Image default
Επιχειρήσεις

Στις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ ο Αδωνις Γεωργιάδης

Τις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ επισκέφθηκε, το Σάββατο 7/09/19, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, έπειτα από πρόσκληση της εταιρείας -στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχτηκαν η Αντιπρόεδρος & Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ κα Μαίρη Χατζάκου, ο Αναπληρωτής Οικονομικός Δ/ντής κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος, το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ, ο βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος και αρκετά στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρείας.

Η κα Χατζάκου ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την επίσκεψη και ενημέρωσε για την καλή πορεία που διαγράφει η ΜΕΒΓΑΛ τα τελευταία χρόνια. Υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που απασχολεί περισσότερους από 600 εργαζόμενους και τόνισε τον εξαγωγικό της προσανατολισμό, καθώς οι πωλήσεις στο εξωτερικό αποτελούν το 1/3 του συνολικού της τζίρου, με τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να ταξιδεύουν σε περισσότερες από 30 χώρες και στις πέντε ηπείρους. Στη συνέχεια τόνισε:

«Χρηματοδοτούμε αυτόνομα τις επενδύσεις μας, που την τελευταία τριετία ξεπέρασαν τα 9 εκατομμύρια.

Ως δυνατή ομάδα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή, επιθυμούμε να προσφέρουμε τα ελληνικά και θρεπτικά προϊόντα μας ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων που μας προτιμούν για έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Από την πλευρά του ο κ. υπουργός δήλωσε την εξέχουσα σημασία της υγιούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και ευχαρίστησε τη ΜΕΒΓΑΛ εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας για την προσφορά της στην οικονομία της χώρας. Ιδιαίτερα στάθηκε στους ανθρώπους της εταιρείας, διοίκηση και εργαζόμενους, που πίστεψαν στη ΜΕΒΓΑΛ και κατάφεραν -οι πρώτοι επενδύοντας και οι δεύτεροι με τη στήριξή τους- να κρατήσουν όρθια την εταιρεία σε δύσκολους καιρούς.

Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι και ο ίδιος πιστεύει ιδιαίτερα στη θετική πορεία και στο μέλλον της εταιρείας, καθώς γνωρίζει την ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων ΜΕΒΓΑΛ. Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες προϊοντικές προτάσεις της εταιρείας, όπως Harmony 1% με ανθόγαλα, γιαούρτι με μέλι και γκρανόλα, αλλά και μια ποικιλία τυριών, στα οποία η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και παράδοση από το 1950.

Σχετικα αρθρα

Wood: Χρονιά ρεκόρ το 2022 για τη MYTILINEOS – Αυξάνει κατά 21% την τιμή-στόχο

admin

3Α: Αναξιοποίητο το ακίνητο της Νέας Ιωνίας

admin

Ο Όμιλος Σαράντη στη λίστα του Fortune «Most Admired Companies 2021»

admin

Πλαίσιο Computers: Νο1 Retailer στην Ελλάδα για το 2021

admin

Vodafone Eλλάδος: Αύξηση σε κίνηση data και έσοδα από υπηρεσίες στο 3μηνο Απριλίου- Ιουνίου

admin

MLS Πληροφορική: Η τεχνική χρεοκοπία… των ομολογιακών

admin

Vodafone: Αύξηση εσόδων 3,3% το α’ τρίμηνο

admin

Επιδοτήσεις: Μέχρι πότε θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για επιχειρήσεις εστίασης

admin

Εκλογή νέου ΔΣ από την SingularLogic- CEO o Ιωάννης Μερτζάνης

admin

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα €820.000 στην MLS

admin

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα 815.000 ευρώ στην MLS- Διαγραφή Paperpack

admin

Χρηματιστήριο: Για 2ο συνεχή μήνα αγοραστές οι ξένοι επενδυτές

admin