν (Πρακτικό ΔΣ 1602/ 26-6-2019), ως ακολούθως:

α) Σπυριδογεώργης Βυζάντιος τού Χρήστου, Εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος Δ.Σ και Διευθύνων Σύμβουλος,

β) Νικολίτσα συζ. Σπυριδογεώργη Βυζαντίου, το γένος Βασιλε...

 • 0

Space: Στο 32,8% αύξησε το ποσοστό της στην ολλανδική Web-IQ

Space: Στο 32,8% αύξησε το ποσοστό της στην ολλανδική Web-IQ

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της επένδυσης της Space Hellas στην εταιρεία Web-IQ B.V. με έδρα στην Ολλανδία, με διαμόρφωση του ποσοστού συμμετοχής της από 17,21% σε 32,8% έναντι € 1,1 εκ., μέσω ισόποσης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Web-IQ B.V., ενώ στο ίδιο πλαίσιο η Web-IQ B.V. αποπλήρωσε ολοσχερώς δάνειο ποσού € 300 χιλ. που της είχε χορηγή...

 • 0

Μυτιληναίος: Αύξηση 14% της συνολικής απασχόλησης το 2018

Μυτιληναίος: Αύξηση 14% της συνολικής απασχόλησης το 2018

Σε ένα περιβάλλον γεμάτο κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, κύριο μέλημα της MYTILINEOS είναι να παραμείνει μια υγιής και βιώσιμη επιχείρηση που θα μπορεί να δημιουργεί προστιθέμενη αξία προς όλους, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα.

Αυτή η προσπάθεια αποτυπώνεται στην Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018,...

 • 0

Γεράρδος: Σε νέα εποχή μπαίνει το Πλαίσιο

Γεράρδος: Σε νέα εποχή μπαίνει το Πλαίσιο

Την είσοδο της εταιρίας «Πλαίσιο» στην αγορά των λευκών ηλεκτρικών συσκευών και την έναρξη της νέας δραστηριότητας σηματοδοτούν τα εγκαίνια του καταστήματος της εταιρείας στην Πέτρου Ράλλη, στην περιοχή του Ρέντη, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ 26 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της «Πλαίσιο» Κ...

 • 0

Εμφαση στα «κόκκινα δάνεια» δίνει η Alpha Αστικά Ακίνητα

Έμφαση στη διαχείριση ακινήτων που συνδέονται με μη εξυπηρετούμενα τραπεζικά δάνεια προτίθεται να δώσει η Alpha Αστικά Ακίνητα και για το λόγο αυτό η εισηγμένη εταιρεία θα δημιουργήσει την απαιτούμενη υποδομή προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες επιδιωκόμενες εργασίες.

Αυτό δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Ποιμενίδης στο πε...

 • 0

«Καλύτερες μέρες» βλέπει η Byte

«Θεωρητικά, τα δύσκολα πέρασαν. Τα προηγούμενα χρόνια κρατηθήκαμε γιατί βασιστήκαμε στα έργα του ιδιωτικού τομέα και στο γεγονός ότι κατά την περίοδο των παχέων αγελάδων είχαμε αποφύγει τον υπερδανεισμό. Πέρυσι επιστρέψαμε στην κερδοφορία και φέτος -αν δεν συμβεί κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη στο ευρύτερο περιβάλλον, θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Αυτά δήλ...

 • 0

Eurobank: Αρραβώνας με Pimco για το mega deal

Eurobank: Αρραβώνας με Pimco για το mega deal

Ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της φέτος κατά 9,4 δισ. ευρώ μέσω μη οργανικών δράσεων, με ταυτόχρονη διατήρηση επαρκούς κεφαλαιακής επάρκειας, έρχεται η Eurobank μετά τη συμφωνία που σύνηψε με την PIMCO.

Η συμφωνία προβλέπει ότι θυγατρική της PIMCO (Celidoria) αγοράζει το 95% των ομολογιών ενδι...

 • 0

Ημέρα εξελίξεων στη Euromedica

Ημέρα εξελίξεων στη Euromedica

Σε δύο… ημίχρονα (βλέπε γενικές συνελεύσεις) θα κριθεί ο σημερινός «αγώνας» στη Euromedica, καθώς «πλευρά Λιακουνάκου» και Farallon θα παρατάξουν μεν το σύνολο των δυνάμεών τους, ωστόσο την τελική έκβαση του ματς θα καθορίσει η στάση που θα κρατήσει η ειδική διαχειρίστρια της Axon Συμμετοχών. Και αυτό γιατί στις πρόσφατες γενικές συνελεύσεις της 7η...

 • 0

Κωτσόβολος: Το ιστορικό ρεκόρ τζίρου και οι νέοι στόχοι

Κωτσόβολος: Το ιστορικό ρεκόρ τζίρου και οι νέοι στόχοι

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων στη χρήση 2018-2019 πέτυχε η ηγέτιδα αλυσίδα ηλεκτρικών Κωτσόβολος, σπάζοντας το φράγμα των 500 εκατ. ευρώ, αλλά και ξεπερνώντας το προηγούμενο ιστορικό υψηλό τζίρου, της τάξης των 499 εκατ. ευρώ, που έως πρότινος αποτελούσε το επίτευγμα της 67χρονης παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, η αλυσίδα με 93 καταστήματα σ...

 • 0

Οι όροι που βάζει η HIG Capital για τα δάνεια της Χαλυβουργίας Ελλάδος

Οι όροι που βάζει η HIG Capital για τα δάνεια της Χαλυβουργίας Ελλάδος

Μια σειρά από αξιώσεις εγείρει στην συζήτηση με τις υπόλοιπες πιστώτριες τράπεζες το private equity fund HIG Capital προκειμένου να προχωρήσει η αναδιάρθρωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων της Χαλυβουργίας Ελλάδος, συμφερόντων της οικογένειας Μάνεση.

Το HIG Capital συμμετέχει στο τραπέζι των πιστωτών μετά την απόκτηση από την Eurobank του δανείου ύψ...

 • 0

Ισραήλ: Ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Μπάρακ ιδρύει νέο κόμμα

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ ανακοίνωσε σήμερα ότι ιδρύει ένα νέο κόμμα το οποίο θα συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου με στόχο "να βάλει τέλος στην εξουσία του Νετανιάχου".

Ο Εχούντ Μπάρακ, 77 ετών, είχε διαδεχθεί το 1999 τον Μπενιαμίν Νετανιάχου αλλά αποσύρθηκε από τον πολιτικό βίο το 2013.

"Ιδρύουμε ένα νέο...

 • 0

Lamda Development: Αυτές είναι οι εκκρεμότητες για το Ελληνικό

Lamda Development: Αυτές είναι οι εκκρεμότητες για το Ελληνικό

Με αφορμή ερωτήματα που τέθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Lamda Development S.A. για το έργο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, η εισηγμένη διευκρινίζει τα εξής:

Ως προς την έκδοση των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων (ΚΥΑ) που εκκρεμούν

1. Η Εταιρεία έχει καταθέσει το σύνολο των μελετών που απαιτούνται για την έκδοση των ΚΥΑ από το Φεβρουάριο του 2019 (Α.Π. ΤΑΙΠΕΔ: 39035/05....

 • 0

Creta Farms: Εχασε την πλειοψηφία και αποχώρησε ο Κ. Δομαζάκης

Creta Farms: Εχασε την πλειοψηφία και αποχώρησε ο Κ. Δομαζάκης

Με καθυστέρηση πολλών ωρών ξεκίνησε σήμερα η Γενική Συνέλευση της Creta Farm στην οποία ήταν γνωστό ότι θα κριθεί η μάχη μεταξύ των δυο αδελφών Δομαζάκη για την απόκτηση του ελέγχου στη διοίκηση της εταιρείας. 

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι αμφότερες οι πλευρές ήθελαν να ελέγξουν από πάσης πλευράς εξουσιοδοτήσεις και λοιπές τυπικές δι...

 • 0

Ελγέκα: Την χορήγηση δανείου στη θυγατρική G.S.B.G. ενέκρινε η ΓΣ

Η «ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι την 26η Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας που βρίσκονται στον Δήμο Δέλτα - Ν. Θεσσαλονίκης, στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, επί της οδού ΔΑ 13, Ο.Τ. 31 Β΄ Φάση, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της.

Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσ...

 • 0

Frigoglass: Εκλογή νέου μέλους στην Επιτροπή Ελέγχου

Frigoglass: Εκλογή νέου μέλους στην Επιτροπή Ελέγχου

Η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. ενημερώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας κατόπιν της από 24 Ιουνίου 2019 συνεδρίασής της αποφάσισε την εκλογή του κ. Stephen Bentley, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ως νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, λόγω παραίτησης του κ. Ιωάννη Κωστόπουλου, ανεξάρτητ...

 • 0

Forthnet: Μπαίνει στην κινητή μετά τη συμφωνία για το MVNO!

Forthnet: Μπαίνει στην κινητή μετά τη συμφωνία για το MVNO!

Σε ανατροπές στην αγορά τηλεπικοινωνιών μπορεί να οδηγήσει η συμφωνία, που ανακοινώθηκε σήμερα, μεταξύ της Forthnet και της Vodafone Ελλάδος ώστε η πρώτη να δραστηριοποιηθεί ως εικονικός πάροχος (Mobile Virtual Network Operator – MVNO) στην κινητή τηλεφωνία.

Η είσοδος της Forthnet, που βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή με π...

 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ