Image default
Επιχειρήσεις

Στρατηγική επέκταση δραστηριότητας στην κυπριακή αγορά ανακοινώνει η Pobuca

Η Pobuca (πρώην SiEBEN) η ταχέως αναπτυσσόμενη scale-up εταιρεία παροχής κορυφαίου CRM λογισμικού, ανακοίνωσε την επέκτασή της δραστηριότητάς της στην κυπριακή αγορά στο πλαίσιο συμμετοχής της στο 15o Cyprus Summit που διοργάνωσε πρόσφατα ο Economist στην Λευκωσία και στο οποίο η εταιρεία ήταν Silver Sponsor.

Στην σχετική παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου, υπό την παρουσία συνεργατών, πελατών και εκπροσώπων της αγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca, Ισίδωρος Σιδερίδης, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία προχωράει σε αυτήν την επένδυση, υπογράμμισε ότι η κυπριακή αγορά προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης οι οποίες ευθυγραμμίζονται με το στρατηγικό πλάνο της Pobuca.

Όπως ανέφερε ο κ. Σιδερίδης, η Pobuca έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις περισσότερες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας θέτει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους για την δραστηριότητα στην Κύπρο όπου τα αναπτυξιακά περιθώρια της αγοράς είναι ιδιαίτερα διερευνημένα. Στόχος της Pobuca είναι να διαθέσει στην κυπριακή αγορά το σύνολο των λύσεων που περιλαμβάνονται στην καινοτόμο CRM σουίτα της, και να δώσει στις κυπριακές εταιρείες όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία, μέσω των οποίων θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά και την ανταγωνιστικότητά τους.

Η επέκταση στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιείται αμέσως μετά την είσοδο της Pobuca στα ΗΑΕ και την σημαντική συμφωνία με την Telefonica Αργεντινής, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της εταιρείας στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού ενίσχυσης του διεθνούς αποτυπώματός της.

«Η διεθνής παρουσία και δραστηριότητα αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του επενδυτικού μας σχεδιασμού. Η επέκτασή μας στην κυπριακή αγορά είναι προϊόν του στρατηγικού σχεδιασμού μας για διεθνή επέκταση, η έρευνα του οποίου μας έδειξε τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Κύπρο. Η χώρα αποτελεί εμπορικό σταυροδρόμι της Ευρώπης, και ήδη πολλές εταιρείες, με ηγετική παρουσία στον κλάδο τους, επενδύουν στην κυπριακή αγορά και αναπτύσσουν σημαντική δραστηριότητα στην χώρα. Εμείς, μέσω των καινοτόμων ψηφιακών μας προϊόντων είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις κορυφαίες CRM λύσεις μας, με σκοπό να υποστηρίξουμε την λειτουργία αυτών των εταιρειών και να τις κάνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικές» δήλωσε σχετικά ο κ. Σιδερίδης.

Σχετικα αρθρα

Αegean: Το restart του ελληνικού τουρισμού φέρνει επιπλέον πτήσεις για Μάιο – Ιούνιο – Ιούλιο

admin

ΟΣΕ: Έργα προϋπολογισμού 5,9 εκατ. ευρώ

admin

Folli Follie: Έχασε τη μάχη για τις μετοχές της Dufry

admin

Όμιλος IDEAL: Διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του-Εισέρχεται σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες

admin

Νέες αγορές στην ευθύνη της Imperial Tobacco Hellas – Eνίσχυση του περιφερειακού ρόλου της στη ΝΑ Ευρώπη

admin

Αυγουστίδης (Skroutz): Το e-commerce θα ανεβαίνει και μετά την πανδημία

admin

Ford: Επιταχύνει την έρευνα και εξέλιξη στις μπαταρίες με επένδυση ύψους $185 εκατ.

admin

Απόστολος Κάκκος (Lamda Hellix): «Αυτά είναι τα τρία μαθήματα που μας έχει δώσει η εποχή»

admin

ΓΕΚΕ Α.Ε.: Συντονισμένη δράση μετόχων για τον έλεγχο της εταιρείας

admin

Όμιλος IDEAL: Στρατηγική συμφωνία με την Virtus International Partners

admin

Κέκροψ: Κέρδη έναντι ζημιών το 2020

admin

ΚΕΚΡΟΨ: Στα €14,4 εκατ. ο κύκλος εργασιών

admin