Log in

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Be-Business Exchanges Πετσιάβας στην υπηρεσία ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης

Η Ελληνική εταιρεία Πετσιάβας Α.Ε. επέλεξε την Be- Business Exchanges Α.Ε., θυγατρική εταιρεία της Eurobank Ergasias, για την εγκατάσταση της λύσης ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης ARCHIVING@BE.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε. στο εξής θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Information Systems

...
 • 0

Εθνική Ασφαλιστική: Στις 3 Απριλίου οι δεσμευτικές

Μικρή παράταση για τη Δευτέρα, 3 Απριλίου πήρε η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τουλάχιστον 75% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, μετά από σχετικό αίτημα ενός εκ των τεσσάρων ενδιαφερομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή παράταση ζητήθηκε από έναν εκ των τριών Κινέζων ενδιαφερομένων προκειμένου να υπάρξει ευχέρεια χρόνου για να α

...
 • 0

Στο 7,27% αυξήθηκαν οι ίδιες μετοχές στην ΕΧΑΕ

Η ΕΧΑΕ στις 27.3.2017 προέβη στην αγορά 4.500 ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης €4,65 ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγών €20.923,07.

Οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών «Εθνική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ».

Μετά και τις ανωτέρω αγορές, η εταιρεία κατέχει συνολικά 4.750.230 ίδιες μετοχές ή 7,27% του συνόλου των 65

...
 • 0

EXAE: Στα 1,4 εκατ. μειώθηκαν τα κέρδη το 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικά Χρηματιστήρια, στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την Ετήσια Οικονομική Έκθεση για το 2016 (1/1/2016 έως 31/12/2016) και αποφάσισε να προτείνει στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2017, τη διανομή μερίσματος €0,06 ανά μετοχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Επ

...
 • 0

Η ΑΧΑ βραβεύεται στα Corporate Affairs Excellence Awards

Με το βραβείο «Καλύτερη χρήση των social media» βραβεύτηκε η ΑΧΑ στην ετήσια εκδήλωση των Corporate Affairs Excellence Awards για την εκστρατεία “AseTisVlakeies”.

Η ενέργεια της ΑΧΑ είχε ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για τις καθημερινές μικρές και μεγάλες «βλακείες» που κάνουμε όλοι, βάζοντας σε κίνδυνο εμάς και τους γύρω μας. Από τ

...
 • 0

Housemarket: Από 31/3 σε διαπραγμάτευση οι ομολογίες χωρίς το 2ο τοκομερίδιο

H ημέρα προσδιορισμού των δικαιούχων τόκου (Record Date) του Κοινού Ομολογιακού Δανείου της Housemarket για την 2 η Περίοδο Εκτοκισμού από 04.01.2017 έως 04.04.2017 είναι η Δευτέρα 3 η Απριλίου 2017, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Δικαιούχοι της εταιρικής πράξης (εν προκειμένω του τοκομεριδίου) είναι οι επενδυτές που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία τ

...
 • 0

ΔΕΗ: Ασκηση ασφαλείας στον ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 ο ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτακτων Καταστάσεων (ΣΑΕΚ) σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα πραγματοποιήσει Άσκηση Συνεργασίας Πλήρους Κλίμακας με την κωδική ονομασία «ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2017», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Η άσκηση θα διεξαχθεί σε χώρους των εγκαταστά

...
 • 0

ΟΠΑΠ: Έκτη γιορτή του αθλητισμού με τη συμμετοχή 850 παιδιών

Με τη συμμετοχή 850 παιδιών από 15 αθλητικές ακαδημίες και 1.200 γονέων και συνοδών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, η έκτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ για το 2017.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ (φωτο), απευθύνοντας χαιρετισμό δήλωσ

...
 • 0

Δάνειο ένα δισ. ευρώ στη Fraport Greece για τα αεροδρόμια

Κοινοπραξία  χρηματοδοτικών ιδρυμάτων υπέγραψε μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση ύψους 1 δις. ευρώ περίπου με την Fraport Greece για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών ελληνικών αεορδρομίων διάρκειας 40 ετών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κοινοπραξία των δανειστών περιλαμβάνει τις: Alpha Bank (284,7 εκατ. ευρώ), Παρευξείνια Τράπεζα (62,5 εκατ. ευρώ) E

...
 • 0

Με το Corporate Superbrads Greece τιμήθηκε η Εθνική Ασφαλιστική

Στην κατηγορία Ασφαλιστικές Υπηρεσίες την υψηλότερη βαθμολογία πέτυχε η Εθνική Ασφαλιστική και κατέκτησε το βραβείο Corporate Superbrands Greece 2016, το οποίο και της απονεμήθη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Διοργάνωση την περασμένη εβδομάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης

...
 • 0

Ευκαιρίες εξαγορών ψάχνουν τα McDonald's

Κεφάλαια ίσου ύψους με αυτά που επένδυσε στην Ελλάδα από το 2011 μέχρι σήμερα πρόκειται να "ρίξει" στην ελληνική αγορά την επόμενη τριετία για τη δημιουργία εστιατορίων McDonald's η εταιρεία Premier Capital με έδρα τη Μάλτα, developmental licensee του γνωστού brand σε συνολικά έξι χώρες (Ελλάδα, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Μάλτα και Ρουμανία).

«Από

...
 • 0

Το παρών έδωσε η Euromedica στο α' Παγκόσμιο Forum Ιατρικού Τουρισμού στην Ιορδανία

Η EUROMEDICA συμμετείχε στο πρώτο Παγκόσμιο Forum Ιατρικού Τουρισμού, «Global Healthcare Travel Forum» που διοργανώθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας, υπό την αιγίδα του Βασιλιά Αμπντάλα Β’, μεταξύ 25 και 27 Φεβρουαρίου 2017.

Το Forum, με κεντρικό θέμα την παγκοσμιοποίηση του Ιατρικού Τουρισμού, έδωσε τη ευκαιρία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από κάθε γων

...
 • 0

Interamerican: Η αναλογιστική, «κλειδί» για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η αναλογιστική λειτουργία στις ασφαλιστικές εταιρείες έχει κομβικό ρόλο στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του νόμου για τη Φερεγγυότητα (Solvency ΙΙ), που ισχύει από τον Ιανουάριο του 2016.

Στην ευθύνη του αναλογιστικού τομέα, σε κάθε ασφαλιστικό οργανισμό, είναι να συντονίζει και να επιβλέπει τον υπολογισμό των τεχνικών προβλέψεων, να εκφράζει άποψη

...
 • 0

Σειρά διακρίσεων για τη Lamda Development

H Lamda Development, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων που στηρίζουν την οικονομία και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας, έλαβε πρόσφατα σειρά διακρίσεων, που αποτελούν σημαντική αναγνώριση για την εταιρεία.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, τα βραβεία αναδεικνύουν τους καίριους τομείς στους οποίους η Lamda

...
 • 0

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε ο ετήσιος κύκλος συνεδρίων

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ολοκλήρωσε τον ετήσιο κύκλο των Συνεδρίων της ανά την Ελλάδα, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 1.600 συνεργάτες της – ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Το Συνέδριο Στερεάς Ελλάδος, Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαρτίου 2017, αποτέλεσε τον τελευταίο «σταθμό» των εκδηλώσεων. Είχαν προηγηθεί τ

...
 • 0

Πειραιώς: Παγκόσμια διάκριση για τις υπηρεσίες θεματοφυλακής

Παγκόσμια διάκριση στον εξειδικευμένο τομέα των υπηρεσιών Θεματοφυλακής έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Relationship Management μεταξύ γνωστών διεθνών τραπεζών.

Η βράβευση προήλθε από το έγκριτο, στον τομέα αυτό, διεθνές περιοδικό Global Custodian.

Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν πολυάριθμες διεθνείς τράπε

...
 • 0

Συνάντηση Φάμελλου-ΑΓΕΤ για την αξιοποίηση του RDF

Με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλους του Ομίλου εταιρειών LafargeHolcim.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αφορμή για τη συνάντηση ήταν η ανησυχία που εκφράζεται από την τοπική κοινωνία του Βόλου, λόγω της τροποποίησης της περιβαλ

...
 • 0

Νέα ομολογιακή έκδοση 350 εκατ. από Motor Oil

Η Motor Oil ανακοινώνει ότι προτίθεται να αντλήσει ποσό 350 εκατ. Ευρώ μέσω προσφοράς Ομολογιών (Senior Notes) πενταετούς διάρκειας με τοκομερίδιο (coupon) σταθερού επιτοκίου.

Εκδότης των Ομολογιών θα είναι η κατά 100% θυγατρική εταιρία της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. με την επωνυμία MOTOR OIL FINANCE PLC η οποία ιδρύθηκε σύμφωνα με

...
 • 0

Νέο κατάστημα στην Κομοτηνή ανοίγει η JYSK

Η Κομοτηνή αποτελεί την πρώτη πόλη της Θράκης στην οποία θα έχει παρουσία η JYSK καθώς η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων ετοιμάζεται να ανοίξει το έκτο της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας τα πλάνα επέκτασής της.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα 3 καταστήματα (σε Λ

...
 • 0

Φούντλινκ: «Ναι» από την ΕΓΣ για ομολογιακό δάνειο €2 εκατ. και ΑΜΚ

Τη σύναψη ομολογιακού δανείου ύψους 2 εκατ. ευρώ ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας Φούντλινκ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου.

Η ΕΓΣ ενέκρινε επίσης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών έως του ποσού των 522.039,90 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση 1.740.133 νέων ονο

...
 • 0

Συμφωνία Fraport με ΚΑΕ για τα 14 αεροδρόμια

Η Dufry, μέσω της θυγατρικής της Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. (ΚΑΕ Α.Ε.), υπέγραψε συμφωνία με τη Fraport Greece για αποκλειστική δραστηριότητα λιανικού εμπορίου στους ελεγχόμενους χώρους των αεροδρομίων σε 14 Ελληνικά αεροδρόμια. Η τριακονταετής συμφωνία επίσης προβλέπει σημαντική επέκταση των εμπορικών χώρων με αποτέλεσμα τον υπερδιπλασιασ

...
 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: