Image default
Επιχειρήσεις

Εργο στο Καμερούν ανέλαβε η Intracom Telecom

H Ιntracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανέλαβε έργο για τη δημιουργία δικτύου σταθερής πρόσβασης της Wiicom στο Καμερούν. Η εταιρεία θα προμηθεύσει το πολυσημειακό σύστημα (PtMP) WiBAS™, το δισημειακό σύστημα (PtP) OmniBAS™ και την πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου uniMS™. Η σειρά προϊόντων της Ιntracom Telecom θα προσφέρει υπερυψηλές ταχύτητες συνδεσιμότητας στους οικιακούς συνδρομητές και σε επιχειρήσεις σε όλο το Καμερούν και ειδικότερα σε περιοχές που δεν δύνανται να εξυπηρετηθούν με ενσύρματα μέσα.

Το απαιτητικό αυτό πλάνο της Wiicom για την ανάπτυξη ενός ασύρματου δικτύου πρόσβασης, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ευρυζωνικής πρόσβασης στους τελικούς χρήστες, οδήγησε στην επιλογή των λύσεων της Ιntracom Telecom. Συγκεκριμένα, το σύστημα WiBAS™, το οποίο κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της επένδυσης της Wiicom για την επέκταση, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της χωρητικότητας του δικτύου της.

Η οικογένεια προϊόντων WiBAS™, που περιλαμβάνει τα WiBAS™-OSDR και WiBAS™-Connect, θα ενταχθούν στο δίκτυο της Wiicom στη συχνότητα των 10,5 GHz, προσφέροντας την ταχύτερη ενεργοποίηση σύνδεσης για τους πελάτες και τη μέγιστη χωρητικότητα στα 100 Mbps ανά συνδρομητή.

Επιπλέον, η πολλαπλών Gigabit δισημειακή μικροκυματική (PtP MW) λύση OmniBAS™ θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές backhaul, ενώ η διαχείριση όλου του συστήματος θα γίνεται από την εξελιγμένη πλατφόρμα uniMS™.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Ιntracom Telecom, σχολίασε: «Η Ιntracom Telecom εστιάζει και επενδύει στη συνεχή εξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της, και η εφαρμογή της κορυφαίας της πολυσημειακής τεχνολογίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις του Καμερούν αποτελεί σημαντικό ορόσημο. Μέσω του πολυσημειακού συστήματος WiBAS™, η εταιρεία παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνδρομητές, οι οποίοι, επί του παρόντος, επηρεάζονται από το ψηφιακό χάσμα. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα και η πρόσβαση σε πληροφορίες από τις επιχειρήσεις και τους οικιακούς συνδρομητές του Καμερούν που διαμένουν σε περιοχές που δεν καλύπτονται επαρκώς».

Ο κ. Christian Chataigner, εμπορικός διευθυντής της Intratelecom στο Μαρόκο, επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα για τις δραστηριότητες της Ιntracom Telecom στο Καμερούν και ένα θεμελιώδες βήμα για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων στην αναδυόμενη αγορά της Αφρικής. Η πλατφόρμα WiBAS™ της Ιntracom Telecom έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει ένα ευρύ φάσμα τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και παρόχων υπηρεσιών internet (ISPs) παγκοσμίως, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι προηγμένες λύσεις μας έχουν κερδίσει αυτήν την αναγνώριση. Προσπαθούμε συνεχώς να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες των παρόχων και κατ’ επέκταση να βελτιστοποιούμε την εμπειρία των συνδρομητών».

Σχετικα αρθρα

Volkswagen: Ποια εταιρεία εξαγόρασε έναντι 2,5 δισ. ευρώ

admin

Πλειστηριασμοί: Τι έγινε με τη Village Roadshow και τα «ιμάτια» της ΗΛΕΑΘ

admin

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: 6 στις 10 επιχειρήσεις επιβίωσαν στην πανδημία με δάνεια

admin

Autohellas: Την 1/9 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση-Η ημερήσια διάταξη

admin

Εκτός ταμπλό «οδεύει» το Ιασώ-Στο 93,97% το ποσοστό της OCM

admin

Intralot: Συμμετοχή 98,94% στην ανταλλαγή ομολόγων του 2021

admin

PeopleCert: Υπερκαλύφθηκε σχεδόν τέσσερις φορές το ομόλογο του Ομίλου

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Με δυνατό finish 9×9 κερδήθηκε ο μήνας

admin

Πλειστηριασμός: Άλλαξε χέρια το «φιλέτο» του «Καρούζος Gate» στο Ελληνικό

admin

Στα χέρια του Δημήτρη Δασκαλόπουλου και η Mediterranean Foods

admin

ΓΕΚΕ: Τι αναφέρει το ΔΣ για την δημόσια πρόταση

admin

ΔΕΗ: Στο Μαρούσι το νέο πιλοτικό κατάστημα – Δείτε πως είναι

admin