Log in

ΕΥΑΘ: Ο Πέτρος Σαμαράς νέο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ ΑΕ στη συνεδρίαση της 12/10/2017 εξέλεξε τον Πέτρο Σαμαρά, χημικό μηχανικό ως μη εκτελεστικό μέλος σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ιωάννη Τσιωνά.

Ο Πέτρος Σαμαράς ορίσθηκε και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας, η οποία αποτελείται πλέον από τους Παναγιώτη Γκόγκο, Στεφανια Τανιμανίδου και Πέτρο Σαμαρά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.


Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: