Image default
Επιχειρήσεις

Η Intracom Telecom εγκαθιστά τα V-Band Ραδιοσυστήματά στον ΑΔΜΗΕ

H Ιntracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανέλαβε έργο στην Ελλάδα για την προμήθεια ραδιοσυστημάτων V-Band υψηλής χωρητικότητας, StreetNode V60-PTP, στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) για την απρόσκοπτη εταιρική διασύνδεση μεταξύ των κτιρίων του, με κορυφαία χωρητικότητα δεδομένων άνω του 1 Gbit/s.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο ΑΔΜΗΕ αναζητούσε μια λύση η οποία θα λειτουργεί σε μη αδειοδοτούμενο φάσμα συχνοτήτων μεγάλης χωρητικότητας που θα επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία ζεύξεων. Ταυτόχρονα, επιθυμούσε ένα ελαφρύ σύστημα μικρού όγκου για να επιτύχει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Η πρωτοποριακή λύση της Ιntracom Telecom ανταποκρίθηκε ιδανικά σε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προσφέροντας αποτελεσματική λειτουργικότητα και ιδιαίτερη αισθητική, η οποία την βοηθά να ενσωματώνεται ομοιόμορφα σε περιβάλλον πόλης. Αξίζει να τονιστεί ότι κύριο ρόλο στην τελική απόφαση του Διαχειριστή έπαιξαν το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και η αυτόματη ευθυγράμμιση του StreetNode™.

Η σειρά προϊόντων StreetNode™ V60-PTP, η οποία που λειτουργεί στις συχνότητες 57-64 GHz, (V-Band) μπορεί να προσφέρει κορυφαία χωρητικότητα έως 1,65 Gbit/s και να υποστηρίξει εγκαταστάσεις σε επίπεδο δρόμου ή οροφής, επιτρέποντας γρήγορη, οικονομική και αλάνθαστη τοποθέτηση.

Όπως σημειώνει ο Παναγιώτης Καρσανίδης, διευθυντής κλάδου Τηλεπικοινωνιών του ΑΔΜΗΕ: «Η δυνατότητα του συστήματος για λειτουργία σε επίπεδο μεταφοράς Ethernet, επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών της επιχείρησης, ενώ η αυτόματη ευθυγράμμιση των κεραιών εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία των ασύρματων ζεύξεων, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών».

Ο Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Ιntracom Telecom, δήλωσε: «Το έργο αυτό αναδεικνύει το ευρύ φάσμα των αναγκών και απαιτήσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν τα ραδιοσυστήματα της Ιntracom Telecom. Η ανάληψη ενός τέτοιου έργου από έναν σημαντικό διαχειριστή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να δραστηριοποιηθούμε σε πολλούς τομείς, πέραν των τηλεπικοινωνιών, προσβλέποντας σε νέες ευκαιρίες».

Σχετικα αρθρα

Ασύλληπτη γκάφα της Nike: Έγραψε λάθος στα ελληνικά το όνομά της

admin

Τσίπουρο και ούζο γίνονται πιο ισχυρά στις διεθνείς αγορές

admin

Sun: Γιατί ο Ρούπερτ Μέρντοχ «μηδένισε» την αξία του βρετανικού tabloid

admin

VW: Αποκάλυψε ότι διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 3,3 εκατ. πελατών της σε ΗΠΑ και Καναδά

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Διάθεση 1,87 εκατ. ιδίων μετοχών σε διοικητικά στελέχη

admin

Γκότσης για Folli Follie: Οι νόμοι τηρήθηκαν πιστά

admin

ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: Δωρεά ταχυπλόων σκαφών στο Λιμενικό Σώμα και επιχειρησιακών μέσων στην ΕΛΑΣ

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Διάθεση 1,87 εκατ. ιδίων μετοχών σε Διοικητικά στελέχη

admin

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έφοδος σε εταιρείες πώλησης συσκευών τηλεπικοινωνίας και τηλεδιασκέψεων

admin

ΟΚΑΑ: Μπαίνει στην ψηφιακή εποχή και παράλληλα ενεργοποιεί επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ

admin

Intrakat: «Πράσινο» φως στο σχέδιο απορρόφησης της Γαία Άνεμος

admin

Intrakat: Ενέκρινε τη σύμβαση συγχώνευσης της «Γαία Άνεμος»

admin