Log in

Ο Π. Σταμογιάννος νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην Alco Hellas

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Alco Hellas Α.Β.Ε.Ε ανακοίνωσε ότι μετά από παραίτηση του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου κ. Μπουτου την 11.09.2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγροτήθηκε ως εξής:

1. Σταμογιάννος Παναγιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ και Δ/νων Σύμβουλος εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ

2. Μπούτος Κωνσταντίνος, ανεξάρτητο , μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

3. Κατσικαλής Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος , εκτελεστικό μέλος Δ.Σ

4. Παπαβησσαρίων Αντώνιος, εκτελεστικό Mέλος Δ.Σ

5. Βαλέττας Γεώργιος, ανεξάρτητο μή εκτελεστικό μέλος Δ.Σ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: