Log in

ΕΥΑΘ: Παραιτήθηκε ο Ε. Πετρίδης από μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

Η ΕΥΑΘ ΑΕ ανακοινώνει την παραίτηση του κου Εύδοξου Πετρίδη από τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Μετά την ως άνω παραίτηση η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας έχει πλέον, ως ακολούθως:

1.    Ιωάννης Κρεστενίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
2.    Ιωάννης Παπαϊωάννου Αντιπρόεδρος Α΄, εκτελεστικό μέλος.
3.    Στυλιανή Βαλάνη, Αντιπρόεδρος Β', Μη εκτελεστικό μέλος.
4.    Στεφανία Τανιμανίδου, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος.
5.    Παναγιώτης Γκόγκος, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος.
6.    Ολυμπία Λάτσιου Μη εκτελεστικό μέλος.
7.    Πέτρος Σαμαράς Μη εκτελεστικό μέλος
8.    Μαρίνα Κουρή Μη εκτελεστικό μέλος
9.    Γεώργιος Αρχοντόπουλος, μη εκτελεστικό μέλος, εκπρόσωπος εργαζομένων.
10.    Αναστάσιος Σαχινίδης, μη εκτελεστικό μέλος, εκπρόσωπος εργαζομένων.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.


Subscribe to our Newsletter and get the best news every day in your mail!

* Your Email Address:
* Preferred Format:
* Enter the security code shown: