Log in

TOP STORY

Δεν είναι σίγουρο ότι η ΕΕ θα θελήσει να διευκολύνει ένα νέο δημοψήφισμα για το Brexit

 

eeeeΤων Agata Gostynska-Jakubowska και Beth Oppenheim-Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May έχει και πάλι αποκλείσει ένα νέο δημοψήφισμα για την ΕΕ. Υπήρξε ήδη η απόφαση του λαού, και οι πολίτες ψήφισαν να αποχωρήσουν, δήλωσε στο συνέδριο του κόμματός της την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά οι υποστηρικτές μιας νέας ψηφοφορίας, τονίζουν πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται για μια επανάληψη της προεκλογικής εκστρατείας και των επιχειρημάτων του δημοψηφίσματος του 2016.

 • 0

Ιταλία: Η ώρα της πρόσκρουσης και οι φόβοι για την Ελλάδα

italian banksΈφθασε η ώρα της πρόσκρουσης του ιταλικού προϋπολογισμού στο… σκάφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η Κομισιόν προειδοποιεί για τον κίνδυνο μετάδοσης του ρίσκου σε άλλα κράτη της ευρωζώνης, επαναφέροντας στο προσκήνιο τις ανησυχίες για την Ελλάδα.

 • 0

Η νέα σκοτεινή διπλωματία στην Ευρώπη, η χειραγώγηση πληροφοριών

 

technoloΤων Manuel Lafont Rapnouil και Tara Varma-Είτε πρόκειται για την προσφυγική κρίση, για την Καταλονία ή για τις περσινές εκλογές σε Γαλλία και Γερμανία, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες είχαν να αντιμετωπίσουν την χειραγώγηση πληροφοριών που είναι κεντρικής σημασίας στον κόσμο που ζούμε σήμερα.

 • 0

Η Ιταλία εγκρίνει τους στόχους για το έλλειμμα – Πρόσω ολοταχώς για σύγκρουση με τις Βρυξέλλες

Η Ιταλία εγκρίνει τους στόχους για το έλλειμμα – Πρόσω ολοταχώς για σύγκρουση με τις Βρυξέλλες

H σύγκρουση της Ρώμης με τις Βρυξέλλες πλησίασε ένα βήμα περισσότερο μετά την έγκριση από το ιταλικό κοινοβούλιο του δημοσιονομικού περιγράμματος που προβλέπει υψηλότερο έλλειμμα για το 2019.

Βουλή και Γερουσία ενέκριναν τις επικαιροποιημένες προτάσεις της κυβέρνησης των λαϊκιστών, που θέτουν για του χρόνου στόχο 2,4% για το έλλειμμα έναντι του ΑΕΠ

...
 • 0

Μια πιο φρέσκια ματιά στις αμερικανικές μετοχές: είναι φτηνές

 

Μια πιο φρέσκια ματιά στις αμερικανικές μετοχές: είναι φτηνές

Του Stephen Gandel-Εάν οι τιμές αποτελούν με οποιονδήποτε τρόπο κάποια ένδειξη, η κατρακύλα της αμερικανικής χρηματιστηριακής αγοράς που ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα θα μπορούσε να λήξει σύντομα.

 • 0

Θέλετε να κερδίζετε 400 δολάρια επιπλέον την εβδομάδα; Αναζητήστε εργασία στο εξωτερικό!

worldΟ μέσος άνθρωπος, που βρίσκει εργασία εκτός της χώρας διαμονής του, προσθέτει 21.000 δολάρια ΗΠΑ στο ετήσιο εισόδημά του – ποσό που επαρκεί για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ή για να εξοφλήσει το διπλάσιο ετήσιο κόστος του στεγαστικού του δανείου ή για να καλύψει το ενοίκιό του για δύο χρόνια[1], σύμφωνα με μια νέα έρευνα από την HSBC.

 • 0

Moody’s: Υψηλός ο κίνδυνος «ατυχημάτων» στην ελληνική οικονομία -Λόγω τραπεζών

Moody’s: Υψηλός ο κίνδυνος «ατυχημάτων» στην ελληνική οικονομία -Λόγω τραπεζών

Υψηλή παραμένει η ευαισθησία της Ελλάδας σε κίνδυνο εκδήλωσης ατυχημάτων, κυρίως λόγω του τραπεζικού συστήματος της χώρας, σύμφωνα με έκθεση της Moody’s η οποία εκτιμά ότι οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν πιεσμένες.

Στην έκθεσή του ο οίκος αξιολόγησης αναφέρει τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα ως τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις τράπεζες και αποτιμά τις

...
 • 0

Οι ιταλικές τράπεζες σκόνταψαν σε νέα κρίση

View

Σκεφτείτε, μια στιγμή, τις ιταλικές τράπεζες. Μόλις που είχαν καταφέρει να "συνέλθουν" από την πρόσφατη κρίση που τις ταρακούνησε και ξαφνικά "σκοντάφτουν" σε μια καινούρια.

 • 0

Παρέμβαση Στουρνάρα άλλαξε το κλίμα στο ΧΑ

 
Με παρέμβαση Στουρνάρα άλλαξε το κλίμα στο ΧΑ

Ισχυρή ανοδική αντίδραση καταγράφει η χρηματιστηριακή αγορά με μοχλό τις τραπεζικές μετοχές, μετά την μεγάλη πίεση των τριών προηγούμενων συνεδριάσεων, στη διάρκεια των οποίων καταγράφηκαν συνολικές απώλειες 7,42%.

 • 0

Ούτε η Ελλάδα θα σώσει το βαυαρικό CSU...

 

Ούτε η Ελλάδα θα σώσει το βαυαρικό CSU...Ο Χ. Ζεεχόφερ επικαλείται τη διακυβέρνηση της Ελλάδας από τους Βαυαρούς για να ζητήσει την ψήφο των πολιτών την Κυριακή. Μεγάλες απώλειες για τους Χριστιανοκοινωνιστές στη Βαυαρία. Αναζήτηση αποδιοπομπαίου τράγου.

 • 0

Ιταλικό θρίλερ και βόμβα 375 δισ. στις τράπεζες!

Italy Crisis 800x440 1Με κομμένη ανάσα παρακολουθούν οι συντελεστές των αγορών της ευρωζώνης το ιταλικό πολιτικό θρίλερ, καθώς η κυβέρνηση της Ρώμης δείχνει αποφασισμένη να επιμείνει στη μεγάλη αύξηση του ελλείμματος το 2019, την ώρα που οι ιταλικές τράπεζες αυξάνουν συνεχώς την έκθεσή τους στα κρατικά ομόλογα, που έχει φθάσει πλέον στα 375 δισ. ευρώ και απειλεί τη σταθερότητα του συστήματος.

 • 0

«Μαύρες ημέρες» βλέπουν 7 στους 10 νέοι εργαζόμενοι

 
«Μαύρες ημέρες» βλέπουν 7 στους 10 νέοι εργαζόμενοι

Το 70% των νέων εργαζόμενων από 25 έως 44 ετών και 7 στους 10 ευέλικτα απασχολούμενους δηλώνουν απαισιόδοξοι για την πορεία της χώρας στους επόμενους μήνες, όπως καταγράφεται σε έρευνα κοινής γνώμης, αποκλειστικά σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, που πραγματοποίησε η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας.

 • 0
Subscribe to this RSS feed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ